info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Ключовете на дизайнерските кухненски шкафове (2)

Ключовете на дизайнерските кухненски шкафове (2)

Sep 14, 2018

Ключовете на   О б щ е н и я к а н е н а (2)

1. Предлагат се осветителни тела за кухнята, има и тази светлина, когато се мият съдовете, може да се види ясно зеленчуците.

Светлината отдясно на снимката по-горе е светлината на кухнята, нека дизайнерският дизайн с вас, главно веригата. Този вид превключвател на светлините е неудобен и не красив. Методът за осветление на кухнята, проектиран от мен, е както следва:

На пазара купувайте 2-3 лампи с бикообразни очи с дебелина около 2 см. В долната част на кухненските шкафове дупката е точно същата като диаметъра на лампата на бика. Поставете лампата за бика в отвора и свържете проводниците, за да позволите на производителите на кухненските шкафове да правят повече. Долната плоча на кухненските шкафове   върху кухненските шкафове е инсталирана, за да покрие отвора от вътрешната страна на горните кухненски шкафове .

След като включите кабела, включете го в гнездото, запазено на високо място. Инсталирайте голям ролков ключ между горните кухненски шкафове и долните кухненски шкафове, за да контролирате горния гнездо. По този начин, когато имам цялата вода в ръката си, мога да използвам лактите, за да отворя кухненските осветителни тела. Работните светлини обикновено не се виждат, така че дизайнът е по-красив. Разбира се, този дизайн изисква предварително преобразуване на веригата.

2. Определете цвета на кухненските шкафове   панела на вратите и цвета на плота за кухненски шкафове .

Пожарна дъска, масивно дърво, пластмаса или печене? Какъв цвят ви харесва, какъв цвят има в кухненските шкафове , какъв цвят са долните кухненски шкафове ? Дали този цвят съвпада с основния ви стил на декорация? Изборът на панелите на врати и плотовете ще бъде подробно разгледан по-долу.

3 , колкото е възможно по-малко да промените местоположението на водата и електричеството

Също така, под предпоставката за изпълнение на горепосочените изисквания, опитайте се да намалите промените и ще похарчите повече. Много отлични разработчици ще бъдат в най-разумното положение, когато доставят къщата, без никакви промени.

4. Дизайн принципи за горната и долната кухненски шкафове

За да се преследва формалността на кухненския шкаф или да се намалят разходите, някои хора използват формата на отваряне на вратата и долните кухненски шкафове , но това ще доведе до много неудобства за потребителя. Когато вратата се отвори настрани, операторът трябва да вземе предметите в страничната операционна зона и главата ще удари вратата. Елементите, съхранявани на долното ниво на долните кухненски шкафове, трябва да бъдат клекнати, за да ги направят.

За по-лесна употреба най-често използваните елементи трябва да бъдат поставени на височина между 70 cm и 185 cm. Тази област е известна като комфортната зона за съхранение. Оптималната височина на горните кухненски шкафове   е 145 см. За да бъде лесно да се използва при отваряне, вратата на кухненските шкафове може да бъде сменена с нагъната пневматична врата. Дълбочината на горните кухненски шкафове не трябва да бъде твърде голяма, а 40 см е най-подходящата. Базовите кухненски шкафове са за предпочитане под формата на голям скрин. Дори и за най-ниските елементи, чекмеджетата могат да бъдат отворени на върха на пръстите ви, като елиминират неприятностите на клекналите, за да влязат.

5. хладилникът трябва да бъде проектиран в най-близкото положение до вратата на кухнята

Редово поставяне на хладилника ще позволи на оператора да поеме много пътища по време на употреба. Например храната, извадена от хладилника, не може да бъде поставена на конзолата.

Хладилникът трябва да бъде проектиран така, че да е най-близо до вратата на кухнята. По този начин закупената храна може да се постави директно в хладилника, без да се влиза в кухнята, а когато готвите, първият процес е да вземе храна от хладилника. Работната станция трябва да бъде проектирана в близост до хладилника и отстранената храна може да бъде поставена върху нея за лесна обработка. Без значение как се променят размерът и формата на кухнята. В кухненския процес охладителният център за съхранение, зоната за миене в центъра на басейна и готварската зона, ориентирана към триъгълника, образуват работен триъгълник с равностранен триъгълник, което спестява време и усилия.

6. таблицата не трябва да е до печката

В отворената кухня ресторантът е свързан с кухнята. По това време островният модел е най-използваният. Някои хора проектират работната маса на острова като зона за готвене или пране и свързват масата към нея. Надяваме се, че готвачът може да комуникира със семейството по всяко време. Въпреки това, в употреба, ще бъде установено, че саждите и водата ще продължат да се пръскат на масата.

За да има добра среда за хранене за семейството, масата е най-добре да се държи далеч от печката. Ако семейството използва ресторанта и кухнята като важен център за активност на семейството, масата и масата могат да бъдат съседни един на друг, защото храната отнема най-дълго време и семейството може да участва заедно.

7. функцията на твърде сложни кухненски шкафове от висок клас   хардуера възможно най-малко.

Домът е U-образна кухня с 2 ъгъла. Проектантът препоръчва използването на вграден хардуер от висок клас с ъгъл. Може да се използва в ъглите. Вижте цената и решете да не го използвате. Има много кухненски прибори, които не се използват често, като чаши от червено вино и месомелачки, използвани в партита. Достатъчно е тези неща да бъдат поставени в ъгъла и няма отпадъци.

Чувствайте се свободни да спрете (елемент от хардуера, който позволява на горната врата да спре на всяко място), е лесно да се счупи, да се използва възможно най-малко.

Поддържането на газ може също така да обърне вратата, най-добре е да се използва газовата опора.

В долните кухненски шкафове се препоръчва да се използва по-добре стоманената помпа, не е лесно да се счупи, размерът е точен, релсите могат да се използват по обикновения начин, но е необходимо да се използва амортисьора, за да накарат хората да мислят, крайни кухненски шкафове , ами, когато миете зеленчуци, можете да затворите чекмеджето с краката си.

8.   Бъди двойна мивка съжалявам, трябва да си купя един голям басейн само добре.

Двойните басейни основно не се използват и не е лесно да се почистят. Ако използвате голяма единична купа, за да изсъхне котела, водата не се излива лесно при измиване и почистването е удобно. Ако къщата е малка, трябва да изберете голям единичен басейн.

Тел: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Имейл: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: Стая 538, Секция C, Jewel Center No 16 Kangyuan Road, Хангжу, Китай.310015