info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Хардуерът на кухненските шкафове

Хардуерът на кухненските шкафове

Jul 27, 2018

Хардуер на кухненски шкафове

Дръжки Има много видове дръжки на пазара, като например plug-in, вградени и скрити.

Това, което често виждаме, е приставката.

Материалите му са цинкова сплав, мед, алуминий, неръждаема стомана, пластмаса, трупи, керамика и др.

Като цяло всички материали от мед и неръждаема стомана са по-добри, цинкови сплави и алуминиеви сплави са лоши и пластмасите са на ръба на елиминирането. Най-добре е да изберете дръжка, която е направена от електролитно покритие и боядисана електростатично, за да осигури защита от износване и корозия.

По принцип семействата с деца в семейството са склонни да инсталират вградени дръжки, за да не позволят на детето да удря дръжката, когато те са пакостни.

Въпреки това, с преследването на чистата и красива красота на кабинета, много хора ще изберат скрита дръжка . Този тип дръжка обикновено се натиска върху вратата на шкафа. От визуална гледна точка е невъзможно да се види къде е дръжката.

Има и някои шкафове и врати, които нямат дръжки . Те използват амортисьор и вратата може да се отвори, като се натисне. Неговите прости и трудоемки характеристики са много популярни сред всички. Въпреки това, той често е натиснат и експлоатационният живот може да не е дълъг.

Ремъците с плъзгащи се врати, направляващите релси и дрехите през общите принадлежности за гардероб на плъзгащите се врати са същите като шкафа, но сега гардеробът е предимно гардероб с плъзгащи се врати, хардуерът на гардероба обикновено включва: шайба за плъзгащи се врати, плъзгаща се релса и дрехата.

Ремъците на килера обикновено са разделени на горно колело и долно колело. Основната задача на горното колело е плъзгащата се врата да се движи гладко, а долното колело е по-отговорно за теглото.

Гардеробите за плъзгащи се врати са канали или ръбове, изработени от метал или други материали, използвани за направляване и дефиниране на ролката. Водещите релси на плъзгащите се врати също са затъпени, обикновено монтирани на горните релси, като всяка страна е снабдена с една. Основната функция е да се избягва заглушаването на сблъсъка.

Yitong е известен също като дрехата. Структурата е разделена на дрехи чрез седалка и дрехи чрез пръчка. Той обикновено е изработен от материал от алуминиева сплав, който има висока твърдост и силна носеща способност.

Много облекла ще добавят технологична линия към повърхността, която не само има декоративен ефект, но и има противоплъзгащ ефект.

В наши дни има ротационни дрехи, висящи на пазара, които могат да се въртят, за да превърнат най-вътрешните дрехи в предната част, което е много удобно.

И тя може да задоволи голям брой дрехи, висящи за съхранение, сумата за съхранение е около 3 пъти повече от тази на единични дрехи. Разбира се, цената е относително скъпа и не се препоръчва за общи домакинства.

Какви са марките на хардуера?

Марките с по-добър хардуер са Германия Hettich, австрийската Blum, германската Case BMW и вътрешния DTC.

Но хардуерът на Hettich е по-използван в индустрията, а сега най-известната марка на пазара е Blum.

Много от големите шкафове, като Europa, Zhibang, Aidefajia панти и чекмеджета, се използват от Blum. Началният му живот може да достигне 100 000 пъти, 365 дни в годината, дори ако е отворен 20 пъти на ден, той може да бъде отворен от 20 години.

В общия кабинет релсите и пантите на чекмеджетата са една и съща марка, но тъй като цената на релсите за чекмеджета е много висока, някои търговци ще спестят пари от тази страна, като Blum за панти, но водачите на чекмеджета се използват от себе си. Марки или други марки, ако поискате да направите Blum, трябва да добавите допълнителни пари. Когато купувате кабинет, трябва да го попитате.

Кошките всъщност не са Blum, а общите марки на кошките включват Case Baume, Gaogao, Kabe и така нататък. Днес много големи шкафове на пазара, като европейските и Edfa, са от Германия.

Как да купя хардуер?

Общи панти не е необходимо да се купуват отделно и са включени в опаковката на шкафа и гардероба. Въпреки това, амортисьорът обикновено не е в опаковката! Трябва да се купуват отделно. Цената не е скъпа, а цената на амортизатора Blum е около 10 юана.

Общите шкафове и пакетите за гардероби не съдържат поддръжка на газ, дори ако е включена, тя също се изпраща по-малко, като любовта печели шкафовете, за да изпрати две газови опори.

Брандът за поддръжка на газа е различен и разликата между цените ще бъде малко голяма. Обикновена "безплатна спирка" ще струва повече от 100 юана, а цената на "свободното спиране" на Blum може да струва повече от 900 юана.

Общият кабинет е дълъг 3 метра и ще изпрати 3 чекмеджета. Ако искате повече чекмеджета, трябва да го купите отделно. Дъното за затихване на Blum се нуждае от около 300-500 юана.

Общият пакет кабинет не включва кошница за издърпване. Ако го купите сам, висококачествена кошница ще струва около 400 юана, а кошницата с казус базар ще струва около 700-1000 юана.

Външните дръжки обикновено са включени в пакета на шкафа . Купувачът не трябва да оценява прекалено много марката. Качеството на всяка марка е сходно. Изберете любимия си стил.

Хардуерна инсталация

Както се казва, "три точки за закупуване, седем точки за инсталиране", качеството на хардуерните аксесоари инсталация пряко засяга използването на кабинета функции.

Въпреки че повечето хардуерни аксесоари не са инсталирани сами по себе си, а са инсталирани от професионалисти при инсталиране на шкафове , но също така трябва да се хранят с леки закуски и не трябва да бъдат "ръце на пазаруващите". В противен случай, след инсталирането, има проблем и трябва да бъде хвърлен.

Хардуерната инсталация трябва да обърне внимание на следните точки:

1 Панти , газови задвижвания, дръжки и други хардуерни инсталации изискват сондиране, а сондажът трябва да бъде завършен, преди художникът да работи.

2Уверете се, че сте проверили разстоянието на отворите преди пробиване. Разстоянието на отворите обикновено се отнася до разстоянието между двата отвора на винтовете на хардуерната основа, като шарнир и дръжка. Общите спецификации са 32 мм, в противен случай това е кратно на 32. Дълбочината на отвора и винтът трябва да са плътно свързани. Ако монтажът не е силен, шарнирът ще се изплъзне за няколко дни.

3 ръкохватката трябва да е ергономична. Просто казано, това е безпроблемно. За да направите това, не се огъвайте с дръжката по-долу и не използвайте стълба с горната ръкохватка.

4 Боядисващият хардуер трябва да бъде покрит с дебел парцал, в противен случай е лесно да се отстрани боята.

5 кошници обикновено се приспособяват според размера на кабинета. Ако купувате кошницата поотделно, размерът на шкафа, предоставен на търговеца, трябва да бъде точен.

6 чекмеджета и кошници трябва да бъдат инсталирани доколкото е възможно, така че да можете да използвате пространството и да опаковате повече неща. Обърнете внимание, за да проверите нивото на плъзгача по време на монтажа, и не изглежда да е високо от едната страна и ниско отстрани.

7 кошнички за дръпване обикновено изискват някои повдигания, за да се гарантира, че винтовете са по-сигурни. Ако винтът не е закрепен, той лесно ще доведе до падане на коша.

8 кошница за подправка е най-добре поставена в дясната страна на печката, така че е удобно да се подправка при готвене. Панелът на кошницата и кошницата за изваждане на кошницата е най-добре включен с издигащия се болт, защото кошът и панелът са напрегнати преди и след това, времето е дълго и винтът лесно може да се издърпа.

Тел: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Имейл: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: Стая 538, Секция C, Jewel Center No 16 Kangyuan Road, Хангжу, Китай.310015