info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Цветът на кухненските шкафове

Цветът на кухненските шкафове

Jan 04, 2019

Цветът на кухненските шкафове

кухненският шкаф винаги е бил ключов момент в нашата кухня и ние със сигурност ще се съсредоточим върху кухненския шкаф , когато декорираме кухнята. Добре изглеждащ кухненски шкаф ще повлияе на цялостния стил на кухнята, който е визуален фокус на цялата кухня. Когато изберете кухненския шкаф , внимателно ще разгледате материалите, хардуера и практичността на кухненския шкаф . Въпреки това много малко хора обмислят цвета на кухненския ни шкаф . Всеки смята, че нашите кухненски шкафове могат да бъдат използвани, докато са практични. Може да не е толкова важно. Всъщност, цветът на кухненския шкаф също се смята, че има добро влияние върху цялостния стил на нашата кухня. Повечето кухненски шкафове обикновено са направени от бяло, но ако се вгледате внимателно, ще откриете, че белите кухненски шкафове са наистина монотонни и скучни, а след това и с бели плочки. Тогава какъв цвят трябва да изглежда нашия кухненски шкаф, за да бъде по-вкусен?

1. Сиво

Нашата кухня все още трябва да бъде проектирана така, че да изглежда добре, защото в неприлична кухня няма да се радваме да готвим. В кухнята обикновено имаме бели плочки, така че не искаме да правим бял кухненски шкаф . В нашата кухня трябва да изберем някакъв сравнително нисък цветен кухненски шкаф . Xiaobian смята, че сивото е добър избор. Грей е много подходящ за употреба в кухнята, с бели плочки ще изглеждат особено прости, сивите ще направят кухнята ни по-деликатна. В същото време сивото също е относително устойчиво на замърсяване. Дори ако кухненските изпарения са тежки, нашите сиви кухненски шкафове няма да бъдат лесно замърсени.

2. Цвят на дървото

Ако си мислите, че нашият сив цвят е сравнително тъп, можете да изберете по-ярък цвят на дървото, за да изглежда по-ярък. Дървените и белите плочки също могат да бъдат добре съчетани, а дървените кухненски шкафове ще направят кухнята ни по-свежа. Влизането в кухнята ни е като да влезеш в усещането за природа. Ако готвим в кухнята, ще се чувстваме по-удобно. За тези, които обичат свеж стил, дървеният кухненски шкаф е добър избор.

3. Кафяво

Двата цвята отпред са сравнително скромен и някои хора могат да искат кухнята им да изглежда по-скъпа. След това вашият кухненски шкаф може да избере по-висококачествен кафяв цвят. Този цвят ще направи кухнята ни по-скъпа, прилича на атмосфера, а кухненският ни шкаф ще изглежда по-текстуриран. Този цвят е по-мръсен от горните два цвята и не е толкова чести за почистване.

Телефон: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Email: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: стая 538, отдел C, център за бижута № 16, път Kangyuan, Hangzhou, China.310015