info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Обявленията за кухненски шкафове по поръчка

Обявленията за кухненски шкафове по поръчка

May 22, 2018


Обявленията за кухненски шкафове по поръчка

1, персонализиране на формата на кухненския шкаф

Формата обикновено е шрифт, L-тип и остров k itchen шкафове , обикновено се определя в съответствие с оформлението на кухнята, L-тип е по-общ, малка кухня предпочитани, разделени работни площи между двете свързани стени, можете да вземете идеалния триъгълник.

2, материал

Най-популярните плотове за кухненски шкафове на пазара днес са боядисани, неръждаема стомана, масивно дърво, мрамор, кварц и др. Тези материали имат своите предимства и недостатъци. Например, кварцовият камък има по-високи разходи, но по-евтините материали от калциев карбонат на плота. Още, лесни за напукване.

Кабинета врати също имат комбинирани акрил, чист акрил и др При избора, в зависимост от цялостния стил и функция на дома декорация, за да определят свои собствени, не сляпо вярват, че пазаруване ръководство.

3, производителността на хардуерните аксесоари

Хардуерните аксесоари са важен компонент на кухненския шкаф , което влияе върху живота и качеството на кухненския шкаф . Общите кухненски шкафове с чуждестранна кухня ще използват съответния хардуер, качеството е сравнително добро, вътрешният кухненски шкаф също ще информира марката за аксесоари за хардуера в инсталацията, най-добре е да се осигури резервен заместител.

4, проблеми с работата на кухненския шкаф

Има няколко неща, които трябва да се отбележат в работата:

А. Краят на уплътнението трябва да е деликатен и гладък. Ако не е достатъчно твърдо, формалдехидният газ може да изпари и качеството на кухненския шкаф не може да бъде гарантирано.

Б. Сглобени с по-малко лепило, по-екологично.

C. Задната плоча също трябва да бъде двустранно запечатана, за да се предотврати маната и маната.

Г. Панелът на вратите трябва да бъде гладък и без мехурчета и може да бъде затворен и отворен гладко.

Д. Монтирането на мивката трябва да е стегнато и да се сведе до минимум празнината.

5, нека производителят да представи протокол от изпитването

Кухненските шкафове като мебелни продукти, държавата изрично предвижда, че за експресирането на съдържанието на формалдехид се изисква доклад за крайния продукт, а малък брой производители предоставят само отчети за инспекции на суровини, но проверката трябва да се основава на готови продукти. Потребителите могат не само да поискат от търговците, но и да проверят информацията за автентичността в отдела за проверка на качеството.

6 , гаранция за кухненски шкафове

По принцип колкото по-дълъг е гаранционният срок, толкова по-високи са изискванията за качество и изработка на кухненските шкафове . Преди да персонализирате кухненските шкафове , трябва предварително да разберете гаранционния период, за да предотвратите бъдещи проблеми и поддръжка.

blob.png

Тел: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Имейл: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: Стая 538, Секция C, Jewel Center No 16 Kangyuan Road, Хангжу, Китай.310015