info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Разпределението на кухненските шкафове

Разпределението на кухненските шкафове

Nov 23, 2018

Разпределението на кухненските шкафове

Първо погледнете размера на стаята

Всъщност кухненските шкафове на кухнята трябва да изглеждат така, като най-големият е все още ограничен от размера на кухненското пространство. Ако пространството в стаята е много малко, тогава не можете да направите U-образно кухненско шкафче , така че първо трябва да погледнете размера на кухнята, за да решите. Можете ли да направите формата на кухненския шкаф, който искате?

Едно от тях е да се обърне внимание, независимо от какъв вид кухненски шкафове , разстоянието между единичните кухненски шкафове трябва да бъде най-малко 120 см, т.е. пространството за един човек трябва да бъде запазено, затова трябва обмислете да направите U-образна кухненска шкафове или L-образна кухненски шкафове , първото нещо, което да погледнете е ширината на кухнята.

Второ, разгледайте търсенето си за съхранение

U-образни кухненски шкафове и L-образни кухненски шкафове , складовото пространство е много различно, за разлика от U-образните кухненски шкафове могат да имат повече място за съхранение, за тези, които се нуждаят от много кухненски шкафове за съхранение , ако условията Ако е възможно, е по-добре да направите кухненски шкаф с U-образна форма .

И така, какви неща трябва да съхранявате в кухнята? Всъщност най-важното е тенджерите и тенджерите, приборите за хранене, олиото, почистващите елементи и т.н. Всъщност за средното семейство кухненският шкаф с една линия и L-образна форма вече има достатъчно място за съхранение, така че планирайте добре, в действителност, това е достатъчно Въпреки това, ако това е двоен ред, тоест U-образен кухненски шкаф , той е по-удобен за използване.

Освен това в семейството има повече неща, така че ако е кухненски шкаф с L-образна форма , може да не е достатъчно.

Трето, дизайнът на подвижната линия (удобство при готвене)

Всъщност, все още има проблем, т.е. много домакини са по-загрижени за дизайна на кухнята. Относително казано, кухненските шкафове с една линия имат дълга движеща се линия. За тези домакини, които се стремят към ефективност, може да има някои неудобства при готвенето. В случая на U-образни кухненски шкафове , много неща могат да бъдат решени само чрез завъртане. Планирането на движещата се линия е по-разумно. При готвене разстоянието на активност е по-малко. Кухненският шкаф с L-образна форма се намира между кухненските шкафове с една линия и U-образни кутии .

Четвърто, пространствено сегментиране

Ако използвате кухненски шкафове с U-образна уредба , то масата за готвене, която не включва готвенето на готвенето, може да заема една страна, докато другата страна може да бъде функционален дизайн с повече изпарения за готвене, като печки. Чисто и хигиенично.

Пет, не може да направи U-образни кухненски шкафове , можем да започнем от кухненския шкаф

Някои семейства имат ограничено кухненско пространство или не са достатъчно широки, така че не могат да направят U-образни кухненски шкафове . Ако обаче искате повече място за съхранение, можем да започнем с окачените кухненски шкафове и все още има достатъчно място за съхранение.

Ето защо, от гледна точка на горното, U-образните кухненски шкафове имат повече предимства, но трябва да разгледат специфичното пространство на фамилната кухня. Ако е твърде тясна, може да бъде направена само в кухненски шкаф с единична форма или L-образна форма ; Ако пространството в кухненския шкаф е недостатъчно, можете също така да разгледате приложението на стената и окачения кухненски шкаф . Докато планирате добре, няма кухня, която не е красива.

Тел: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Имейл: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: Стая 538, Секция C, Jewel Center No 16 Kangyuan Road, Хангжу, Китай.310015