info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Панти за врати на кухненски шкафове

Панти за врати на кухненски шкафове

Jan 31, 2019

Панти за врати на кухненски шкафове

Theкухненски шкаф Панти за врати е обект на носещи, които свързвакухненски шкафи накухненски шкаф врата, и е също важен ключов момент за поддържане на цялостния вид накухненски шкаф. Материалът на вратата панта е обикновено изработени от неръждаема стомана. Тъй като вратата панта е толкова важно, ние все още трябва да го поддържа!

1 рутинна поддръжка

●Clean:

1. по време на употреба, оцет, сол, захар, соев сос и т.н. са капеше върху него. Тя трябва да се избърсва с чиста мека кърпа във времето и след това почиствани.

2. избършете леко със суха мека кърпа. Не използвайте киселинни или алкални препарат. Ако се установи да има черни петна по повърхността, то може да се избърсва с малко неутрален детергент.

●Maintenance:

Всеки 2 ~ 3 месеца, можете да добавите някои смазочно масло за поддръжка, която може да запази чекръка, плавно и тихо и намаляване на триенето.

2 операция напомняне

● Да не се измие с препарат за киселинни или алкални.

● не използвайте остри или твърди предмети да избутам на вратата панти или да причини драскотини или дори деформация.

● При отваряне и затваряне на врататакухненски шкаф,не използвайте прекомерна сила за предотвратяване на вратата панта от подлагане на високи скорости и тежко въздействие, което може да увреди връзката между вратата панта икухненски шкаф а панел на вратата, причинявайки износване.

Тел: +86-571-56976336

Телефон: +86-13655718033

Имейл: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: сума Ланди

Добави: Стая 538 единица C, бижу център № 16 Kangyuan Road, Хангжу, China.310015