info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Разпределението на кухненските шкафове

Разпределението на кухненските шкафове

Jun 29, 2018

Разпределението на кухненските шкафове

Кухненски кухненски шкафове

Оформлението на шкафния шкаф е да постави всички електрически уреди и шкафове на една стена, така че кухненските операции да се извършват на една линия. Това компактно, тясно оформление на кухнята е подходящо за семейства, където само един човек може да готви в кухнята. Ако използването на това оформление в голяма кухня може да не е подходящо, то може да бъде пригодено към двоен ред шкафове, които могат да се възползват в голяма степен от пространството на стената.

L-образен кухненски шкаф

L-образните кухненски шкафове също са най-често използваният тип дом. Промивната зона, зоната за приготвяне и зоната за готвене могат да бъдат перфектно съчетани в златен триъгълник. Ако смятате, че пространството е малко, можете да направите няколко многослойни чекмеджета под конзолата, да добавите ъглови кошници в ъглите, което не само ще увеличи пространството, но няма да доведе до загуба на пространство.

U-образен кухненски шкаф

U-образните кухненски шкафове приличат на L-образна форма, но имат повече пространство, поне 2.4 * 2.4 кухненско помещение, а центърът е широк най-малко 1.2 метра. Мивката може да бъде поставена от долната страна на U-образната форма и зоната за готвене и зоната за готвене може да бъде поставена от двете страни, за да се образува правилен триъгълник. U-образна кухня функция е интегрирана, подготовка, работа и съхранение могат да бъдат взети предвид, така че ограничен район не може да го направи ефективно функционира, така че е подходящ за по-голям размер или сравнителна кухня.

Кабинет на острова

Островната кухня има повече плотове и място за съхранение, което улеснява няколко души да работят заедно в кухнята . Ако е необходимо, кухненският остров може да бъде оборудван с мивка или печка / печка. Преди да вземете решението, проверете дали е възможно да свържете каналите, веригите и вентилационните канали на кухненския аспиратор и да се уверите, че има плот между печката и мивката. Този дизайн изисква много кухненско пространство. Трябва да има минимално разстояние от 120 см между шкафовете и кухненския остров, за да се гарантира, че има достатъчно място, за да се разхождате, а вратите и чекмеджетата да се отварят. Кухненският остров може да се използва и като сервиране, бар маса или разделител на стаи.

Съвети за оформление на кухненския шкаф

1. Опитайте се да не залепите странична стена с група прибори за готвене, за да избегнете сблъсъка между стените.

Второ, страната на шкафа трябва да вземе предвид външната линия на линията на вратата, за да се избегне отварянето и затварянето на вратата, чекмеджето и коша.

3. Трябва да има достатъчно място между мивката и готварска печка, за да се използват повече от 800, но не трябва да бъде прекалено далече, като се прави напред и назад между операцията.

4. Мивката е поставена под прозореца, за да се поддържа въздухът сух и слънчевата светлина бактерицидна.

5. Позицията на боклука може да бъде близо до конзолата и мивката, която може да се постави вътре в шкафа и да се отвори вратата, за да се изхвърлят отпадъци. Вграден. Много хора обаче не са свикнали с това. Възможно е също така да не се направи врата и да се постави кутия за съхранение под плота и да се постави боклук директно.

Тел: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Имейл: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: Стая 538, Секция C, Jewel Center No 16 Kangyuan Road, Хангжу, Китай.310015