info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Надстройване на външния вид и качеството, от неръждаема стомана шкафове личност удря

Надстройване на външния вид и качеството, от неръждаема стомана шкафове личност удря

Dec 01, 2017

Надстройване на външния вид и качеството, от неръждаема стомана шкафове личността удари

С разнообразието от технически трудности, които трябва да се преодолеят, шкафовете от неръждаема стомана промениха монотонното, студено изображение, старият външен вид за нов външен вид, завладяваха пазара на Quanzhou. Още преди седем или осем години, кабинетът за характеристиките на водоустойчива влага, Quanzhou потребителите полза. Връхът на корпуса от неръждаема стомана, в допълнение към неговата водонепроницаема, огнеупорна, влагоустойчива, антикорозионна, екологична защита и други предимства, както и подобряването на качеството на процеса, правейки повърхността от неръждаема стомана да бъде преработена в дърво, плат и друга текстура, което прави продуктовия си стил по-разнообразен.

Стилът на персонализираните шкафове от неръждаема стомана привлича вниманието

В Quanzhou, шкафовете от неръждаема стомана се настаняват спокойно в супермаркети или магазини. Подобно на площад Xiyingmen в района на Fa Diao, в допълнение към хладния и стилен стил, както и стомана и дърво, се съчетават различни американски държави, европейски, пасторални, модерни, прости и други стилове от корпус от неръждаема стомана като цяло. подходящи продукти Различни собственици се нуждаят от ремонт. В същото време, дизайн на продукта най-вече прости линии, хоризонтални и вертикални, намаляване на ненужните декоративни линии, като по този начин създава усещане за открито пространство, разкрива силни постмодерни черти.

Днес шкафовете от неръждаема стомана са обръснали предишното си студено, монотонно усещане, не само в цветни, но богати дървени корпуси от неръждаема стомана. Кабините от неръждаема стомана за дървесни зърна реалистична повърхностна текстура, ако не са въведени в Ръководството за покупки, поглед към миналото, може да не сте в състояние да кажете на следите от неръждаема стомана. В допълнение към дървото, има камък, плат, стрии и друга текстура, от която можете да избирате, можете да изберете според стила на декорация на дома перфектното съвпадение с продукта. Инсайдъри каза, че чрез различните цветове и текстури днес има десетки хиляди възможни външни шкафове от неръждаема стомана.

"Това е нова вълна от шкафове от неръждаема стомана в Европа и по-висока информираност на Съединените щати, почти 90% от домашната кухня в Германия с шкафове от неръждаема стомана, но в Китай корпусът от неръждаема стомана е започнал". Служителите на Fa Diao казаха. Шкафовете от неръждаема стомана имат свои предимства по отношение на функционалната употреба, опазването на здравето и околната среда и др. В допълнение към превъзходството на функционалното качество, шкафовете от неръждаема стомана непрекъснато отговарят на нуждите на визуалните сетива и духовните нива на хората от дизайна.

По-нататъшното повишаване на качеството ще бъде сред основните категории

Шкафовете от масивна дървесина отдавна са предпочитани от потребителските групи от висок клас, но масивната дървесина, използвана за производство на шкафове, старата дървесина, която не расте повече от десетилетие, не може, но с по-оскъдните ресурси на дървения материал, които искате да купите Използва се Дървеният материал, който прави шкафовете, става все по-трудно и по-трудно. Ето защо, докато в бъдеще решението за външния вид, текстурата и други въпроси, съчетани с евтини шкафове от неръждаема стомана, ще се превърнат в по-добра алтернатива, но и по-голяма конкурентоспособност на пазара.

"В момента в Китай има четири основни типа кабинетни панели: двуслойна противопожарна дъска, пластмасов PVC устойчив на налягане панел на повърхността, панел за боядисване, масивна дървена дъска и др. С непрекъснатото подобряване на цвета, качеството и възприемането на "Xiyingmen строителни материали, свързани с официално каза, че кабинетът пазар на година повече от 100 милиарда юана пазарния дял в сегашните неръждаема стомана на Китай стоманени шкафове пазар е все още в ранна детска възраст, само подслушвани няколко процента. За много корпоративни фирми това е пазар, който трябва да бъде открит.

Insiders каза, че с преследването на стилизирана кухня, неръждаема стомана шкафове ще бъде модерен авангард мода чувстват младите хора обичат на пазара изключителен. В същото време, с по-нататъшното повишаване на осведомеността за защита на околната среда на хората, цветът и качеството на шкафовете от неръждаема стомана ще бъдат допълнително подобрени. В бъдеще шкафовете от неръждаема стомана могат да се превърнат в основна тенденция и бенчмарк за развитието на шкафове, а пазарът има голям потенциал.