info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Мивката на кухненските шкафове

Мивката на кухненските шкафове

Jan 30, 2019

Мивката на кухненските шкафове

Мивката е от съществено значение за ежедневна употреба в кухнята. Използва се също при много висока честота и е мястото с най-влажен контакт, особено в мокрия сезон, когато е най-предразположен към бактерии.

Понастоящем повечето домакинства използват кухненски шкаф от неръждаема стомана   мивки. Повърхността на. \ T   кухненски шкаф   Мивките обикновено се третират с различни техники, като мерсеризиране, което ги прави по-красиви и издръжливи. Но дори и да е изработена от отлична неръждаема стомана, трябва да я използваме и в процеса на употреба. Направете добра работа за почистване и почистване.

1 рутинна поддръжка

● Почистете:

1. При почистване на кухненския шкаф   мивка, следите от масло във водния резервоар трябва да се отстранят с препарат или сапунена вода и след това да се почистят с мека кърпа, за да не се оставя мазнина.

2. При почистване на кухненския шкаф   мивка всеки път, не забравяйте да почистите края на врата на тръбата след филтър патрон, за да се избегне натрупването на грес в дългосрочно натрупване. Ако гресът се е натрупал в тръбата на мивката за дълго време, не е лесно да се измие. Опитайте се да налеете кухненски перилен препарат в   мивката на кухненския шкаф , изплакнете я с гореща вода, след това я изплакнете със студена вода.

● Поддръжка:

Поради остатъчните маслени вещества на повърхността на мивката и положението на крана по време на ежедневна употреба, това ще предизвика мухъл и ръжда, когато не се почистват дълго време. В тази ежедневна рутина можем да използваме паста за зъби, прах за прах или почистващ препарат от неръждаема стомана, за да използвате кърпа или мека кърпа на петна или петна от ръжда, след което я измийте с неутрален препарат след триене.

2 напомняне за работа

● Не режете предмети върху повърхността на кухненския шкаф   мивка или директно използвайте стоманена топка, за да избършете повърхността на мивката. Това ще доведе до износване на повърхността и ще повлияе на външния вид.

● Не мийте резервоара за вода с корозивни течности, които могат лесно да повредят повърхността на водния резервоар и да причинят повреда.

Телефон: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Email: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: стая 538, отдел C, център за бижута № 16, път Kangyuan, Hangzhou, China.310015