info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Знанията на кухненските шкафове

Знанията на кухненските шкафове

Aug 24, 2018

Знанията на кухненските шкафове

Първо, кухненския шкаф   избор на материал

кухненски шкаф съвет

Кухненският шкаф на кухненския шкаф се отнася за страничния панел и за таблото на кухненския шкаф и обикновено има плоча от дървесни частици, MDF, огнеупорна дъска и други подобни. Цената на частиците е ниска, но силата е слаба. МДФ също се изработва от дървесни влакна. Повечето от ламелите за лакиране и печене ще бъдат избрани. Масивната дървена дъска има високи разходи и високи технически изисквания, но в декорацията не се използват много.

панел

Панелът на вратите определя стила на целия кухненски шкаф . Можем да изберем панела за матова врата, светлината може да бъде избрана, формата може да бъде избрана или плоският панел да бъде директно избран.

1. Плочи от частици от кухненски шкафове

ПДЧ може да се използва не само като кухненски шкаф , но и като панел за врати.

Лицето на бордовата плоскост е матово лице, цветът е по-елегантен, плочата е плоска, така че няма начин да се направи бум форма, тя е по-подходяща за прост стил на кухненския шкаф .

2. Панел от масивна дървесина от кухненски шкафове

Понастоящем панелите за врати от масивна дървесина на пазара, по-голямата част от външната рамка са от чисто масивно дърво, сърцевината е средна плътна дъска с масивна дървесина, малка масивна дървена композитна врата, която използва тази комбинация, стабилността на вратата панел е добър, не е лесно да се счупят деформации Чисти панели от масивна дървена врата също са на разположение, по-малко, с промяната на сезоните, лесни за деформиране и пляскане.

Цветът на панелите от масивна дървесина, цвят на черешово дърво, цвят на орехово дърво, цвят дъб е по-подходящ за декорация от висок клас; голяма, отворена кухня препоръчва да изберете масивна дървена кухненска кабина , ефектът ще бъде особено добър!

3. Пластмасов панел за врати от кухненски шкафове

Пластмасовата подложка за врати е панел с плътност, а повърхността е направена от процес на вакуумна пластмаса или процес на пресоване на безшевни PVC филми; пластмасовият панел на вратите е здрав, устойчив на износване и не се деформира, въпреки че за разлика от боядисания панел на вратата цветът може да бъде избран по желание. Но има много избор на цвят.

Предимството на пластмасовата врата е, че тя може да бъде оформена. Градината и американските кухненски шкафове могат да бъдат направени с пластмасова врата. Ако имате изискване за формата на кухненския шкаф , изберете пластмасовата врата.

4. Paint врата панел на кухненски шкафове

Основата на лакираната плоскост е MDF, а повърхността се разпръсква шест пъти с боя (три дъна, две страни, една светлина); най-популярното място за вратата на боята е, че можете да изберете цвета по желание, дори ако няма цвят на цветната карта, стига да има проба, може да се прехвърли и; целият кухненски шкаф , високотехнологичната атмосфера на класа!

Второ, плота

Без значение какъв камък ние избираме, дебелината на камъка не трябва да бъде по-ниска от 15 мм. Повечето от продуктите на пазара са с дебелина 15 мм или 20 мм, което не е проблем.

Ако изберете неръждаема стомана, не по-малко от 0,8 мм, общата стоманена плоча стомана е 0,8 мм, вносът е 1,0 мм, погледнете собствените нужди на собственика.

1, плотове от масивно дърво   кухненски шкафове

Стойността на плотове от твърдо дърво определено е единствена по рода си, но когато избирате, най-добре е да изберете вида дърво, който расте бавно и има висока плътност. Цената ще бъде по-висока. Разбира се, има и плотове от масивно дърво с по-добра цена. Без значение кой трябва да бъде запечатан, антибактериално и водонепропускливо, в противен случай напукване и мухъл са минути.

Всъщност шансът за контакт с вода или масло е все още много висок, така че е наистина важно за плота да бъде лесно да се погрижите, а втората е устойчивост на висока температура.

2, противопожарен плот за кухненски шкафове

Пожарната дъска всъщност е плоча от дървесни частици (дървена дъска), цената е по-достъпна от масивната дървесина, какъв модел може да се направи, ефективността на пожарната повърхност е по-добра. Но той не е устойчив на горещи, винаги трябва да се използва мат пот, мръсни веднага избършете, не използвайте остри предмети, за да изготви, чисти, за да се стараем, ако е мързелив рак пациент, той все още се използва с повишено внимание.

3, мраморни плотове на кухненски шкафове

Мраморните плотове са с ниска себестойност, естествени по текстура, с висока твърдост, устойчиви на износване и устойчиви на висока температура, а не лесно деформирани.

На повърхността на мрамора обаче има много пори и мръсотията лесно прониква в него. Ето защо, ако искате да използвате естествен камък като кухненски плот, в допълнение към запечатването веднъж на всеки две години, за да запечатате порите на повърхността, трябва да го почистите много усърдно.

4, изкуствени кварцови плотове от кухненски шкафове

Кварцовият камък също е вид изкуствен камък. Разликата е, че се прави чрез разчупване на кварцов камък и след това свързване със смола. Кварцовите каменни плотове са много твърди, не се страхуват от драскотини, но също така са устойчиви на киселинни и алкални масла; и единственият му недостатък е, че шевът не може да бъде безпроблемен, ще има някои следи.

5, неръждаема стомана countertops на кухненски шкафове

Ако дома е прост или промишлен, неръждаема стомана плотове са добър избор. Плотовете от неръждаема стомана са известни като най-лесно почистващите се плотове, с изключение на това, че са устойчиви на огън и топлина, лесни за почистване и защото са антибактериални; и неръждаема стомана и изкуствен камък могат да бъдат безпроблемно интегрирани.

Единственият проблем е, че съпротивлението при износване е лошо и е особено лесно да се харчат. Освен това стоманената плоча на масата от неръждаема стомана за маса не е дебела и ще се деформира, за да бъде барабан, след като е загрята за дълго време.

Тел: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Имейл: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: Стая 538, Секция C, Jewel Center No 16 Kangyuan Road, Хангжу, Китай.310015