info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Методите за избор на кухненски шкафове

Методите за избор на кухненски шкафове

Aug 31, 2018

Методите за избор на кухненски шкафове

1. Поддържайте хармоничен стил

Преди да изберете кухненски шкаф , трябва да разберете цялостния стил на декорация на кухнята. Трябва да изберете стила, който да съответства на него, да запазите цялостния стил, от модела на кухненския шкаф до цвета, внимателно да изберете цвета, за да направите цялостния ефект на декорация.

2, обърнете внимание на практичност

Кухненските шкафове играят жизненоважна роля в семейния живот и са много практични, главно за готвене, миене и съхранение. Ето защо, при избора, обърнете внимание дали е подходящ за ежедневната работа на семейството. Тя трябва не само да се съсредоточи върху декорацията, но и да доведе до променливост и разхищение.

3, изборът на цвят

На пазара кухненските шкафове имат различни цветове. Хората от различни възрасти имат различни предпочитания за цвят. Семейството може да избира според собствените си предпочитания и декоративни стилове. Все пак трябва да се отбележи, че цветът не трябва да бъде прекалено ярък, а кухнята е място за дългосрочна работа при висока температура. Ако изберете ярък цвят, това ще накара хората да се чувстват по-неудобно. Препоръчва се да изберете готини цветове, за да накарате хората да се чувстват освежени и удобни.

4, размерът трябва да е подходящ

Размерът на кухненския шкаф трябва да бъде отбелязан, независимо дали трябва да се купува или да се персонализира, трябва да знаете в детайли, за да не бъдете разточителни и обезпокоителни. Помислете за размера на кухнята и ако тя е малка, можете да изберете прост стил. Ако областта е голяма, можете да изберете по-пълен стил. Но за да се гарантира, че кухнята има повече пространство, то няма да попречи на ежедневното ходене на хората, но също така ще накара хората да се чувстват депресирани.

5, избор на материали

Кухненските шкафове се предлагат в различни материали като масивно дърво, камък и метал. Различните материали ще имат различни декоративни ефекти. Можете да изберете според собствените си предпочитания и стил на декорация. Материалът на кухненския шкаф   трябва да бъде водоустойчив, огнеупорен и устойчив на високи температури, така че да може да се използва нормално. Камъкът в момента е най-използваният материал.

6, помислете за цената

Цената на кухненския шкаф   трябва да се има предвид, а продуктът с ниска цена не може да бъде избран евтино. Вероятността за възникване на проблема е много голяма, което засяга нормалната употреба. Но тя не може да надвишава собствения ви икономически бюджет и ще ви натовари. Можете да закупите, като изберете най-добрата стойност за парите.

7, гъвкавостта на използване

Кухнята е с ограничен размер и гъвкавостта, която трябва да имате предвид при избора на кухненски шкаф . На първо място, превключвателят на чекмеджето трябва да бъде гладък и гъвкав. След като не е гъвкава или ще генерира много шум, това ще доведе до неудобство за живота на хората. В същото време, е необходимо да се гарантира, че всички части на кухненския шкаф   са лесни за използване и отговарят на потребителските навици за употреба.

8, екологично чист

Някои от кухненските шкафове са изработени от масивна дървесина, придаващи афинитет, което кара хората да се чувстват комфортно и приятелски настроени. Въпреки това, важно е да се отбележи, че при избора на дървен кухненски шкаф , помислете дали е екологично чист. Можете директно да проверите производствения сертификат или да го миришете с остър мирис.

9, с устойчивост на влага

Кухнята е място с много вода, така че кухненския шкаф   трябва да бъде водонепропусклива и устойчива на влага. Двата метода за запечатване и хидроизолация могат да бъдат използвани за направата на кухненския шкаф   водоустойчив и влагоустойчив. Необходимо е внимателно да се провери дали уплътнението е перфектно и дали водоустойчивата функция на боята е силна.

10, могат да бъдат устойчиви на висока температура

Кухнята е място за готвене и готвене. Той има дългосрочна работа при висока температура, така че кухненският шкаф трябва да има огнеупорна и висока температурна устойчивост, за да се предотвратят злополуки. Плотовете на общите кухненски шкафове ще използват камък, докато частите на тялото ще използват панелите, което е по-практично.

11, обърнете внимание на качеството

Качеството е най-важното съображение за даден продукт и влияе пряко върху неговия живот. Първо, проверете дали отговаря на националните стандарти за производство и дали има сертификат за производство на квалифициран производител. В същото време можете да го усетите, за да видите дали има вкусен вкус. Ако е така, може да има вредни вещества. Ако материалът е по-лош, не се препоръчва. Освен това внимателно проверете повърхността за деформации, пукнатини, насекоми и т.н. Ако е така, качеството не е достатъчно.

12. Фокусирайте се върху следпродажбите

При избора на кухненски шкаф е важно да се провери качеството, но и да се обърне внимание на следпродажбеното обслужване. Тъй като нещата могат да бъдат склонни към проблеми след дълъг период от време, така че трябва да сте наясно с гаранционния период на продукта, можете да спестите много неприятности в бъдеще, така че хората да използват повече спокойствие.

13, закупуване на марка

На пазара има много измами, а качеството на продуктите също е добро или лошо. Ако потребителите не знаят уменията за закупуване или имат затруднения при вземането на решения, те могат да помислят да ги купят в магазин с по-добра репутация. Това ще има осигуряване на качеството и цената ще бъде справедлива и разумна.

Тел: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Имейл: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: Стая 538, Секция C, Jewel Center No 16 Kangyuan Road, Хангжу, Китай.310015