info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Дървообработващ цвят Голям модерен огледален склад Меламин Armoire гардеробно шкафче за продажба

Дървообработващ цвят Голям модерен огледален склад Меламин Armoire гардеробно шкафче за продажба

Дървени зърна цвят големи модерни огледално съхранение меламин armoire гардероб гардероб за продажба Специална спалня пакет може да бъде зареден, прост моден гардероб, норвежки горски високо качество плоча легло, средиземноморски памук тампон, да ви даде различен опит в спалнята. Спецификация Детайлни снимки ...

Описание

Дървен зърно цвят голям модерен огледално съхранение меламин armoire гардероб гардероб за продажба

Специални пакети за спалня могат да бъдат заредени, прости модни гардероби, норвежки горски легла високо качество, средиземноморски памук тампон, да ви даде различен опит в спалнята.

спецификация

Модел

SD-176

Тип кабинет

Прост модерен стил дървесен меламин гардероб с плъзгащи се врати дървени зърна PVC панели врата.

Панел на вратите

9 мм MDF с панели за врати от PVC фолио за гардероби.

Кутия

18 mm ПДЧ или шперплат дъски с тъмно дърво меламин цвят покритие.

Модел на вратите

Европейски модел с класически стил на вратите.

железария

BLUM / DTC / друга друга хардуерна марка

Плот

20 мм бяла кварцова каменна плоча и backsplash.

Аксесоари за гардероби

Алуминиева шина за дрехи;
Издърпване на вътрешните чекмеджета;
Алуминиев панталон;
Ратанова кошница;
LED индукционна светлина;
Многофункционална кутия за бижута;
Мащабно огледало за преобличане;

MOQ

Персонализиран елемент - 1 комплект

Пакет

Плосък пакет или пакет за монтаж, който зависи от клиента

Производствено време

30-35 дни за нормална поръчка

Порт за доставка

Шанхай или Нингбо

Незадължителни елементи

Което може да бъде избрано от каталога на хардуерните аксесоари.

Гаранционен срок

10 години след монтажа без причинени от човека щети.

Условия за плащане

Малки поръчки: 40% от сумата като депозит, салдо преди зареждане.
Големи поръчки: 30% като депозит, салдата приемаме T / T и L / C / OA плащания.

След сервиз

Всички неща ще се превозват по въздух, ако по време на монтажа липсват тела.

Основен пазар

Океания / Северна Америка / Близкия Изток / Северна Евро

Обслужване

Предлагаме цялостно проектиране на кабинети, включващи кухненски шкафове, гардероб, санитарни възли, спално бельо, складови помещения, дрешник, стелажи за вино, телевизионни апарати и др.

Всички гардероб дизайн и размери основа на вашия дом действителните данни от измерването.

Всички дизайни, стил и материал на шкафа могат да бъдат еднакви и да съответстват на цялостния стил на декорация на къщата.

Подробни картини за шкафове от бял дъб от масивно дърво за цялостно обзавеждане.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

Финалните завършени гардероби са по поръчка

6.jpg

7.jpg

Повече функционални гардеробни аксесоари за вашия избор

8.jpg

9.jpg

Освен гардеробните шкафове, ние можем да направим всякакви домашни шкафове, които могат да съответстват на цялостния Ви стил на шкаф, да използват същите материали и дизайн като Вашия кухненски шкаф, гардероб, Спално бельо, Съхранение, Разходка в роба. Вашите специални искания за декорация на дома.

Съвременен съвременен дизайн за Вашата справка (Персонализирани единици)

10.jpg
Плъзгаща се врата или люлееща се врата, кое е по-добре?

Гардероб с плъзгащи се врати, известен също като гардероб с плъзгащи се врати или гардероб с плъзгащи се врати. С постепенната промяна на съзнанието за потребление на хората, осъзнаването на местоположението на мебелите също се променя от ден на ден и хората започват да търсят повече удобства и предимства. В резултат на това потребителите, които правят домашно приготвения гардероб с плъзгащи се врати, очевидно са се увеличили. Поради използването на плъзгащи се врати, направени по поръчка, както и поръчването процес е проста, толкова лесна за използване, структурна стабилност, подобряване на използването на пространството, икономически ефективни, гардероб плъзгащи врати е абсолютно предимство.

Гардероб с плъзгащи се врати Характеристики:

Най-голямото му предимство е, че тя не заема място, дори ако нощничка до гардероба, не се отразява използването на гардероба. Въпреки това, вътрешният модел на килера е много затворен, ще има някои проблеми (като например обесната зона е блокирана). Гардеробът с плъзгаща се врата трябва да остане в рамката на шкафа на разстояние 100 ~ 120 мм, за да монтира плъзгащата се врата. Днес все повече и повече хора ще изберат да бъдат визуално повече от стилен гардероб с плъзгащи се врати и да използват повече пространството в случая на малки мебели. Благодарение на лекото си, лесна за използване, висока степен на използване на пространството, най-важното е да имате чувство за цялото, може да се използва като стена.

Характеристики на Swing гардероб:

Въпреки че плъзгащата се врата е много популярна, но отворената врата винаги е имала своя пазар, готовият гардероб на пазара на мебели всички плоски врата, височината между 2000 ~ 2200mm. Въпреки това, тази височина е относително неудобно, тъй като общата височина на къщата в 2800 ~ 3000 мм, премахване на клетката, пода, част от тавана след около 2600 мм, оставяйки нагоре 600 ~ 400 мм пространство, отслабена наличност, но също така засяга външен вид . Препоръчителен обичай, най-голямото предимство е размерът точно според вашите нужди.

Swing вратата обикновено трябва да обърне внимание на хардуера, Swing-врата гардероб е традиционен начин да се отвори вратата и кабинета от шарнирни панти гардероб. Нивото на класа се използва главно за материалите на вратата, хардуерното качество и на двете, т.е. панти, панти, оказват пряко влияние върху експлоатационния живот на вратата. Swing предимството на вратата е по-добре запечатване, отколкото гардероба плъзгащи врати да бъде много по-евтино, недостатък е, че височината на вратата е твърде висока, трябва да направите разделена врата, цялостният ефект ще бъде значително намалена.Hot Tags: дърво зърно цвят големи модерни огледално съхранение меламин armoire гардероб гардероб за продажба, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, персонализирани

Изпрати запитване