info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Ключовете на дизайнерските кухненски шкафове (3)

Ключовете на дизайнерските кухненски шкафове (3)

Sep 15, 2018

Ключовете на дизайнерските кухненски шкафове (3)

1. Как да подредим кухненските тръби.

1) Горна водопроводна система: погребана в стената или от тавана, водомерът е включен и в кухненските шкафове .

2) Надолу тръба: Поставете дренажната тръба под мивката в долната тръба, има междина в средата, какво трябва да направя с миризмата на канализацията? Запечатайте пролуките в двете тръби с лепило.

3) Димоотвод на аспиратора: Това трябва да се разглежда изчерпателно. На първо място, запазените дупки на много тръби за димоотводи са ниски. Първо, преместете го възможно най-далече на покрива и обикновено се премествайте към тавана. В деня на тавана, служителите на производителя на капака също присъстваха. Най-напред трябваше да инсталират най-горната изпускателна тръба. След като таванът е завършен, тръбата ще бъде скрита в тавана. Това е проблем, който е лесен за пренебрегване, тъй като той обикновено е първият таван и след това кухненските шкафове   е инсталиран. При монтажа на кухненските шкафове е монтиран аспираторът. Ако тръбата е инсталирана по това време, тя не може да бъде поставена в тавана. Обърнете внимание, че при монтирането на тръбата трябва да се добави същия клапан. Това може да блокира чуждите пари и да избягва готвенето в дома на ближния ви. Това нещо може да бъде закупено от Taobao. Препоръчително е да купите най-добрата. Ако е инсталирана, няма да бъде премахната.

4) Изпускателната тръба на газовия бойлер: Това обикновено се разширява до външната страна, като тръбата на качулката, тя трябва да бъде скрита в тавана.

5) Газов апарат и газопровод: Стойката може да бъде скрита в кухненските шкафове , а хоризонталната тръба трябва да се вижда под тавана.

2. Кухненските шкафове от тухла не се препоръчват:

Пропуснато пространство: едно и също пространство, ако намерите производител, който да направи кухненски шкафове , можете да получите повече пространство, защото тухлените кухненски шкафове са много по-дебели.

Лесно е да се скрият мръсотията: тухлените кухненски шкафове са направени от керемидени фурни, а разликата между плочките и плочките е много трудна за почистване. След дълъг период на ползване, тухлените кухненски шкафове ще имат много големи празнини, които осигуряват местообитание за паразитни насекоми, като хлебарки и мравки. Засяга здравето.

Не може да се използва хардуер от висок клас кухненски шкафове .

Тухла кухненски шкафове са наистина евтини, но изборът на тухла   кухненските шкафове все още трябва да бъдат предпазливи, в края на краищата, цялата кухненски шкафове   е продукт на времето. Всъщност, преди много години (преди да се появиха всички кухненски шкафове ), всяко домакинство използва тухлени кухненски шкафове . Не позволявайте на качеството на живот да се върне обратно поради алчността.

3. Има ли тухла зад кухненските шкафове ?

Много нетиценци смятат, че тухлите от задната страна на кухненските шкафове могат да спестят разходите за декорация. Всъщност това е недоразумение. На първо място, мястото, където плочките не са остъклени, не може да изтече. Декоративните работници трябва да правят прецизни изчисления според размера на кухненския шкаф , а частите, които не са облицовани, трябва да се заглаждат с циментов разтвор. Работата по облицовката е по-трудна и разходите за труд на декорацията не могат да бъдат намалени (независимо дали плочките, декоративните работници трябва да плащат разходите за монолитна работа), докато броят на плочките, които могат да бъдат спестени, е много ограничен. се очаква да бъде 10-20 плочки.

Тухлите зад кухненските шкафове правят стените по-твърди, което е добро за окачване на кухненски шкафове и за фиксиране на кухненския шкаф . Препоръчва се гърба да е най-добре да се облицовка, както добре.

След това по-добър начин е да се залепят евтините плочки. Всеки търговец на плочки има за продажба продукт за обработка на плочки (инженерни опашки). В много случаи такава плочка е един долар. Можете да си купите такава плочка, разбира се, трябва да изберете същия размер. Препоръчва се поръчка на един и същ търговец на плочки. Това спестява разходите за доставка на плочки.

4. Опитайте се да направите колкото е възможно повече в кухненските шкафове :

Има такъв проблем, моята кухня е сравнително голяма, е необходимо да се правят кухненски шкафове на всички места? Отговорът е, че кухненските шкафове   трябва да се направи възможно най-много. С течение на времето ще има все повече и повече отпадъци в кухнята, саксии и тигани, бутилки и консервни кутии, прибори за хранене, храна, употреба и съдове за миене. Също така има много кухненски уреди, които да се поставят в кухненските шкафове . Общата ситуация е, че броят на кухненските шкафове не е достатъчен. Ха ха.

5, фабриката за кухненски шкафове ви дава най-икономичните кухненски шкафове за баня .

Какъв е басейнът за банята? Все още кухненски шкафове за баня ? Мисля, че е по-добре да използвате кухненските шкафове за банята , защото площта на пиедестала е твърде малка и няма места за жени да използват бутилките и бурканите. Плотовете за баня са по-просторни и могат да бъдат поставени в кухненските шкафове .

Добре ли е да купите готови кухненски шкафове за баня ? Или потребителски кухненски шкафове за баня ? Разбира се, това е по поръчка. Кухненските шкафове за баня на персонализирани кухни могат да използват пълноценно пространството, докато завършват кухненските шкафове за баня   са малки и уязвими. Фиксираната конфигурация на кран и керамични басейни често са с лошо качество.

Най-икономично е да се позволи на производителите на кухненски шкафове да направят кухненски шкафове в банята . кухненските шкафове могат да отговарят на изискванията за водоустойчивост и огнеупорност и могат да бъдат оборудвани с плотове и доставени заедно с кухненски шкафове, за да се избегне презареждане. Ха ха.

По-добре е да използвате резервоара под брояч, отколкото горния брояч. Вие отивате в хотела, за да видите, всички бани използват под брояч басейн. Главно поради доброто внимание, ако има нещо мръсно на плота, го избършете в керамичния басейн с парцал. Ако това е гореизброеният басейн, мястото, където ръбът на керамичния басейн е в контакт с плота, лесно се крие. Времето е дълго, черно. Препоръчително е да изпратите под кухненския плот кухненски шкафове   фабрика, така че те да могат да залепят керамичния басейн на плота предварително, което е по-стабилно.

Освен това, силно се препоръчва да не използвате купа, която не е подходяща за употреба. Лесно е да се изпръскат, когато се използва вода. Освен това, когато почиствате, трябва да избършете външната част освен вътрешността на басейна. Твърде много проблеми.

Тел: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Имейл: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: Стая 538, Секция C, Jewel Center No 16 Kangyuan Road, Хангжу, Китай.310015