info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Качеството на кухненските шкафове

Качеството на кухненските шкафове

Jul 13, 2018

Качеството на кухненските шкафове

При избора на шкафове много хора могат да обърнат повече внимание на външния вид и размера на шкафовете . Ако имате малко разбиране за шкафовете , може да обърнете внимание на качеството и опазването на околната среда на шкафовете . В допълнение към това, аксесоарите и детайлите на шкафовете също са много важни. Не повредийте цялостния ефект на шкафа поради малки детайли. Нека да разгледаме тези притурки, които не могат да бъдат игнорирани.

Проверка на детайлите на каросерията

В допълнение към материалите за плоча и плот на шкафа , основното тяло на шкафа също трябва да обърне внимание на качеството на задния панел. В допълнение към гледането на панела, шкафът също зависи от процеса.

Кутия E1: Като цяло, индексът за опазване на околната среда на ниво Е1 може да се нарече борда за опазване на околната среда. Ето защо, за шкафове , платформата E1 обикновено се използва като тяло на кутията. Ако се използва плоскост E0, тя не съдържа зелена антикорозия. Агентите и лепилата, леко здрави и устойчиви на влага, се използват, за да направят шкафовете по-трайни.

Заден панел: В допълнение към външната страна на кутията, много хора ще пренебрегнат задния панел на шкафа , който е същият материал, използван за задния панел и шкафа . Всъщност повечето производители използват едностранни стикери в средата на дъската или Polaroid борда като табло, при избора трябва да изберете кабинета с двустранна картонена кутия .

Проверка на детайлите на кабината

За детайлите на корпуса, често се пренебрегват от потребителите, като например лентиране на кантове, гнезда за дупки, ленти против сблъсъка и т.н.

Уплътняване на краищата: Затварянето на шкафа трябва да бъде съчетано с лепилото с горещо топене и завършено от машината за лентиране. Правилният метод за запечатване на страничните плочи е, че страничните плочи са запечатани от четирите страни и дебелината е повече от 1 мм.

Втулка за дупчица: Горната част на вътрешния шкаф на шкафа има редица позиции за пробиване. При инсталиране е необходимо да добавите празен куплунг. В противен случай, дори ако дъската отговаря на клас E1, формалдехидът ще изтече. Ето защо, в допълнение към красотата на дупката дупка В допълнение към ролята, той може също ефективно да предотврати освобождаването на формалдехид.

Лента против сблъсък: Когато се монтира шкафът , лентата против сблъсък и лентата с ръб трябва да бъдат монтирани заедно, което не само може да забави удара на панела на вратата, но също така има ефекта на елиминиране на шума, подобряване на уплътняването собственост на кабинета и предотвратяването на влажността и деформирането на борда.

Проверка на метални фитинги в кабината

В допълнение към детайлите на шкафа и ръба на шкафа хардуерът на шкафа не може да бъде игнориран. Хардуерните аксесоари влияят върху ефекта на използване и живота на шкафа , така че не може да бъде игнориран, защото не е основната част.

Панти и амортисьори: Когато вратата на шкафа е отворена и затворена, често се излъчват шумове. За да се намалят ефектите от тези шумове, пантите и амортисьорите играят важна роля.

Панелите BLUM и амортисьорите на шарнирите са инсталирани на шкафа, за да предотвратят ефективно шума, генериран от сблъсъка с шкафа, когато панелът на вратата е затворен, да намали скоростта на отскок на панела на вратите и да увеличи експлоатационния живот на панела на вратата.

Метална гъвкава архитектура: След период на използване на кабинета, някои потребители ще реагират на напукване на плота. При покупката и инсталирането е възможно да се използва метална гъвкава конструкция под плота от изкуствен камък, вместо общата дървена конструкция.

Твърдостта и дълготрайността на метала са по-добри от дървесината, което може да удължи времето за използване на плота за маса и специалното свързване на долната траектория и заключващата карта, за да се предотврати деформация и напукване на плота на масата.

Метални чекмеджета: Много шкафове сега използват метални чекмеджета, защото са по-малко екологични и имат по-малко устойчивост на влага и издръжливост. Помислете за използването на алуминиеви чекмеджета, основното тяло не е пластифицирано, като чекмеджетата не само разширяват използването на чекмеджета, но и правят алуминиевите чекмеджета по-леки за използване.

Тел: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Имейл: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: Стая 538, Секция C, Jewel Center No 16 Kangyuan Road, Хангжу, Китай.310015