info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Кухненските шкафове за врати в кухнята

Кухненските шкафове за врати в кухнята

Nov 13, 2018

Кухненските шкафове за врати в кухнята

Панелът на вратата е лице на кухненския шкаф . Той има голямо разнообразие от стилове и различни стилове, което е една от основните разходи за кухненския шкаф . Ето защо, когато купувате кухненски шкаф , трябва да знаете вида на поръчания продукт и неговата марка. Понастоящем типовете врати в кухненския шкаф, които обикновено се използват на пазара, включват триполиамиден двоен фурнир, огнеупорна дъска, боядисана повърхност, пластмасова формовъчна повърхност, масивно дърво, UV боя и други подобни. Видовете панели за врати са обобщени по марка:

Меламинови листове   кухненския шкаф са разделени на местни и вносни марки.

Според качеството на кухненския шкаф от огнище , германският внос на борда на Западна Германия е най-скъпият, следван от някои марки на съвместно предприятие като VIA Asia. Домашен огнеупорен панел кухненски шкаф   не се препоръчват за врати в кухненския шкаф , а много от тях се използват за по-лоши проекти. Опазването и качеството на околната среда не са ласкателни.

Смученето е по-подходящо за селска кухня, има и много врати, има местен филм и внос на филм. Друга точка, за да напомни на всички, сега много кухненски шкаф   производителите продават внесени всмукателни шкафове само филм представлява внос, цялата обработка панел вратата все още е в страната. Въпреки това, силата на кухненския шкаф   производителите на панели за всмукателни врати на вътрешния пазар също са неравномерни и потребителите трябва да сравняват очите си. Аз ще го представя подробно по-късно.

Кухненските шкафове за врати от масивна дървесина са по-подходящи за декорация в европейски стил. Дъските са дъб, череша, евкалипт и др. Изработени са и в Китай и са внесени. Повечето от тях се внасят. В същото време потребителите от кухненския шкаф за врати от масивна дървесина все още трябва да видят дали панелът на вратите е завършен с масивно дърво или твърда дървесина, а сърцевината на вратите е композирана.

Кухненски шкафове за блистерни врати   (монтирани панели за врати като потребители в селски стил това е първият избор)

Блистерът е известен също като формованата плоча, която е направена от плоча със средна плътност. След формоване с гравиране и рязане пробиване и фрезоване модел, той е натиснат веднъж от PVC филм върху гумизирана повърхност. Тъй като избраният субстрат и PVC филмът са различни, разликата в качеството е по-голяма. Внесената PVC е богата на цвят и е с високо качество. За обработка на такива висококачествени панели за врати се изисква широкомащабно внесено оборудване   кухненски шкаф . Най-напредналият е старомодният процес на пластичен блистер. Пластмасовата плоча има предимствата на богат цвят и уникална форма, като шаблонът е различен и има триизмерен ефект. По-специално се използва пластмасовата врата с висококачествена PVC, а цветът е като висококачествена огледална боя, която има силно усещане за мода. Пластмасовият панел на вратите има малко по-кратък цикъл на обработка, отколкото боядисаната врата. Пластмасовият панел на вратите е един от трите основни материали за европейските кухненски врати. Тъй като панелът на вратата може да бъде запечатан от едната страна, след като е формован от пластмасовото формоване, не е необходимо да се запечатва ръбът и цялостното усещане изглежда много красиво!

Предимствата и недостатъците на пластмасовите кухненски шкафове за врати обикновено се отличават според марката на филма. Дебелината на домашния пластмасов PVC кухненски шкаф   е около 0.17mm-0.3mm, качеството е нестабилно, субстрата е лесна за деформиране и е необходима устойчивост на износване, устойчивост на надраскване и други свойства на PVC. Лошо. Дебелината на внесения PVC кухненски шкаф   е обикновено около 0.35 мм-05 мм. Филмът е изработен от отлични материали, добри екологични показатели, фин външен вид и висок процент на изтегляне на пластмасово фолио.

Формата на кухненския шкаф на вратите е дълбока. Линиите на формата са много красиви!

Смученият селски стил е обикновено панели от бял стил с анти-древни тухли. Ако искате да опресните някои от тях, можете да ги сравнявате с малки зелени тухли. За съжаление, снимките на клиентите не са намерени за известно време.

Смученето може да се използва в разнообразни стилове, без стил, правият малък кръг стил е много модерен, много добър. Тъй като се избягва недостигът на меламин, той трябва да бъде оформен, давайки на хората усещане за модерна, но все пак грациозна.

Тел: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Имейл: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: Стая 538, Секция C, Jewel Center No 16 Kangyuan Road, Хангжу, Китай.310015