info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Плотове за кухненски шкафове

Плотове за кухненски шкафове

Dec 07, 2018

Плотове за кухненски шкафове

Кварцови плотове за кухненски шкафове

Кварцовите каменни плотове за кухненски шкафове определено са основният материал, използван в текущия пазар. Тъй като е изкуствен кварцов камък, неговата устойчивост на масло и корозионна устойчивост са много по-високи от естествения мрамор. Кварцов камък има повърхност, която е изкуствено обработена и няма порести канали. Ето защо, кварцов каменни плотове кухненски шкаф са най-модерните и най-популярните кухненски шкафове плотове материали. Кварцовите плотове за кухненски шкафове имат силна твърдост и е трудно да се направи форма. Ето защо, кварцов каменни плотове кухненски шкаф са склонни да бъдат относително прости.

Плотове за кухненски шкаф с изкуствен камък

Всички изкуствени камъни се наричат изкуствен камък. Общият изкуствен камък е изработен от смола, чакъл и камък на прах, а други обработващи агенти се добавят към процеса при висока температура. Изкуственият камък има силна пластичност и богат цвят. радиация. Неговите недостатъци са, че твърдостта не е много висока, лесно се изтрива, текстурата е по-малка и има много следи от ръчна обработка.

Скална плоча

Използването на скални плочи като плотове за кухненски шкаф току-що стана популярно в Китай през последните години. Като висококачествен материал, плочите от скали са широко използвани в чужбина, но те все още не са напълно отворили пазара в Китай. Поради по-малкото местни производители цената му остава висока. Твърдостта на скалата е много висока, а устойчивостта на надраскване е много по-висока от тази на кварцов камък. Устойчивостта на удара на скалната плоча също е по-висока от тази на кварцовия камък. Кварцовият камък тук се използва за сравнение. Кварцовият камък е широко възприет като високоякостен и удароустойчив камък. За разлика от тях, естетиката на шисти, ударната устойчивост, устойчивостта на корозия и устойчивостта на надраскване са по-високи от тези на кварцов камък. Изглежда, че цената на скалните плочи е висока, но има своите незаменими предимства.

Чиста дървесина като кухненски шкаф   плота трябва да се разглежда като древна практика. Предимството е, че естетиката е висока, а всяка форма може да бъде изрязана. Недостатък е, че не е устойчив на вода и корозия. В промишлеността за подобряване на дома, кухненски шкаф от масивно дърво   плотове всъщност съществуват само в масата за хранене. Тя рядко съществува при производството на кухненски кухненски шкафове   плотове.

Телефон: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Email: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: стая 538, отдел C, център за бижута № 16, път Kangyuan, Hangzhou, China.310015