info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Трите капани за избор на кухненски шкафове

Трите капани за избор на кухненски шкафове

Aug 14, 2018

Трите капани за избор на кухненски шкафове

Кухнята е много важна част. Ако случайно направите нещо нередно, много вероятно е редица проблеми да бъдат включени в процеса на по-нататъшно използване, което ще направи нашия ежедневен живот по-сложен. За да избегнете тези проблеми, предлагаме, когато декорирате кухнята, можете да обърнете внимание на малкото капани в процеса на обновяване на бебешката кухня. Ако можете успешно да избегнете тези капани, тогава може да ни накарате в по-късните провинции. Има много проблеми.

3.jpg

Първият капан е материалът на   кухненски шкафове   капан. Днес, за да търсят лична изгода, много производители ще намалят ъглите и ще намалят разпределението в производствения процес. В този случай трябва да има проблеми с качеството в процеса на използване на този продукт. Този проблем с качеството, повечето от които ще ни въздейства, ежедневието, е много неудобство в нашето ежедневие, толкова по-сериозно, може да е трудно да се спазват екологичните стандарти, ако е трудно да се спазват екологичните стандарти. на вредните газове по време на процеса на използване. Тези вредни газове постепенно ще корозират тялото ни по време на ежедневния живот, причинявайки непоправими щети на тялото ви. В кухнята, независимо дали купуваме кухненски шкафове или някои други аксесоари, не трябва да избираме нискокачествени продукти поради евтините, така че това несъмнено е много голяма вреда за нас.

4.jpg

Втората капан е за хардуерни аксесоари за капани на кухненския шкаф , хардуерните аксесоари, в кухнята всъщност е много често срещана хардуерна аксесоари за кухненски шкафове , повечето от които ще бъдат железен продукт, а след това, ако изберете някои от по-ниските хардуерни аксесоари на кухнята шкафове , въпреки че се казва, че повърхността му е отгоре, но също така е доста бляскава, но тъй като количеството вода, което обикновено се използва в кухнята, всъщност е повече, тогава след дълго време това неизбежно ще окаже въздействие върху външната повърхност , причинявайки ръжда, така че отнема много време. Ако не можем да го използваме отново, по-добре е да купувате добро качество, когато го купите в началото.

5.jpg

Третият капан е за капана на процеса на проектиране на кухненските шкафове . В процеса на използване на кухненския шкаф е много вероятно да има някои явления като разширяването и деформацията на панела на вратата. Тези причини се дължат основно на процеса на непълен уплътняване на ръбовете. След една или две години употреба, това ще доведе до разширяване на панела на вратите. Ето защо, всеки трябва да обърне внимание на своя край печат дизайн по време на декорация на кухненския кухненски шкаф . Ако уплътнението на краищата е добре, то тези кухненски шкафове могат да се използват за по-дълъг период от време, а плочите вътре не са лесно влажни, а при нас няма разширение или дъската е изгнила.

6.jpg

Тел: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Имейл: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: Стая 538, Секция C, Jewel Center No 16 Kangyuan Road, Хангжу, Китай.310015