info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Стъпалата на инсталацията на кухненския шкаф

Стъпалата на инсталацията на кухненския шкаф

Aug 02, 2018

Стъпките на инсталацията на кухненския шкаф

▲ Стъпка 1 Подготовка: кухненски шкаф   монтажът може да се извърши след поставяне на кухненските стени и подови плочки и завършване на кухненския таван. Целият кухненски шкаф   обикновено се нуждае от 15 ~ 30 дни обичай цикъл, и отнема 1 ден, за да инсталирате вратата. Обикновено се инсталира в същия ден като качулката.

 

▲ Стъпка 2 Почистване и материали, влизащи в обекта: Направете предпазни мерки за кухнята, закачете кърпата, кухненската стена и др. За лесно почистване, за да измервате точно нивото на земята и в същото време да влезете в полето.

 

▲ Стъпка 3 Инсталирайте и регулирайте кухненския шкаф : Обединете кухненските шкафове , преместете ги в кухнята и ги поставете в реда на чертежите. Според строителните спецификации, в много случаи те трябва да се поставят с главата надолу, а краката трябва да се монтират равномерно. Подът е покрит със защитен материал и режещата глава се задейства от обратната страна според размера на предмета, за да се гарантира, че предната страна на кухненския шкаф не се срутва.

 

▲ Стъпка 4 Настройка на нивото: Настройте нивото на кухненския шкаф през регулиращите крачета на кухненския шкаф и грешката е плюс или минус 1 мм. Ако има ъглов кухненски шкаф , първо трябва да се монтира ъгловият кухненски шкаф . Не трябва да се инсталира ъглов кухненски шкаф от кухненския шкаф към стената.

 

▲ Стъпка 5: Монтирайте кухненския шкаф за стена : Определете разпределителната позиция на проводниците и тръбите в стената и регулирайте височината на кухненския шкаф за стена според височината на потребителя. Начертайте хоризонтална линия. Разстоянието между хоризонталната линия и повърхността на масата е 650 мм. Можете да използвате височината според височината си. Председателят предложи регулиране на разстоянието между кухненския шкаф и кухненския шкаф, за да се улесни бъдещото му използване.

 

▲ Стъпка 6 Фиксиран кухненски шкаф : Стените на кухненския шкаф и стената са здраво монтирани. Има не по-малко от 2 фиксирани обемен код на 900 мм, за да отговарят на изискванията за товароносимост. В същото време инсталирането на кода за окачване, например позиционирането на линията, на свой ред, куките за око са закрепени към повърхността на стената, а след това окачените кухненски шкафове са последователно окачени в ред.

 

▲ Стъпка 7 Нарязване на плочата на масата: След кухненския шкаф   се изравнява, инсталирайте 25 дебели плочи за маса в горната част на кухненския шкаф . Страниците на мивката и печката трябва да бъдат подплатени с малко количество стъкло лепило за фиксиране. На този етап е важно да се отбележи, че всички щифтове трябва да бъдат нарязани с трион при рязане.

 

▲ Осмата стъпка след рязане: нарязаната и щанцоващата маса, аспектното съотношение е 3 мм по-голямо от действителния обект, ъгълът обикновено е с 25 мм дъгообразна форма, лепливият мивка се поставя върху подложката, а разликата между масата и стената се съхранява на 3 ~ 5 мм.

 

▲ Стъпка 9 Свързване на мивката и плота: Привидно проста стъпка, особено внимание! Сместа е залепена с мраморно лепило и се нанася слой восък.

 

▲ Стъпка 10 Уверете се, че стъклото е залепено плътно към стената: Лепилото се нуждае от 1 ~ 2 часа за пълно втвърдяване. Не го изваждайте и не го премествайте по желание. След като лепилото се втвърди, излишната част от лепилото се заглажда с шкурка.

Фаза на инсталиране на аксесоарите

 

▲ Стъпка 11 Монтирайте хардуерната шарнирна част на кухненския шкаф : височината на всички панели за врати държи долния край на панела на вратите с долния край на кухненския шкаф . След като панелът на вратата е изравнен, всички панти са покрити с шарнирен капак и операцията се извършва с пробиващ нож. Между 1,5 мм.

 

▲ Стъпка 12 Инсталирайте хардуерната панта на вратата на кухненския шкаф : монтаж на басейна, кранчето и коша, отвора на мястото за монтаж, диаметърът на отвора трябва да е най-малко 3-4 мм по-голям от тръбата и изложеното напречно сечение да бъде запечатано с уплътнението след щанцоване. Запечатана деформация на просмуканата вода. Маркучът и канализацията трябва също да бъдат запечатани със стъклено лепило.

 

▲ Стъпка 13 Монтирайте електрическата верига и канализационната тръба: Монтирането на вградения електроуред в кухненския шкаф   трябва само да отвори отвора за захранване на място, но отворът за захранване не може да се отваря твърде малко, за да се избегне разглобяването в бъдеще. Ако водният метър и метеометърът бъдат увити, ще има проблеми в бъдещата поддръжка и държавата има съответни стандарти, които не позволяват това.

 

▲ Стъпка 14 Почистете основно мястото: Проверете дали всички проводници са инсталирани на място, дали панелът на вратата е изравнен и дали има остатъци в кухненския шкаф . Вратите и рамките, вратите и вратите, чекмеджетата и кухненските шкафове , чекмеджетата и вратите, чекмеджетата и чекмеджетата, прилежащи към повърхността на пролуката ≤ 2Mmm, и усещането, че височината на кухненския шкаф и кухненския шкаф, които се използват, е удобна.

 

▲ Стъпка 15 Монтирайте кухненския шкаф   перваз дъска: Накрая, нарязани на перваза дъска в зависимост от дължината на кухненския шкаф   и го оправи. Ако има ъгъл, той трябва да бъде фиксиран с ъглово приспособление. След като завършите инсталацията, отворете вратата за вентилация и миризма. На този етап комплект от стандартни инсталации за кухненски шкафове е завършен.


Тел: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Имейл: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: Стая 538, Секция C, Jewel Center No 16 Kangyuan Road, Хангжу, Китай.310015