info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Какви са общите елементи на кухненския шкаф?

Какви са общите елементи на кухненския шкаф?

Jul 26, 2018

Какви са общите елементи на кухненския шкаф?

Пантата е известна още като "шарнир", който е отговорен за свързването на шкафа и панела на вратите.

Пантите на пазара са основно разглобяеми, с две части, основата и катарамата, които са удобни за подмяна.

Тъй като той трябва да издържи 10 пъти или дори 20 пъти от времето за отваряне и затваряне всеки ден и да носи теглото на панела на вратите, пантата може да се каже, че е най-важният хардуер . Ако няма "стоманено желязо", е много трудно да поемете тази отговорност.

Що се отнася до материала на шарнира , най-разпространеният тип на пазара е студената валцована стомана. В сравнение с долните панти, заварени от тънки метални листове, пантите от студено валцована стомана могат да бъдат щамповани едновременно, а повърхността е гладка и дебела, което не е лесно за ръжда. Също така е издръжлив и има силен товароносимост.

Въпреки това не е достатъчно да имате подсилена желязна кост, а отличните панти трябва да имат перфектна гъвкавост.

Тъй като повечето от окачените врати на шкафа имат ъгъл на панта повече от 90 градуса, това може да попречи на хората да стоят на плота и да поставят раменете си на шкафа .

Шкафове за чекмеджета Шкафовете обикновено съдържат чекмеджета. Чекмеджетата определено са идеален контейнер за съхранение. Не само поставяте много неща, а ключът е да приемате нещата много удобно.

Изборът на чекмеджетата зависи главно от вида на направляващите релси. Днес често срещаните на пазара са: странични плъзгащи релси (релси с две / три секции), долни релси, конна езда и т.н.

1 странична релса (две / три релса)

Страничните релси, както подсказва името, са релсите, монтирани отстрани на чекмеджето. Релсите могат да се видят директно отстрани, а външният вид не е висок.

Разликата между релсата с две секции и релсата с три секции се състои в броя на секциите на релсата и разстоянието на плъзгане.

Двусекционната релса се състои от фиксирана релса и подвижна релса, докато релсата с три секции има още една междинна релса. Следователно, чекмеджето с две секции може да издърпа повече от половината от сърцевината и водачът с три части може да издърпа всички жила.

Трисекционна релса

Страничните релси на пазара днес са обикновено трисекционни релси. Железопътната система с три секции има слаб капацитет и обикновено се използва за гардероби.

2 долната релса

Долната релса се нарича "скрита релса". Релсата е фиксирана към страничния панел на шкафа по време на монтажа, а дъното е монтирано в дъното на сърцевината. След като инсталацията приключи, релсите не се виждат отвън, което е по-красиво.

Долната релса за предпочитане е избрана да има амортизиращ ефект, а нейната товароносимост е по-силна от тази на страничната релса.

Кошницата се използва предимно за шкафове.

На плота, саксии и тигани, фурни, микровълнови фурни и различни подправки ... Разхвърляните шкафове правят кухнята по-малко мощна.

1 ъглова кошница

Тъй като общите шкафове правят L-образно, U-образно оформление, неизбежно ще се пресичат две равнини. За да се предотврати изоставянето на пространството в ъгъла, това е добър избор за инсталиране на ъглова кошница.

Ъгловата кошница се държи от страничните панели на корпуса, за да се постигне широк ъгъл на отваряне и затваряне. Можете да увеличите вграденото пространство в ъглите.

Ъгловата кошница обикновено има 180 градуса на въртене, 270 градуса на въртене и амортизираща връзка. Кошът на съответния диапазон на въртене трябва да бъде избран в зависимост от конкретната ситуация.

2 кошница за подправка

Подправките обикновено са "виновниците" на мръсните плотове. И една кошница за подправка може да направи ножовете и всички видове подправки сами, които са едновременно хигиенични и ясни.

Кошниците за подправка обикновено са изработени и ергономични, което е особено удобно за отстраняване и съхранение на прибори и подправки.

3 кошница издърпайте купа

Купичките за боклук и кошчето обикновено имат позицията на саксии, оризови чаши, чинии и т.н., а под всеки слой на коша се поставя отделна водна тава. След като ежедневните съдове и съдовете се почистват, водата може да бъде оставена да тече директно. Водната тава може ефективно да избегне вторичното замърсяване на съдовете и също така може да попречи на повторното прилагане на водата в кошницата, за да се повреди повърхността.

Тел: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Имейл: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: Стая 538, Секция C, Jewel Center No 16 Kangyuan Road, Хангжу, Китай.310015