info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Кутията за врати в кухненските шкафове

Кутията за врати в кухненските шкафове

Jul 09, 2018

Кутията за врати в кухненските шкафове

В днешно време технологията на панелите на вратите на обичайните шкафове на пазара е значително подобрена и има много материали за избор на панелите на вратите. Въпреки това, все още има няколко вида панели за врати, които са по-масови. По-долу ще анализираме техните предимства и недостатъци и ще помогнем на всички. Изберете вратата на шкафа, която ви подхожда най-добре.

Двоен фурнир

Двойният фурнир, известен също като меламинова плоча, обикновено е плоча от дървесни частици с меламинов фурнир върху повърхността.

Предимства: 1. Повърхността е плоска и не е лесно да се деформира; 2. Цветът е богат, текстурата е фина и симулацията на моделите е висока; 3. Износване и киселинна и алкална устойчивост на корозия, лесна за почистване; 4. Икономичен и практичен, рентабилен.

Недостатъци: Процесът на запечатване на ръба е монотонен и лесно се срутва, когато не се обработва добре.

Приложимо: ярко оцветени шкафове

Боядисване на вратата

Основният материал на дъската за печене е изработен от плоскости със средна плътност, които се смилат, полират, повърхностно боядисани и пекат при висока температура. Печенето на боя също е разделено на различни процеси, обикновено чрез много бои, пиано боя, автомобилна боя, UV боя и т.н.

Предимства: 1. Ярък цвят, очевиден огледален ефект, привлекателен външен вид, изглежда висок; 2. Силна способност против замърсяване, лесна за почистване; 3. Повърхността боя може да бъде ефективно водоустойчива, влагоустойчива, няма нужда да се запечата; 4, няма изтичане на масло, Не избледнявай.

Недостатъци: 1, страх от изкривявания и драскотини, е трудно да се поправи след повреда; 2, в кухнята с повече сажди е склонна към цветова разлика.

Приложение: персонализиране от висок клас

fa79400fedfebd6194ec169ff0a_p24_mk24_sX0.jpg

Формова пластина

Обикновено MDF се използва като субстрат и след това върху повърхността се покрива PVC фолио.

Предимства: 1, богати на стил, разнообразни цветове, подходящи за различни стилове; 2, анти-драскотини, устойчиви на износване, не е лесно да избледняват, не се деформират лесно.

Недостатъци: Силно пластично усещане.

Приложими: високи изисквания към формата на панела на вратите

1939940f05097e5ee30e18ddd80_p24_mk24_sX0.jpg

Панел от масивна дървесина

Основно разделени на чиста масивна дървена врата; композитно масивно дърво, с ядро от плътно плътно дърво; масивен фурнир, с MDF като субстрат, повърхностен масивен фурнир.

Предимства: 1. Защита на околната среда, добра текстура и естествена текстура; 2. Устойчивост на висока температура и устойчивост на надраскване.

Недостатъци: 1, цената е много висока, цветът се определя от дървесните видове, но селективността е по-малка; 2, поддържането е по-обезпокоително, киселината и алкалната съпротива са лоши; 3, склонни към деформация, напукване, груба повърхност и други проблеми.

Приложимо: изключително за богати хора

16d9fcbc3d79582bb57a219203a_p24_mk24_sX0.jpg

Панел за врати от кристална стомана

По същество тя е част от закалено закалено стъкло в средата, заобиколена от рамка от алуминиева сплав.

Предимства: 1. Водоустойчив, огнеупорен, анти-инвазивен, анти-заразен, удароустойчив, устойчив на износване; 2. Лесен за почистване, без миризма; 3. Няма деформация, висока издържливост; 4. Защитата на околната среда не съдържа радиация, формалдехид и други вредни вещества, нетоксични и не замърсяващи.

Недостатъци: 1, стил на моделиране не е много; 2, мазнини нещата лесно се адсорбират върху повърхността на стъклото 3, кристалната стомана дръжката на вратата е сравнително рязка, лесна за ред.

Приложими: високи изисквания за опазване на околната среда

Метален панел за врати

Металната плоча има структура от метална плоча или метална плоча, която е залепена за плоча със средна плътност със специална окислителна обработка, изтегляне на фини влакна и повърхност, образуваща плътен защитен слой.

Предимства: 1. Отлична износоустойчивост, устойчивост на висока температура и устойчивост на корозия; 2. Фина текстура, прости и щедри линии 3. Лесна за почистване, обикновена ежедневна поддръжка; 4. Дълъг експлоатационен живот и дълготрайност; 5. Защита на околната среда, не Ще излъчва миризма.

Недостатъци: скъпо, цветът на металната плоча е главно студен, с усещане за "студено студено", липса на семейна топлина и лесна деформация. След лек сблъсък е лесно да се остави една подобна на бразда яма, която е трудна за ремонт.

Приложим: богат и обича индустриален стил

Огнеупорна дъска

Известен също като огнеупорна дъска, огнеупорна дъска за врати от дървесни частици, влагоустойчива дъска или MDF, повърхността е украсена с огнеупорна дъска.

Огнеупорната дъска е декоративна дъска, изработена от силициев материал или калциев материал като основна суровина, смесена с определена част от влакнести материали, леки агрегати, свързващи вещества и химически добавки и подложена на автоклавна технология. Цената на по-качествената огнеупорна дъска е по-скъпа от декоративния панел.

Предимства: 1. Цветът е по-ярък и запечатващата форма е различна; 2. Устойчив на износване, устойчив на висока температура, устойчив на надраскване, анти-осмотичен и опиумен; 3. Лесен за почистване, устойчив на влага, без избледняване; 4. Докоснати и деликатни, достъпни.

Недостатъчно: панелът на вратите е плоска плоча, която не може да създаде триизмерни ефекти като удари и метал, а чувството за мода е малко по-лошо. Тя е по-подходяща за средно и ниско ниво декорация, която изисква общи шкафове и практически функции.

Приложение: Преследване на безопасността и разходите

2a2377d8b4a1ff4dfe78cb113c2_p24_mk24_sX0.png

Акрилен панел за врати

Акрилът се нарича още PMMA или плексиглас. Хонг Конг хората се наричат Ага Ли, което е важен термопластичен материал, разработен по-рано. Поради различното съдържание на акрил и смола, много търговци имат различни имена. Има кристални панели за врати и смолни акрилни панели. Всички са врати от акрилни шкафове.

Предимства: 1. Лесен за боядисване, лесен за обработка, красив външен вид; 2. Силна способност против обгаряне, лесна за почистване; 3. Не е лесно да се деформира, дълъг живот; 4. Изящна технология за уплътняване на ръбовете, която ефективно предотвратява влагата; 5. Добро електрическо съпротивление Отлично предаване на светлина.

Недостатъчно: Акрилните шкафове на вратите имат голям коефициент на термично разширение и трябва да бъдат запазени за разширяване поради температурни промени.

Приложение: Преследване на практичност

Тел: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Имейл: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: Стая 538, Секция C, Jewel Center No 16 Kangyuan Road, Хангжу, Китай.310015