info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Общият стил на дизайна на кухнята

Общият стил на дизайна на кухнята

Apr 08, 2018

Общият стил на дизайна на кухнята

Кабинет до известна степен, засягат начина, по който хората живеят, отразяващи вкуса на хората като. Развитие до момента, те също имат различен стил.

1.Минималистичен стил

Характеристики: безплатни, прости, практични

Прост стил с прави линии, студени цветове и отлична конфигурация, за да покажат своите личности. Съсредоточете се върху съвпадението на цветовете, от ярко червено, жълто и лилаво до ярки цветове, като например синьо, зелено е приложенията. Готвенето в кухнята се страхува най-много от пренаселеността и минималистичният стил на кабинета е проста и чиста, чиста и основна конфигурация може да бъде разумна организация, с цел улесняване на ефекта. Следователно, сегашните минималистични кухни все още заемат основния поток на пазара.


图片1_编辑.png


2. Класически стил

Характеристики: елегантен, благороден, достоен

За пръв път се появява в Европа, практиката на модерно масивно дърво, пластмаса или боядисани панели за врати. Този стил на висококачествени продукти, доминиран от чиста масивна дървесина. Твърдо дърво и подсказа определени, по време на династията, използването на съвременни високотехнологични, уникални идеи на древната и елегантна коприна, елегантен класически кабинет. Усъвършенстването на детайлите, съчетано с елегантни цветове, доведе хората в далечината в носталгично настроение, създавайки традиционна неповторима атмосфера и топлината на кухнята.


图片2.png


3.Стил на страната

Характеристики: тих, прост, широк

Кухненски стил кухня с масивна дървесина, и защото е по-близо до природата, заобиколен от материал, като бор, дъб е най-класически. Освен това, тежкото използване на масивни дървени панели и хардуерни части и други скромни материали. Този стил на представителство, доминиран от кухни в европейски стил и кухня в американски стил, стил в европейски стил, по-деликатен, богат на цвят; Американският е още по-прост, голям централен остров представлява собственикът придава на кухненския живот.


图片3_编辑.png


4. Авангарден стил

Характеристики: контраст, личност, готино

Без конвенционална деконструкция на пространството, смели и ярки, контрастиращи цветови оформления, двойка твърдост с мекота на селекцията микс, всички хора се стремят към един вид хипер-реалистичен баланс в студа. Повече акценти, отколкото просто себе си, индивидуалността на авангардния стил на модата в преследването на човечеството. Като богат на текстури Blue Panel Blue и широкото използване на алуминиеви тонове имат чувството, че са на океана Неръждаема стомана издръжливост на пръстеновидния стил на кабината, надминавайки всички предишни кухненски концепции без крайни пръстени изразява непрекъснат, Център и същността на ергономията.


图片4.png


Хангжу Розен Индъстри & Трейдинг Ко ООД

Тел: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Имейл: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: Стая 213, Секция C, Jewel Center No 16 Kangyuan Road, Хангжу, Китай.310015