info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Съвети за избор на кухненски шкафове

Съвети за избор на кухненски шкафове

Jul 18, 2018

Съвети за избор на кухненски шкафове

Първо, трябва да има основно разбиране за кабинета

1, посетете по-големи супермаркети и маркови магазини за строителни материали

Магазини за повече от няколко големи пазара на строителни материали, супермаркети и търговски марки. В многото обмени на ръководства за пазаруване вашите професионални знания ще продължат да се укрепват. Същата проба в магазина ще ви даде най-пряко усещане.

2, многоканално разбиране на информацията за кабинета

Прочетете свързани статии и списания и има много информация и подробности за онлайн марки на кабинетите . Разгледайте информацията за шкафовете на марката. Можете да изпитате най-новите модни тенденции и да заснемете последните промени в стил и цвят.

3, приятелка от уста на уста

Посетете приятели и семейство и се свържете с актуалните чувства и репутацията на други кабинети.

Второ, подгответе предварително, преди да купите шкафове

1. Проверете лично основния размер на вашата кухня

Чрез таблицата с размери на кухнята можете да научите за професионалното качество на дизайнерите или наръчниците за фирмени кабинети на компанията, както и за базовата цена на шкафовете. Тя има известен водещ ефект върху избора на подходящ професионален персонал и шкафове и предотвратяване на слепотата да бъде закупена просто поради стила на кабинета. При изготвянето на план трябва да бъде точен и подробен. Позицията на вратата и прозореца трябва да бъде маркирана, а позицията на горните и долните водни тръби и газовата тръба, положението на отоплението и гнездото трябва да бъдат маркирани.

2. Разработване на бюджет на кабинета

Бюджетът на кабинета включва няколко части: 1. Разходите на кабинета ; 2. Цената на плота. Електрическата цена на кухнята; 3. Разходите за опцията за хардуер. Всеки иска тяхната кухня да бъде най-красивата, но създава подкрепа, която изисква финансиране. Разбира се, е невъзможно всеки да бъде богат човек, който изисква от всички да балансират разликата между идеалите и реалността. Много е важно да се определи общият размер на средствата. Не преувеличавайте бюджета с дизайнери или ръководства за пазаруване при покупка. Това не е различно и губи време и това ще накара дизайнера да плати безстрашен труд.

3. Подгответе информация за дизайнера

В комуникацията с дизайнера трябва да му обясните колкото е възможно повече за състоянието на кухнята и нуждите на семейството. Всичко трябва да е вярно в увода. Като състоянието на къщата (местоположение, план на етажа, план на етажа), състоянието на кухнята (посоката на тръбопровода, ориентацията, положението на газопровода), положението на членовете на семейството (брой хората, възрастта, пола, личността, дали има специално търсене, основният готварски персонал у дома) Височината, независимо дали е лева, навици за готвене), кухненските уреди и хранителните навици в дома, стила на тяхното собственото удовлетворение (за предпочитане с помощта на изображението и повече визуализация, моля, използвайте това като справка за подобряване).

Трето, определете кухненския стил

Въпреки че стиловете на кабинетите се променят всяка година, всеки стил все още има свои уникални характеристики. Разбирането на стила на кабинета ще ви направи по-разнообразни в избора си.

1, класически стил

Колкото повече се развива обществото, толкова повече засилва носталгията на хората, поради което класическият стил трае дълго време. Неговата елегантна и благородна, уникална и приятелска, задоволяваща сърцата на успелите хора. Традиционният класически стил изисква голямо кухненско пространство, а U-образна и островна форма са по-подходящи форми. По отношение на материалите, масивната дървесина е, разбира се, първият избор. Цветът, моделът и уникалната му простота се зачитат от зрелите хора.

2, стил на страната

Довеждайки вкуса на пустинята в стаята, запазвайки дома и природата в продължителен разговор, градският просперитет е тих в този ъгъл, а кухнята в провинциален стил е близо до разстоянието между човека и природата.

Боядисани плочки със селски вкус, изобразяващи природни пейзажи като плодове, цветя и птици, представящи спокойния и удобен селски стил. Дървените подови настилки също са отличен декоративен материал, а топлаят крак се чувства като докосване на пръст. На шкафа има по-голям избор от масивно дърво. Измитото зелено, лимонено жълто е цвят, който е бил популярен от много години, а панелната украса на лентата от дърво подобрява естествения вкус. Ако сте човек, който обича страна, селската кухня ще направи живота ви по-непринуден и естествен.

3, модерен стил

Съвременният стил е най-популярният. Всяка страна и всяка марка ще въведат модерни стилове своевременно. Италианските кухненски прибори са високо оценени с модерния си дизайн и висококачествени кухненски принадлежности. Чисто, по-ориентирано към цветовете, от яркочервено, жълто, лилаво до ярко синьо, зелено и други цветове. Този стил също е по-лесен за съвпадение с други пространства. Тя е без ограничения и изискванията за декоративни материали не са високи, което може да е причината, поради която е широко популярна.

4, авангарден стил

Авангардните млади хора се стремят към неконвенционалност. Те избират най-популярните текстури на годината по отношение на материалите. Например, през 2000 г. стъклото и металът бяха приети навреме и предадоха модерна информация в умен микс.

5. Прагматизъм

Семейства, които често не готвят, ще изберат по-практичен стил. В конфигурацията само като основен шкаф се използва като място за съхранение и основното оборудване като фурна, печката и аспиратора се използват за завършване на относително завършения процес на готвене. Мивката обикновено се пропуска, за да се спести място. Този стил набляга на практични и сбити характеристики.

Тел: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Имейл: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: Стая 538, Секция C, Jewel Center No 16 Kangyuan Road, Хангжу, Китай.310015