info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Височината на кухненския шкаф

Височината на кухненския шкаф

Jun 12, 2018

Височината на кухненския шкаф

1, височината на повърхността на кухненския шкаф е обикновено 65-90 см. Висока

Първо можем да погледнем височината на домакинята, която често се приготвя от семейството. Височината на домакинята може да бъде 10-15 см от лакът на печката. Тази височина е по-подходяща и дори да отделяме малко време за готвене, ние няма да ви накара да се чувствате неудобно.

Разбира се, специфичната височина, която можем да определим въз основа на височината на готвача.

2, измиване на съдове, препоръчвани и на 87-90 см

На първо място, нека да разгледаме размера на кухненското пространство. Ако кухненското пространство е сравнително малко, то се препоръчва кухненският плот да бъде уеднаквен и плосък. Ако домашната кухня е малко по-голяма, пространството на плота също е относително голямо. Тогава можем да направим кухненските плотове. Типът стъпка по стъпка е, че плотовете за миене на съдове са по-високи от плотовете на кухненските плотове.

Ако плотовете на кухнята са едни и същи равнина, въпреки че се чувстваме комфортно при готвене, често трябва да се навеждаме, когато измиваме чиниите. Въпреки че времето за измиване на зеленчуците може да не е дълго, общото преживяване не е добро.

Ето защо е много добър дизайн за повдигане на повърхността на зеленчуците.

3, височината на кухненския шкаф е в рамките на 160-170 см

Монтирането на кухненския шкаф за стена се основава предимно на факта, че сме в състояние да достигнем за удобни елементи, но ако е твърде ниско, то не е много подходящо. Следователно, разстоянието между кухненския шкаф за стена и кухненския плот не трябва да е твърде малко.

Ако висящите кухненски шкафове са твърде високи, тогава не можем да стигнем до горното пространство, така че не можем да направим горната част, а след това да използваме преградата, за да блокираме праха.

Тел: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Имейл: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: Стая 538, Секция C, Jewel Center No 16 Kangyuan Road, Хангжу, Китай.310015