info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Метериалът на кухненските шкафове

Метериалът на кухненските шкафове

Apr 26, 2018

Метериали на кухненски кухненски плотове countertops

1. каменни кухненски кухненски плотове countertops

Днес огромното мнозинство от плотове в целия кабинет трябва да бъде направено от кварц, което има много очевидни предимства. Понастоящем това е основната тенденция.

Предимства: твърдостта на кварцовия Mohs е много висока, не се страхува от резки остри предмети; кисела и алкално устойчива на висока температура, изгорелият саксия директно не поставя никакъв проблем; нетоксично излъчване, безопасно и издръжливо; има много цветове, текстура ефекти могат да бъдат направени, Yan Стойността е лесно да съвпадат с шкафове.

Недостатъци: Да се каже, че кварцовият камък има своите недостатъци, като например ставите е трудно да се постигне "безшевни", същата причина, ако предната част на масата, ако искате да направите след времето, след това външния вид ще бъде по-малък от композитни акрилна маса.

2, комбинирани акрилни кухни кабини countertops

Преди няколко години това беше най-популярният материал на плотове. Предимството е, че той е по-деликатен от камък и е нефрит, но е по-нисък от кварцов по отношение на твърдост, висока устойчивост на температури, просмукване и т.н., така че тези години постепенно се заместват с кварцови каменни плотове.

3, естествен мрамор

Физическите свойства на мрамор също имат недостатъчна твърдост и има много малки пори на повърхността, които са невидими с просто око и лесно се замърсяват. Ето защо, с оглед на изчерпателните физически свойства и разходи, кварцовият камък все още е подходящ за кухненски плотове в изкуствен и естествен камък.

4, кухненски плотове от неръждаема стомана

Плотове от неръждаема стомана имат по-очевидни предимства и недостатъци, което кара хората да харесат много, а тези, които не харесват, няма да избират.

Предимства: Предимствата на плотове от неръждаема стомана са по-добри от кварцовия камък и други материали, а интеграцията ще бъде по-добра. Няма да има проблем със "шева" на кварцовия камък, а ако го направите "под технологията за контрабайни", можете директно да поставите мивки и плотове от неръждаема стомана. Заварени заедно за постигане на "целостта". Това е много удобно да се чисти, никога не се страхуват от соев сос и т.н. ще проникнат в масата, нито се страхуват от високи температури.

Недостатъци: Недостатъците на плотовете от неръждаема стомана също са очевидни. Те могат да се надраскат и драскотините не могат да бъдат ремонтирани. Ако неръждаемата стомана е щампована с повърхностен лед, този проблем ще бъде облекчен. Има неръждаема стомана материал ще направи кухнята изглежда като кухнята на хотела, студено достатъчно топло.

5, дървени кухненски кухненски плотове

Предимства: Дървеният плот е по-нискокачествен материал, главното предимство е, че кухнята може да изглежда по-топла и номиналната му стойност е още по-висока, но все още има много притеснения за семействата с висока честота на използване на кухнята и практичен и практичен. Например, дървото се страхува от вода, страх от огън и има много сила. Въпреки че повърхността може да бъде защитена с лак или други техники, вероятността за проблем ще се увеличи за дълго време.

Недостатъци: В допълнение, високата плътност на дървесина от масивна дървесина, повечето от скъпите, не предполагат, че ще бъде по-скъпо от камък и неръждаема стомана, ако обичайната кухня готвене повече, след това разгледа внимателно.

6, кухненски кухненски плотове с втвърдено стъкло

Пакетите от закалено стъкло обикновено са много редки, но все пак някои хора го избират. Тъй като предимствата са очевидни, от теоретична гледна точка закаленото стъкло наистина е добър материал по отношение на твърдост, устойчивост на износване, топлоустойчивост, устойчивост на петна, чистота и т.н., печка с много темперирано стъкло, плотове за шкафове също да се използва естествено.