info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Мивката на кухненските шкафове

Мивката на кухненските шкафове

Apr 25, 2018

Мивката на кухненските шкафове

1, единично слот

[Предимства] Единният резервоар обикновено е голям по обем и практичен. Това означава, че можете лесно да накиснете или изплакнете големи тигани и измийте големи количества храна. Препоръчва се дълбочината на единичната бразда да е по-добра от 18 см, за да се предотвратят пръски.

[Недостатъци] Единичният резервоар може да измива едновременно различни видове кухненски прибори, което поставя високи изисквания за почистване на собственика. Но тази книга вярва, че приятелите на остроумието трябва да я държат.

2, размер двойно слот

[Предимства] Дайте на два мивки различни функции за почистване. Например, големи чинии могат да се използват за почистване на чинии, а малките мивки могат да почистват храните. В същото време се използват две мивки за удобство и гъвкавост.

[Недостатъци] Малките мивки са трудни за почистване на големи кухненски прибори.

3, двоен слот

[Advantage] Симетричен двоен канал, пълен с дизайн. Различните задачи за почистване могат да бъдат разделени и изпълнени едновременно.

[Недостатъци] Няма място за голям пот. (Котлето може да плаче само в тоалетната!)

4, три слотове (две големи и една малка)

[Предимства] Той може едновременно да изпълнява различни функции като накисване, пране и съхранение. Той също така може да отделя сурови и варени храни, да спести време и усилия и е лесен за използване.

[Недостатъци] Трите мивки поемат повече пространство.

Тел: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Имейл: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: Стая 538, Секция C, Jewel Center No 16 Kangyuan Road, Хангжу, Китай.310015