info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Стилът на кухненските шкафове

Стилът на кухненските шкафове

Apr 27, 2018

Стилът на кухненските шкафове

Висока кухня с кухненски шкафове тип "1"

Дългите и тесни кухни са по-често срещани, обикновено с по-голяма дължина и с ширина около 1 метър 5. Този вид кухня е по-подходящ за тип "1" шкаф, т.е. да се направи кутията пълна със стена, можете да изберете да оставите позиция за хладилника или да поставите хладилника в ъгъла Всичко ще работи. Много хора мислят, че тясната кухня може да се превърне и в L-образни кухненски шкафове , да постави ъгълната позиция върху печката или басейна, където препоръчваме басейнът да е по-добър, ако е позволено, но не се препоръчва печка, защото ще ви увеличи почистването на кухнята изисква почистване от двете страни на стената след всяко хранене.

Правоъгълна кухня с кухненски шкафове в L-образна форма

Правоъгълните кухни са кухни, които са малко по-дълбоки от тесни кухни. За да се увеличи максимално използването на този тип апартаменти, ние не препоръчваме вида шкаф, а кухненските шкафове тип L ще бъдат по-практични и ще могат напълно да решат проблема с ниското използване на пространството в ъглите. Ах, оформлението е по-гъвкаво и променливо.

Квадратна голяма кухня с U-образни кухненски шкафове

Ако вашата кухня е достатъчно голяма, всъщност проектирането зависи от вашите собствени желания. Въпреки това, тук бих искал да ви кажа, че най-разумният дизайн е U-образни шкафове. U-образните шкафове имат голямо използване на пространството. Разделянето на влажните зони е по-задълбочено, а складовото пространство е много добро, може да побере повече хора в кухнята.

Най-разумно разпределение на кабинета: хладилник + печка + мивка

След като сте направили кабинет дизайн знае, че триъгълник работното пространство е типичен случай на кабинет дизайн. Без значение колко голяма е вашата кухня, тези три функции се сглобяват в триъгълник, за да увеличите ефективността си в кухнята. Обикновено това ще бъде Хладилникът е поставен на входа на вратата, до мивката до мивката, триъгълникът е на противоположната страна на печката, така че мивката е близо до печката, лесно да се справят с съставките , печката е по-далеч в хладилника, а до вратата, достъп няма да се отрази на удобството Хората с ориз.


timg_编辑.jpg

Тел: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Имейл: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: Стая 538, Секция C, Jewel Center No 16 Kangyuan Road, Хангжу, Китай.310015