info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Цели Кухненски Кухненски шкафове VS

Цели Кухненски Кухненски шкафове VS

Nov 20, 2018

Цяла кухня VS Кой е кухненски шкаф с

Разликата и връзката между цялата кухня и целия кухненски шкаф

Разлики и връзки:

1. Цялата кухня се третира като цяло. Съгласно експлоатационните характеристики на кухнята, кухненските шкафове се използват като носители за правилно подреждане на мебели, ел. Уреди, абсорбатори, готварски печки, готварски принадлежности, водни басейни и т.н. и имат органично цяло функции като готвене, миене , готвене, съхранение и събиране на боклук. Органично съчетава енергията и горната и долната част на оборудването в кухнята, за да завърши работата по готвенето, е безвредна за човешкото тяло и има функция за разкрасяване на околната среда в същото време.

2, целият кухненски шкаф е извън къщата, съчетава серия от функции според навиците и процедурите на ергономичното готвене, така че функциите на измиване, рязане, изгаряне и съхранение могат да бъдат в серия от цели кухненски шкафове , Завършен, основно достигна ниво на научни и интегрирани. Кухненската система включва подови кухненски шкафове , окачени кухненски шкафове , плотове, мивки, хардуерни принадлежности, кухненски мебели, които могат да се поставят в саксии, купи, кофи, саксии и др.

3, от кухненския шкаф до кухнята, целият кухненски шкаф е все още на известно разстояние от концепцията на цялата кухня, продуктите, използвани в кухнята, не са съвпадащи, защото не са силно стандартизирани и някои съоръжения не са съвместими , Цялата кухня представлява различни дизайнерски концепции, качество на услугата и качество на живот. Той разглежда стени, покриви, подове, врати и прозорци, осветление и мебели и електрическо оборудване, което се използва вътре. Това е по-широко понятие.

4. Препоръчително е да украсите кухнята. Първо изтеглете стандартния краен конструктивен чертеж, координирайте го с къщата и украсете с една стъпка в даден момент. Избягвайте пълен кухненски шкаф   да купуват у дома, за да избегнат сложния тръбопровод, да не свалят бордовата дъска, дъното или да отрежат определено парче, докато завършването на обновяването не бъде завършено.

5. Ако цялата фирма за кухненски шкафчета вземе предвид факторите на електрическите уреди и околната среда, използвани в производството, аспираторът, микровълновата печка, фурната и др., Използвани в комбинация с цвета, размера и стила, са съчетани с кухненския шкаф и съвпадение. Една стъпка по-близо до истинското обръщане към цялостната кухня концепция.

6. Обобщение: Цялата кухня е по-широка концепция, с повече интеграционно пространство и отчита повече електрически уреди, кухненски прибори и фактори на околната среда.

Тел: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Имейл: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: Стая 538, Секция C, Jewel Center No 16 Kangyuan Road, Хангжу, Китай.310015