info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Съвети за дизайн на кухненски шкафове

Съвети за дизайн на кухненски шкафове

Sep 06, 2018

Съвети за дизайн на кухненски шкафове

1. Аспираторът и печката не трябва да са близо до страничната стена, за да се избегне сблъсък със стената в края на саксията;

2. Когато проектираме кухненския шкаф , страната на кухненския шкаф към стената трябва да обърне внимание на изпъкналостта на вратата, така че отварянето и затварянето на вратата и чекмеджето няма да бъдат засегнати; например, кухненският шкаф има мястото на хладилника, избягвайки избягване Ефектът отваря вратата.

3, мивката кухненски шкаф и печка трябва да се запази определено пространство, за предпочитане проектирани да бъде повече от 800 см, но не може да бъде проектиран твърде далеч, в противен случай е по-обезпокоителен да отиде назад и напред, кухненския шкаф е проектиран не само изглеждат добре, но също така лесни за използване, специфичният размер трябва да се основава В зависимост от пространствената ситуация.

4. Когато проектирате кухненския шкаф , трябва да обърнете внимание на положението на входа и изхода на водата. Височината на водопровода не трябва да е по-малка от 400 мм. Удобно е да свържете кранчето и други продукти. Височината на канализационната тръба не трябва да надвишава 100 mm или не по-малко от 200 mm. Когато сте в кухненския шкаф , трябва да минимизирате движението на кухненския шкаф .

5. Нетният размер на страничните панели на скосения кухненски шкаф или плитките кухненски шкафове не трябва да бъде по-малък от 60 мм, така че да не се засяга монтирането на шарнирната основа.

6. Ако кухненският шкаф на клиента е оборудван с аспиратор в европейски стил, най-добре е да не проектирате кухненския шкаф   и рафта. Ако е качулка в китайски стил, най-добре е да проектирате кухненския шкаф да бъде обърнат наопаки, а височината на панела на вратите трябва да бъде удължена с повече от 5 см. Долната плоча се сменя на предната и задната решетка.

7. Тъй като кухненският шкаф за мивка е най-често в контакт с водата, дизайнът на вратата може да се използва за увеличаване на пропускливостта на кухненския шкаф , за разрешаване на проблема с влагата в кухнята и за подобряване на практичния живот на целия кухненски шкаф .

8. Традиционният окачен кухненски шкаф приема плоския тип дръпване. Когато кухненския шкаф   вратата се отваря, заема пространство и засяга нормалната работа на готвенето. Ако е леко невнимание, може да удари кухненския шкаф   вратата и горния висящ кухненски шкаф   решава този проблем. Намирането на неща в кухненския шкаф за стена е много по-удобно, отколкото преди.

9, кухненския шкаф за кухненски шкафове   процесът е страната на дъното, предната и задната горна лентова структура без покрив, горната лента 70 mm, вертикалната инсталация на горната лента, горната лента на челната функция, вертикалната инсталация на предния панел на предната врата, задния панел е отворен Инсталирана, задната пластина е на 20 мм от задния ръб на страничната плоча;

10. Изложената част на кухненския шкаф   се обработват с декоративна пломба за запечатване според нуждите на клиента. Ако няма специално обяснение, декоративната плоскост трябва да бъде запечатана с ръбове вместо ръб;

11. Поставете подвижната врата на кухненския шкаф за монтаж на фиксирания панел на вратата на 100 мм и го монтирайте със специално оформената панта. Другите фиксирани части на вмъкнатата част са обединени с бялата дъска;

12. Дезинфекциращият кухненски шкаф е страничните пластини, а страничните планки от двете страни на кухненския шкаф са с прорези и каналите са завършени фабрично;

13. Долната плоча на кухненския шкаф за мивка е изработена от алуминиев филм с вградена структура и завършена във фабриката;

14. Промяната на цвета на страничния панел на кухненския шкаф за микровълновата фурна е 780 мм, горната врата е 380 мм, височината на отваряне е 400 мм, дъното е удължено до 400 мм, а закръгляването е r = 50 мм. Страничните панели на кухненските шкафове на микровълновата печка на лакираните панели не са сменяеми цветовете и трябва да бъдат декорирани с декоративни панели.

15. Кухненски шкафове с формата на кукита се отнасят до кухненски шкаф с скосена или извита форма. Под ограничената стандартна височина и ширина кухненският шкаф не се счита за специален кухненски шкаф ;

16. Отстраняването от коминните канали трябва да обърне специално внимание на изпускателната тръба, за да премине през тавана. Позицията за захранване е разположена в центъра на качулката (около 2,1 метра височина). По принцип плочата не може да бъде проектирана на главата и шията.

17. Газовите превключватели, захранващите устройства и резервните захранващи входове трябва да са маркирани на котата и да не съдържат принадлежности като фурни и газови горелки. Когато в кухненския шкаф има кошница , височината на превключвателя се контролира на около 700 мм, а височината на контакта за захранване в режим на готовност е 1100 мм.

18. Вътрешният диаметър на вградената фурна и дезинфекционния кухненски шкаф е хаотичен. Някои ключалки изпъкват и някои винтови глави изпъкват. Когато проектирате ширината на кухненския шкаф , обърнете повече внимание, за да избегнете грешки.

19. Не отваряйте рафта под левия и десния кухненски шкаф на аспиратора, защото топлината на газа лесно деформира листа.

20. Кухненският бокс с нагревател за вода   трябва да се вземат предвид факторите на разсейване и поддържане на топлината и трябва да се избягват в ъглов кухненски шкаф . Кухненските шкафове за бойлери и кухненските шкафове за газ не разполагат със задния панел и трябва предварително да бъдат обяснени на клиента.

Тел: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Имейл: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: Стая 538, Секция C, Jewel Center No 16 Kangyuan Road, Хангжу, Китай.310015