info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Инсталационните детайли на кухненските шкафове

Инсталационните детайли на кухненските шкафове

Jan 08, 2019

Инсталационните детайли на кухненските шкафове

кухненския шкаф винаги са били област, в която много хора изпитват трудности при избора. Тъй като в края на краищата кухнята е разделена зона на дома, на колко време трябва да обръщате внимание при проектирането на кухненския шкаф ? Например, цветът, качеството, вида и т.н. на плочите трябва да се разглеждат преди декорацията, в противен случай това ще причини ненужни проблеми в бъдещия живот.

В подбора на цвят на кухненския шкаф , можете да изберете цвета, който съответства на интериорния стил гардероб, или можете да помислите за персонализиране на кухнята поотделно. Също така изберете различни стилове на кухненски шкафове в зависимост от размера на кухнята и изберете отворени кухненски шкафове или затворени кухненски шкафове в зависимост от хранителните навици на семейството. Ако семейството предпочита мазни и дразнещи храни (като пипер), се препоръчва да се избере затворен тип. Кухня, не, можете да изберете отворена кухня.

Тогава в кухнята обикновено само панелите на кухненските шкафове имат плоскости от дървесни частици и екологична дъска, както и многослойни плоскости, които се подбират според различните нужди и различни среди, всяка от които има своите предимства и недостатъци. Освен това тези плочи се страхуват още повече от водата, особено от плочи от дървесни частици. При основната декорация на кухнята, водният път трябва да бъде положен, за да се предотврати скритата опасност от изтичане на вода.

Формата на вратата на кухненския шкаф се променя непрекъснато, а материалите са различни типове, най-вече кухненския шкаф с боя   вратата, пластмасовата врата на кухненския шкаф , стъкленият кристален стоманен кухненски шкаф   вратата, акрилната врата на кухненския шкаф , кухненския шкаф със стъклена боя   вратата и т.н., а кухнята кухненски кухненски шкаф стил на избор е повече. Препоръчително е да изберете чиста и лесна за почистване пластмасова врата не се препоръчва, тъй като в кухнята има повече изпарения, пластмасовата врата лесно се променя.

Съвпадението на цветовете на кухненските стенни и стенни плочки също е много специфично. Ако имате условията, можете да намерите дизайнер, който да помогне при проектирането. Никой не може да намери подобни снимки в интернет. Ефектът на кухнята също е много важен. Ако осветлението не е добро, се препоръчва използването на бели отражателни тухли.

Плочите на кухненския шкаф също са много важни. Когато декорирате, не забравяйте да изберете кварцови каменни плотове с по-добро качество. Никога не избирайте плотове за изкуствен камък. Кварцовите каменни плотове няма да проникнат. След това трябва да направим и дизайна на тристранната лента за задържане на вода, така че преди обновяването да се подготвят някои малки детайли.

Телефон: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Email: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: стая 538, отдел C, център за бижута № 16, път Kangyuan, Hangzhou, China.310015