info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Кухни за кухненски шкафове

Кухни за кухненски шкафове

Aug 28, 2018

Кухни за кухненски шкафове

Стандарти за проверка на качеството на кухненския шкаф   кошници

Първо, стандартът на основната линия на кухненския шкаф   кошница

Кухненският шкаф   самата кошница е трайна и не е лесна за повреди, а колкото по-тежко е теглото на кухненския шкаф   коша, толкова повече се увеличава натоварването на ролката и животът на релсата се намалява. Ето защо, кухненския шкаф   коша не е по-дебел и по-тежък, но не е твърде тънък, в противен случай е лесно да се излети. Заваряването, основната основна линия е 8 мм е достатъчно.

На второ място, материален стандарт на кухненския шкаф   кошница

Качеството на неръждаемата стомана. Има много видове неръждаема стомана, а качеството на неръждаемата стомана се отличава с никеловото съдържание на материала. Националният стандарт от неръждаема стомана се основава на доклада за инспекцията на качеството, изготвен от отдела за геоложки инспекции.

Трето, стандарт на външния вид на кухненския шкаф   кошница

Външният вид трябва да бъде чист и не разхвърлян, четирите ъгъла са на 90 градуса, четирите страни на рамката трябва да бъдат балансирани, долният материал трябва да бъде равномерно подреден, повърхността да не е покрита и ръката да не докосне размазването.

Четвърто, стандартът на блясъка на кошницата за кухненски шкафове

Цветът трябва да показва уникалния темперамент от неръждаема стомана: сребристо-зелена огледална повърхностна светлина. Огледалото е светло и красиво. Ако процесът на обработка на повърхността не е напреднал, повърхностната сребърна пепел е замъглена (матово), което сериозно се отразява на външния вид, степента е дъно, не е изящна, благородна.

Пет, стандарта на спояващите стави

Залепващите стави не трябва да бъдат прекалено големи. Твърде големи и грозни, а най-вече за спояващи стави, а не твърди, трябва да са малко по-малки от размера на двата материала.

Шесто, стандарта за конфигуриране на кухненския шкаф   кошница

Конфигурирането е най-важното от пълната кошница. Конфигурация едно: плъзгащите релси и плъзгащите релси имат определена носеща способност. Необходимо е да се изберат плъзгащите релси с по-дебел материал, висока гладкост, висока степен на запушване и нисък шум. Конфигурация 2: Закрепващите елементи трябва да са от неръждаема стомана. Желязото е леко ръждясало и влияе върху външния вид и здравето на вътрешната страна на панела на вратата.

Забележка относно покупката на кошницата за кухненски шкафове :

Можем да изберем правилния стил на декорация според материала, предназначението и функцията на кухненския шкаф   кошница.

Първо, материалът на кухненския шкаф   издърпайте кошницата: желязо хромирана кошница, неръждаема стомана, алуминиева сплав, железен хром и боя за печене.

1. Кошниците от неръждаема стомана и желязото не са идеален кухненски шкаф   кошници.

Поставката от неръждаема стомана е изработена от мед върху повърхността на неръждаемата стомана. Макар че има огледален повърхностен блясък, той е много тънък и лесен за сблъсък с приборите за хранене, а покриващият слой е изключен. Материалът от неръждаема стомана е лош и е лесно да се ръждяса. Корозионните оксиди и емайловите вещества се придържат към приборите за хранене, които са вредни за човешкото здраве и могат да причинят рак в дългосрочен план. Желязната кошница също е много тънка, тъй като е покрита и отрязана с приборите за хранене, което в крайна сметка води до по-бърза ръжда и застрашава човешкото здраве.

2, електролитната кошница от неръждаема стомана е идеалната кошница за кухненски шкафове

Електролитна кошница за полиране от неръждаема стомана с висококачествена неръждаема стомана, без нужда от преминаване на слоя, материалното тяло е киселино и алкално устойчиво, повърхността е гладка, огледалото е светло, външният вид е изящен, цветът е постоянен и вярност, издръжлив , По-важното е опазването на здравето и околната среда.

Второ, използването на кошчето за кухненски шкафове : кошницата може да осигури голямо пространство за съхранение и може да се използва за разделителното пространство разумно, така че всички видове стоки и прибори да имат своето място.

Съгласно различни цели кошницата може да бъде разделена на кошница за подправка, кошница за котли, тристранна кошница, кошница за чекмеджета, ултра-тясна кошница, дълбока кошница, ъглова кошница и т.н.

Трето, функцията на кухненския шкаф   кошница

Функционалните кошници, които обикновено се използват в кухненските шкафове , са: кошница за подправка, ястие синьо, пот синьо, ъглова кошница, кош за чудовища, висока кошница. Обикновено се използва в килера е панталони издърпайте кошница, обувка багажник, вратовръзка кутия, вдигане на дрехата рак и така нататък.

Тел: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Имейл: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: Стая 538, Секция C, Jewel Center No 16 Kangyuan Road, Хангжу, Китай.310015