info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Хардуерните аксесоари на кухненските шкафове

Хардуерните аксесоари на кухненските шкафове

Aug 13, 2018

Хардуерните аксесоари на кухненския шкаф

Хардуерните аксесоари на шкафовете са важна част от m кухненско обзавеждане. Въпреки това, предимствата и недостатъците на хардуера често не предизвикват вниманието на производителите на кухненски шкафове , потребителите нямат възможност да преценят предимствата и недостатъците на хардуера и нямат достатъчно разбиране. Напомнете, че хардуерът и аксесоарите заемат важно място в материала на кухненския шкаф , който директно ще повлияе на цялостното качество на кухненския шкаф . Това има голямо влияние върху нормалното използване на кухненския шкаф и неговия "живот".

панта

(1) Характеристики

В обичайния процес на превключване на вратата на кухненския шкаф , най-вероятно е да се тества панта. Необходимо е точното свързване на кухненския шкаф   и панела на вратите, но също така носи само теглото на панела на вратата и броя пъти, в които вратата на кухненския шкаф е преместена десетки хиляди пъти, а консистенцията на вратата трябва да се запази непроменена, в противен случай може да е след период от време Предни и задни. Без чифт "подсилена стомана" и перфектна гъвкавост е трудно да поемете тази отговорност.

(2) Избор

Пантата обикновено има две позиции на картата и три позиции на картите, които основно могат да задоволят използването. Разбира се, пантите на триточковата карта са по-добри. Повечето от пантите, които се виждат на пазара, са разглобяеми. Те са разделени на две части: основата и ключалката. При избора на кухненския шкаф от продавача може да се наложи да извади вратата заедно с катарамата, за да провери вътрешната страна на ключалката. Стоманата за изработване на панти е най-важната. Ако не е добре, след известно време панелът на вратите може да бъде наклонен назад и напред и раменете ще паднат. По-голямата част от хардуера на кухненския шкаф на марката използва студено валцувана стомана, която е идеална за дебелина и твърдост.

Освен това, опитайте да изберете панта за позициониране с много точки. Така нареченото многоточково позициониране означава, че панелът на вратата може да остане под всякакъв ъгъл при отваряне. Няма да е труден за отваряне и няма да бъде затворен внезапно, като по този начин се гарантира безопасността на употребата. Това е особено важно за горната висяща врата на кухненския шкаф . Качеството на позиционирането е свързано с твърдостта на тръстиката, използвана в хардуера. Качеството на тръстиката определя ъгъла на отваряне на вратата. Качеството на тръстиката може да направи ъгъла на отваряне над 90 градуса.

Плъзгаща релса

(1) Характеристики

Вътре в плъзгащите релси, които са невидими с просто око, това е носещата му структура, която е пряко свързана с неговата носеща способност. Има и двата стоманени топчета и плъзгащи се силиконови колела на пазара. Първият автоматично премахва прахта и мръсотията върху плъзгащите се релси чрез валцуване на стоманените топки, като по този начин се гарантира, че плъзгащите релси са чисти и не оказват влияние върху плъзгащата се функция поради внасянето на мръсотия във вътрешността. В същото време, стоманената топка може да разпространи силата наоколо, осигурявайки стабилността на чекмеджето хоризонтално и вертикално. Отломките, генерирани от плъзгащата се релса на силиконовия колесник при продължителна употреба и триене, са снежни и могат да бъдат повдигнати чрез валцуване, което също не засяга плъзгането на чекмеджето.

(2) Избор

Чекмеджетата са неизменна част от кухненското оборудване, а най-важните принадлежности в дизайна са плъзгащите релси. Благодарение на специалната среда на кухнята, нискокачествените релси се чувстват добре дори в краткосрочен план, а натискът ще се намери след дълго време. Трудности. Когато се избере, чекмеджето може да бъде напълно екстрахирано и неговата структура и специфична структура в контакт с плъзгащата се релса могат ясно да се видят от дъното и също така да се наблюдава дебелината на страничния панел на чекмеджето.

Устройство под налягане

(1) Характеристики

В хардуерните принадлежности на кухненския шкаф , в допълнение към плъзгащите се релси, чекмеджетата и пантите, които са тясно свързани с него, има много пневматични и хидравлични устройства. Тези аксесоари са предназначени да се адаптират към непрекъснато променящия се кухненски шкаф   дизайн и се използват главно за горни и вертикални врати за повдигане. Някои устройства имат три или повече спирачни позиции, известни също като "свободно спиране".

(2) Избор

По-гъвкавото устройство за въздушно налягане държи панела на кухненския шкаф   и кухненския шкаф на определено разстояние и осигурява силна подкрепа за панела. Фиксираната основа на триъгълника прави конзолата по-стабилна. Гладката и удобна скоба позволява панелът на вратите да се издига вертикално успоредно и да се чувства леко, когато се дърпа, сякаш няма съпротивление. Кухненският шкаф с това устройство е много подходящ за възрастни хора.

Издърпайте кошницата

(1) Характеристики

Артикулите в кухнята се свързват най-често с нас всеки ден. Съдовете в кухнята също са най-разнообразни в ежедневието. Трите хранения на ден са необходими за входа и изхода на кухнята, а движението на съдовете и тиганите е неизбежно. Как да установим добър начин на живот в толкова често се движите пространство е раздразнение, пред което са изправени много семейства. Този вид неприятности може да бъде решен само чрез издърпване на кошницата и той ще съхранява всички видове предмети в ръцете без никакви оплаквания. Кошницата има голямо пространство за съхранение и разумно може да раздели пространството, така че да има различни артикули и уреди. В това отношение големите чудовища на Германия и дребните чудовища издърпат кошници са по-забележителни. Те не само могат да увеличат максимално използването на вграденото пространство, но и да използват пълноценно изоставеното пространство в ъгъла, за да увеличат максимално стойността на употребата.

Кошниците обикновено са изработени от неръждаема стомана, хром и лак. Кошницата може да осигури голямо пространство за съхранение и отделението може разумно да бъде разделено на интервали, така че да могат да се получат различни предмети и пособия. Съгласно различни цели, кошът може да бъде разделен на кошница за изваждане на котлона, тристранна кошница за изтегляне, кошница за изтегляне на чекмеджета, ултра-тесен кошница за изтегляне, кош за издърпване на ъгъл, ъглова кошница и други подобни.

Добавянето на нетни кошници и мрежести рафтове в кухненските шкафове е добър начин да се повиши ефективността на използването на кухненския шкаф . Според собствените си навици собственикът може да постави кухненските прибори и съдовете в мрежата, което е едновременно хигиенично и чисто. Ротационната мрежа прави всяко пространство добре използвано. Не е нужно да разтягате ръцете си, само лек завой, дори най-съкровените предмети могат да бъдат представени незабавно на собственика. Плодовете и зеленчуците могат да се поставят върху въртящата се мрежа.

(2) Избор

Изберете кошницата, за да обърнете внимание на следните точки:

1 кошнички за дърпане обикновено са приспособени към размера на кухненския шкаф , така че размерът на кухненския шкаф трябва да бъде точен.

2 Точката на запояване на кошницата трябва да е пълна и няма спойка.

3 издърпайте повърхността на коша, за да сте гладки, да се чувствате комфортно, без изкълчвания.

4 Най-важното нещо при избора на кошница не е да се третира хромът като неръждаема стомана.

Шкаф за чекмеджета

Разделени на малки релси, релси с три секции, стоманени помпени, скрити чекмеджета, формоващи помпени системи и т.н. Висококачествената система за чекмеджета на чекмеджета не само позволява пространството на кухненския шкаф да се използва колкото е възможно повече, , както и разнообразните компоненти на детайлите в чекмеджето. Дизайнът позволява кухненския шкаф да се съхранява удобно, удобно и подреден, а пълната релса е избрана така, че да се изчисти съхранението в кухненския шкаф . Повърхността на истинската направляваща релса е електростатично разпръскана и гланцът е равен; избраният материал е дебел и силен; колелото е направено от найлонов материал, който е здрав, издръжлив и с ниско ниво на шум; водещата релса върви гладко без добавяне на смазка; инсталирането е лесно и бързо; 100 000 пъти без деформация. Повърхността на фалшивата водеща релса е груба, разликата в цвета е очевидна, покритието е лошо, материалът е нарязан на ъглите, стената на коловоза е тънка и капацитетът на лагера е слаб; материалът на колелото е слаб, лесен за счупване, въртенето е нестабилно, шумът е голям; експлоатационният живот е кратък. Внасяните продукти имат висок капацитет на натоварване, гладки плъзгащи се и самозатварящи се и дори буферни функции.

Пластмасова дъска

Често се пренебрегва. Всъщност, възможността за кухненски шкаф първи проблем е това. Тъй като е близо до земята, ако почвата е много влажна, вероятно е да се надуе и да се надуе. Плъзгащата се дъска има два вида дървени первази и матирани метални первази и алуминиеви пластмасови первази. Дървените первази обикновено се използват с масивни дървени или пластмасови панели за врати. Тъй като первазът е много близо до земята, дървеният материал лесно се абсорбира от водата и течението, а водната пара ще се издига по дъската на перваза, за да застраши целия кухненски шкаф . Ето защо някои кухненски шкафове ще бъдат "мазни" в долния край на кухненския шкаф след период на използване. Импортираните матирани метални первази с водонепроницаем каучук са признати от експертите веднага след като навлязат на китайския пазар. Не само водоустойчив, влагоустойчив, без плесен, без ръжда, но и красив и издръжлив, той няма да бъде повреден за цял живот. Повечето кухненски шкафове са изработени от алуминиеви пластмасови первази, един слой и два слоя. Височина 115 мм.

Сгъваеми врати и ремъчни шайби

Сгъваемите врати са широко използвани в кухненските шкафове в чужбина. Много местни производители също демонстрираха сгъваеми врати. Вътрешните сгъваеми врати обикновено имат недостатъците на нечуплив, висок шум и лесни за падане от ролката. Съществуват съвпадащи части от алуминиева сплав върху кухненския шкаф , като предната алуминиева предна уплътнителна кутия, вградената дръжка в кутията, системата за окачване на стената и комбинацията от функции на задната повърхност.

Тюлен

Импортираната лента ABS edge е предпочитана, а обикновените кухненски шкафове обикновено използват местни PVC ленти.

Закачалка за кухненски шкафове

Методът за фиксиране на кухненския шкаф за стена към стената и използването на фиксиращите елементи имат значително влияние върху безопасността и естетиката на кухненския шкаф за стена . Може да отразява степента на разбиране и разбиране на кухненския шкаф на производителя на кухненския шкаф и да отразява цялостната цялостна способност? Повечето от пробите от кухненски шкафове, които се появяват на пазара в Шанхай, се фиксират с винтове през стената, което показва, че заключението, че домашните кухненски шкафове са в началния етап, е правилно. Този метод за монтаж и фиксиране на кухненския шкаф за стена не е нито безопасен, нито естетичен. Това е оригинален метод за фиксиране на инсталацията.

Повърхностно монтираният корпус за повдигане е изработен от пластмаса, а двете регулиращи шнурове се използват за регулиране на окачващия се кухненски шкаф   за баланс. Както може да се види от лявата фигура, структурата на окачения код е много проста и цената е ниска (вътрешни 1-2 юана), често се появяват пукнатини по време на инсталацията и е лесна за възрастта и има скрити опасности в безопасност. Освен това, за да се постигне простота, кухненските шкафове за стенни и свръхшироки стени имат по-високи изисквания за носещата способност на окачения код. Носителният окачен код има носеща способност от около 25 кг. С изключение на собственото тегло на окачения кухненски шкаф , ефективната носеща способност очевидно е недостатъчна, а злополуката, която окачва кухненския шкаф заради наднорменото тегло, се случва и от време на време.

Скрит висящ код: Принадлежи към скрития тип и не заема пространството в кухненския шкаф . Тя има по-добър носещ ефект от монтирания окачен код. Товар, носещ около 65 кг. От гледна точка на мебелите, мебелната кутия за кухненски шкафове носи най-добрата структура и марка.

Капачките с две отвори в зрителното поле са регулирани отвори. Операцията за отстраняване на грешки е удобна и може да се регулира нагоре и надолу, наляво и надясно.

Тъй като три големи отвора директно действат върху 18 дебели странични плочи на кухненския шкаф , така че неговият носещ ефект е добър.

Всяка част от хардуера е неразделна част от цялостната кухня, носеща уникални функции и отговорности. При избора на кухненски шкафове , в допълнение към цялостното схващане на кухненските шкафове , не трябва да затваряме очите на тези малки елфи и да обръщаме внимание на марката и качеството на хардуера при избора да купуваме.

Тел: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Имейл: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: Стая 538, Секция C, Jewel Center No 16 Kangyuan Road, Хангжу, Китай.310015