info@kitchen-cn.com +86-571-56976336


Ю Чангцинг, основател на компанията Росен, работи в дървообработването от 18-годишна възраст. На 22-годишна възраст той става изключителен майстор дърводелец след години на упорита работа. Той може сам да работи с всякакви дограма, свързани с изграждането и ремонта на къщата. На 23 годишна възраст господарят му го отвежда в Пекин, за да работи за ремонт на Забранения град. Това беше огромна слава за всеки дърводелец. Това означава, че майсторството е достигнало най-високия стандарт за възстановяване на кралските дворци.


След завършване на ремонта на дърводелството и връщането му в град Ханджоу, той е направил много местни работилници за вила от висок клас. С неговите изискани дърводелски умения, г-н Ю бил добре познат в района на Северна Хангжу. Все повече хора го търсеха, за да украсят къщите им.


През 2005 г. е създаден дървообработващ екип от 15 души. Като предшественик на Росен екипът на дърводелството завърши различни дърводелски работи за местни малки и средни жилищни обекти за пет години, включително снабдяване със суровини, гравиране, полиране, боядисване и монтаж ,


През 2010 г. ние създадохме малка фабрика, основно занимаваща се с производство и боядисване на дограма. През 2012 г. разширихме нашия пазар от местни до чуждестранни, и създадохме специален екип за продажби в чужбина, ангажиран основно с производството и преработката на високо- крайни шкафове. През годините на развитие нашият екип е нараснал от първоначалните 15 до 60 души, включително частни жилища от висок клас, хотелски проекти и високи крайморски вили.


Днес ние работим с най-добрите чуждестранни дизайнери, за да персонализираме най-забележителните жилищни проекти. Благодарение на дългогодишния опит на г-н Ю в областта на дървообработването, нашите дървообработващи дейности са добре приети както в страната, така и в чужбина. В ерата на глобалната машинна индустриализация, ние винаги сме разглеждали всяка част от дървообработващите продукти като произведения на изкуството и усъвършенствали всеки детайл със сериозно отношение и изискана изработка.