info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Височина на кухненския шкаф

Височина на кухненския шкаф

Mar 07, 2019

Височина на кухненския шкаф

Височината на масата се определя според височината на тялото. Височината на кухненския шкаф е подходяща за височината на най-често използваната кухня. Височината на плота е 80-85 см; разстоянието между плота и дъното на кухненския шкаф е около 50-60 cm; и височината на плота с печката с двойно око е не повече от 60 cm.

Кухненските плотове трябва да бъдат проектирани на различни височини в зависимост от работната зона. По-добре е някои плотове да са по-ниски. Ако искате да направите юфка, конзолата, която често се използва за приготвяне на юфка, може да намали височината с 10 cm. Въпреки това, в дизайна на кухненския шкаф   не може прекомерно да преследва високи и ниски промени, особено в малката кухня, твърде много промени ще се отразят на цялостната естетика.

Като цяло височината на плота на кухненския кухненски шкаф   трябва да бъде същото, което ще направи кухнята изглежда красива и щедра. Въпреки това, ако височината на плота е подходяща и готвенето е твърде ниско, тогава кухненският плот може да се основава на плота. Различните работни зони са проектирани на различна височина. При такива високи и ниски плотове височината на частта за рязане, плота за готвене или мивката е различна, а кухненският шкаф   разходите ще се увеличат съответно, но има висока и ниска вълнообразност, видът ще се промени и изглежда по-красив. Въпреки това, в особено малка кухня, прекомерните промени могат да повлияят на цялостната естетика на дизайна на кухнята. Ето защо, дизайнът на кухненския кухненски шкаф не трябва да бъде прекалено висок и нисък и трябва да се основава на цялостното оформление и личния комфорт.

Изчисляването на размера на кухненския шкаф   не е същото според индивидуалните обстоятелства на индивида. Високо подходящ кухненски шкаф може да бъде отворен на ръка, а кухненският шкаф не е в пряк контакт със земята. В случая на анкери по-долу височината на палубата също се добавя към височината на котвата. Сега по-често е 80см, 75см, 65см, от които 80см е националната стандартна височина на кухненския шкаф . В дълбочина се предпочита 60 cm.

Когато проектираме височината на кухненския шкаф , трябва да вземем предвид много фактори на дизайна. Височината на кухненския кухненски шкаф, споменат тук, включва височината на кухненския кухненски шкаф   и максималната височина на кухненския шкаф . Когато проектираме височината на тези два аспекта, трябва да комбинираме височината на човек, който готви у дома. Най-общо казано, височината на кухненския кухненски шкаф   трябва да бъде височината на дъното на басейна, когато стои домакинята. Ако е твърде висока, това ще накара хората да се чувстват уморени. Ако е твърде ниска, това ще накара хората да почувстват киселинната болка в гърба.

Работната маса е разделена на високи и ниски степени. Най-общо казано, високият размер е между 890-9l0mm, който е размерът, който обикновено се използва в западните страни; Ниският размер на работната маса е 810-840 мм, който обикновено се използва в специалния административен район на Хонг Конг. Размерът на масата; в момента някои кухненски кухненски шкафове могат да регулират стъпалото, за да направят масата на подходяща височина.

Телефон: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Email: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: стая 538, отдел C, център за бижута №16, път Kangyuan, Hangzhou, Китай. 310015