info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Поддържане на кухненски шкаф от масивно дърво

Поддържане на кухненски шкаф от масивно дърво

Apr 16, 2018

Поддържането на кухненски шкаф от масивно дърво

1. За да се избегне надраскване на твърди предмети, по време на ежедневната употреба и почистване, нож хардуер инструменти, като това трябва да обърне внимание, за да се избягва, за да се избегнат синини, така че да не се повреди повърхността на шкафа на повърхността на вратата на шкафа.

2. Избягвайте пряка слънчева светлина. Опитайте се да избягвате пряка слънчева светлина или частична директна слънчева светлина в шкафовете от масивна дървесина, за да избегнете частични промени в цвета и пукнатини в панелите на вратите и да повлияете на външния вид. Завесата може да се използва за покриване или поставяне на други завеси, без да се засяга светлинният ефект.

3. Внимание на влага, мебели от масивно дърво обичай кухненски шкафове, ако дългосрочна влага влияние върху живота си е много голяма, не само причиняват мухъл шкафове да растат бактерии, но също така може да направи край на вратата Алис, деформация, крекинг. Ако има влага в панела на вратата на кухненските шкафове , трябва да се избърсва навреме. Съдовете в корпуса трябва да се избършат сухи в хардуера. Ако се наваксате с дъждовното време, можете да използвате праха с бърз варовик в стаята с малка торба за тоалетна хартия или торба за торбички, поставена навсякъде в кухнята или шкафовете, която може да поглъща влагата във въздуха (не прекалено суха) ,

4. Почистете повърхността на кухненските шкафове , избягвайте да използвате химически вещества като алкохол или бензин, когато почиствате нормално. Използвайте топла вода, за да проникнете в мекия памук, за да изперете суха вода, за да я избършете. Можете също да използвате отпадъчна чаена вода за избърсване. Чаят съдържа слаби алкали и лесно може да излезе от маслените петна. Но не забравяйте да не бъде прекалено силна чаена вода (можете да използвате и тънък слой от дървесен восък след чиста почистване, това може да направи масивна дървесина кухненски шкафове врата по-гланц, трябва да използвате специален восък за мебели от дърво, не забравяйте, нисък восък).

Има няколко снимки на масивни дървени кухненски шкафове от нашата фабрика.

shimu.png

shimu2.jpg

Тел: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Имейл: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: Стая 538, Секция C, Jewel Center No 16 Kangyuan Road, Хангжу, Китай.310015