info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Изборът на кухненски шкафове от алуминиева сплав

Изборът на кухненски шкафове от алуминиева сплав

May 15, 2018

Изборът на кухненски шкафове от алуминиева сплав?

1. При закупуването на врати от алуминиева сплав кухненски шкафове , в допълнение към постигането на стандартите за опазване на околната среда, обработката на алуминиева сплав кухненски шкафове врата материали също трябва да плащат еднакво внимание. Линиите на повърхността трябва да са равномерни и гладки, а фурнирите трябва да са тясно свързани към основата, за да се избегне появата на ръбове до край и деформация.

2. Кухненският шкаф ще добави каучукова лента около рамката на вратата, за да забави удара, причинен от затварянето на вратата, както и да предотврати навлизането на водни пари и отломки в кухненския шкаф.

3. Аксесоари за вратата на кухненския шкаф е също много важно, при инсталирането на ключови части от необходимостта да бъдат вградени в кутията на кухненския съвет вградени части, за да се предотврати хардуерен хлабав, падне.

4. Благодарение на кухненския кухненски шкаф, поставен в кухнята, кухнята ще натрупва много масло, ъгълът на кухненския шкаф в ъгъла след инсталиране на прах ъгъл за лесно ежедневно почистване, ако не е инсталиран, дълго време ще излезе здравословен ъгъл, като по този начин се увеличава "Чисто"

5. Но също така обърнете внимание на проблемите с влагата, мивка кухненски шкаф повърхност и пода трябва да се добави водоустойчив дизайн на фолио, повишаване на влагоустойчивост изпълнение на кухненския шкаф за да се предотврати кухненския шкаф от влажна мухъл, удължаване на живота на кухненския шкаф.

6. Спазвайте плъзгащите релси на чекмеджето на кухненския шкаф. Ако има грешки в размерите в позицията на отвора и плочата, това ще доведе до грешки в монтажните размери на плъзгащите се релси, което ще доведе до изваждане на чекмеджето неморално или наляво и надясно, за да се разхлаби. Ето защо трябва да го закупим. Наблюдавайте този малък детайл.

7. При въвеждането на нисковъглеродна защита на околната среда днес практичният и екологичен алуминиев кухненски шкаф е и преследването на много потребители. Много фирми ще защитават безопасността на продуктите и опазването на околната среда, когато продават, а много производители също трябва да намалят ъглите. Поради това при извършване на покупки потребителите трябва да извършват многостранни сравнения, за да избегнат покупката на екологични, непрактични и опасни алуминиеви кухненски шкафове.

Тел: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Имейл: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: Стая 538, Секция C, Jewel Center No 16 Kangyuan Road, Хангжу, Китай.310015