info@kitchen-cn.com +86-571-56976336

Bulit в голям черен гардероб с чекмеджета и рафтове и рафтове висящи дрехи Armoire гардероб дизайни

Вграден в голям черен гардероб с чекмеджета и шкафове и рафтове висящи дрехи, гардероби с армировка, L-образна рокля в горната част, полуотворен дизайн, горно и долно три пространство, чанти, дрехи, обувки, могат да бъдат обобщени , Спецификация Различни цвят гардероб, отговарят на вашите ...

Описание

Вграден в голям черен гардероб с чекмеджета и шкафове и рафтове висящи дрехи дизайн armoire гардероб

L-образна рокля в горната част, полу-отворен дизайн, горната и долната три пространства, чантите, дрехите, обувките могат да бъдат обобщени разумно.

спецификация

Модел

SD-188

Тип кабинет

Персонализирани големи кутии за дървени кутии за зърно с чист бял панел на вратите и чекмеджета за мачов дизайн на прост модерен гардероб за дрехи.

Панел на вратите

18 мм MDF плоскост с чист бял панел за довършителни бои

Кутия

ПДЧ от 18 мм или шперплат с меламин финиш.

Модел на вратите

Плоски модерен панел за врати

железария

BLUM / DTC / друга друга хардуерна марка.

Аксесоари за гардероби

Алуминиева шина за дрехи;
Издърпване на вътрешните чекмеджета;
Алуминиев панталон;
Ратанова кошница;
LED индукционна светлина;
Многофункционална кутия за бижута;
Мащабно огледало за преобличане;

MOQ

Персонализиран елемент - 1 комплект

Пакет

Плосък пакет или пакет за монтаж, който зависи от клиента

Производствено време

30-35 дни за нормална поръчка

Порт за доставка

Шанхай или Нингбо

Незадължителни елементи

Което може да бъде избрано от каталога на хардуерните аксесоари.

Гаранционен срок

10 години след монтажа без причинени от човека щети.

Условия за плащане

Малки поръчки: 40% от сумата като депозит, салдо преди зареждане.
Големи поръчки: 30% като депозит, салдата приемаме T / T и L / C / OA плащания.

След сервиз

Всички неща ще се превозват по въздух, ако по време на монтажа липсват тела.

Основен пазар

Океания / Северна Америка / Близкия Изток / Северна Евро

Обслужване

Предлагаме цялостно проектиране на кабинети, включващи кухненски шкафове, гардероб, санитарни възли, спално бельо, складови помещения, дрешник, стелажи за вино, телевизионни апарати и др.

Всички гардероб дизайн и размери основа на вашия дом действителните данни от измерването.

Всички дизайни, стил и материал на шкафа могат да бъдат еднакви и да съответстват на цялостния стил на декорация на къщата.

Различни цвят гардероб, отговарят на различните си спалня дизайн.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

Повече функционални гардеробни аксесоари за вашия избор

9.jpg

10.jpg

Освен гардеробните шкафове, ние можем да направим всякакви домашни шкафове, които могат да съответстват на цялостния Ви стил на шкаф, да използват същите материали и дизайн като Вашия кухненски шкаф, гардероб, Спално бельо, Съхранение, Разходка в роба. Вашите специални искания за декорация на дома.

Съвременен съвременен дизайн за Вашата справка (Персонализирани единици)

11.jpg

Обиколка на гардероба в гардероба в основата на гардероба

Разходка в дрешник дрешник обзавеждане трябва да бъде прост и спретнат принцип, вътрешната нужда да бъде разделена според вида на облеклото, общата точка, висящи площ, подреждане площ, бельо площ, обувки и чорапи площ и легло област. Различни функционални зони според размера, основната и вторичната, мозайката, пространството има Рейки. Функционални и разумни, не можете да използвате често легла, дрехи и т.н., поставени върху гардероба. Когато условията позволяват, облеклото за мъжете и жените е делимо и разумно разделено на отделните части, за да осигури подходящо облекло за семейството. Без общия принцип на чисто и спретнато, щом колоритните дрехи в гардероба "Пеша в роба" ще изглеждат по-объркани.

В гардероба има някои основни шкафове, в допълнение към някои основни шкафове, като закачалка, вратовръзка и висяща закачалка, висящи панталони, метална кошница, прибиращо се прибиращо се огледало и вградена накланяща се стойка за обувки Gadgets, изберете подходящо място за подредете тези метални джаджи, собственикът ще ви осигури много удобство при съхранението на дрехите. Една ротационна закачалка е по-популярна в Китай през последните години, не само спестява място, но и голямо количество висящи, е 2 до 3 пъти повече от традиционния гардероб.

Укритието също трябва да разгледа циркулацията на въздуха, за да се избегнат насекоми в мокрия сезон, мухлясали, нека човек боли. Затова вратата може да бъде проектирана като жалузи, която не само поддържа въздушната пропускливост, но също така спестява място. Етажът може да бъде под или килим, за да се запази пространството за съхранение чиста, не лесна за прах.

И накрая, не забравяйте, че дрехите за дрехи от гардероб: малка светлина, букет цветя, малка рамка за картини, ще направят това малко пространство прекрасно.


Hot Tags: bulit в голям черен гардероб с чекмеджета и шкаф и рафтове висящи дрехи armoire гардероб дизайни, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, персонализирани

Изпрати запитване