info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Топ 15 производители на кухненски шкафове и търговци на дребно

Топ 15 производители на кухненски шкафове и търговци на дребно

Dec 23, 2017


01 от15

Merillat

Подобно на Kraftmaid, друг огромен производител на кухненски шкафове е достъпен чрез лесни за достъп канали, като вашата местна кухненска ремоделираща / дизайнерска компания.

Merillat, компания, базирана в Мичиган, е собственост на Masco, която също притежава Мил's Pride и Kraftmaid. Галерията на Merillat за вдъхновение на дизайна на кухненския дизайн е силно препоръчителна.


02 от15

Kraftmaid

Kraftmaid е "голямото куче" на кухненските шкафове . Отидете в местния Home Depot или Lowe's и ще намерите в кухнята шкафове Kraftmaid на рафтовете. Но вие също ще намерите Kraftmaid полу-потребителски кухненски шкафове, предлагани в кухненски дизайн фирми .

През последните години Kraftmaid е обогатила своите продуктови линии, за да привлече всички вкусове. Ако вашият поглед към Kraftmaid е на повече от пет години, може да бъдете изненадани от това, което намирате днес.


03 от15

Snaidero САЩ

Името на основателя и главен изпълнителен директор Дарио Снайдеро, компанията за кухненски шкафове Snaidero USA произвежда висококачествени шкафове от европейски тип (сред другите продукти) за американския пазар. Също така се говори, че Snaidero прави кухненските шкафове на IKEA.


04 от15

IKEA

Макар че технически не е производител на кухненски шкафове , IKEA е такъв огромен дистрибутор на кухненски шкафове (и първичните производители са неизвестни, въпреки че Snaidero САЩ се смята за един от източниците на IKEA ), ние се чувстваме сигурни, че ги включим в този списък. ИКЕА "прави" висококачествени, евтини и странни кухненски шкафове.


05 от15

Артистичен кабинет

Основана в Смитаун, Ню Йорк и управлявана от Алекс Пфицер, Артистичната кабинет произвежда традиционни, национални и съвременни шкафове от 1975 г. насам.


06 от15

PORCELANOSA

Porcelanosa не само прави кухненски шкафове. Те също така се занимават с бани и плочки.

Но в кухнята, Porcelanosa се отличава с изработката на елегантен, гладък европейски шкаф. Той също така прави производителя по-традиционни стилове на шкафове, както добре.

Основана в Испания, Porcelanosa поддържа тесен кораб с над 400 шоурума по целия свят - изцяло собственост на компанията.


07 от15

Всички дървени шкафове

Всичко Wood Cabinetry е името на компанията и да, името на продукта също (с изключение на една оферта, която е MDF / thermofoil и която ясно посочва).

Флоримовата AWC прави шкафове от шперплат-ядро за кухня и баня, най-вече в класически, традиционни стилове - нищо ултра-евро тук.

AWC също е забележителна, защото те са доставчици на шкафове Costco. За да получите достъп до продуктите на Costco, не използвайте предоставената тук връзка; вместо това, да минете през сайта Costco. Както може да очаквате, чудесно ..


08 от15

Аран

Aran USA е американският клон на супер висококачествена италианска кухненска фирма Aran World. Проверете тази фирма, ако елегантните шкафове в евроатлада са вашата страст.


09 от15

Каньон Крийк кабинет компания

Тази мисия на Monroe, WA за кухненски кабинет е да съгласува "достъпни" с "обичай". Работейки от 1981 г. насам, Canyon Creek създава "достъпни поръчкови рамкирани и без рамки шкафове" за всяка стая в къщата.


10 от15

Вътрешни шкафове

Намерено само в The Home Depot, голямото твърдение на InnerMost е, че "създава пространство". Както се оказа, това дъщерно дружество на Elkay (известно с неръждаеми мивки ), използва конструкция без рамки, за да извади тези допълнителни кубични инчове.


11 от15

Masco

Не самата фирма за кухненски шкаф , Masco е конгломерат от най-вече фирми, свързани с подобрения в дома, включително кухненски шкафове, Kraftmaid, Quality Cabinets и Merillat. Masco също така притежава несвързаните с кабинет Arrow, Behr, Duraflex, Milgard и Cambrian.


12 от15

Качествени шкафове

Базирана в Тексас компания за кухненски шкафове, създадена през 1969 г., предложенията за качествени кабинети са склонни да се ориентират към по-традиционните - нищо извън парка тук. Кабинетът за качество е още една от филиалите на Masco Corporation.


13 от15

Шанедоа Кабинета

Shenandoah е производител на кухненски шкафове в традиционен стил.


14 от15

Smallbone

Smallbone е базирана в Обединеното кралство компания за кухненски шкафове, която прави супер висококачествени "поръчкови" шкафове.


15 от15

Стил Крафт шкаф

Основана в Пенсилвания, StyleCraft е производител на кухненски шкафове от висок клас, най-вече на Атлантическото крайбрежие.


Кухненските шкафове играят огромна роля във всяка ремоделирана кухня. В действителност, кухненски шкафове се състои от около 30% -40% от целия бюджет кухня прекроявам - минимум. Когато избирате специални шкафове, а не полу-обичайни или склад, тази цифра се издига.


Росен е фирма за търговия в сферата на промишлеността, специализирана в предоставянето на широка гама висококачествени шкафове, мебели, подови настилки, керемиди и други интериорни декоративни материали. Ние сме на базата на предоставянето ви с най-професионални висококачествени и икономически ефективни персонализирани услуги за обзавеждане, които да отговарят на вашите високи стандарти за качество на нуждите. От първоначалната доставка на суровини и производство до контейнерен транспорт, ние стриктно контролираме всички стъпки за обработка, за да премахнем опасенията за качеството.