info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Различните материали за кухненски шкафове

Различните материали за кухненски шкафове

May 02, 2018

Различните материали на кухненските шкафове

1. Формовани кухненски шкафове

Формовани кухненски шкафове, както подсказва и името, са вградени кухненски шкафове или каси. Формованите кухненски шкафове не само имат дървесно зърно, подобно на това на кухненските шкафове от масивна дървесина , но също така имат добри водоустойчиви и екологични характеристики и имат силна пластичност.

Формовани кухненски шкафове имат добър цвят, дългосрочна употреба няма да се спукат, малка степен на деформация. Използването на панели за блистерни врати в едно парче за решаване на проблема с отварянето и отварянето на ръбовете. Устойчив на надраскване, устойчив на надраскване, устойчив на петна, устойчив на износване и лесен за поддръжка.

Въпреки това, поради причините за мухъл, той не може да бъде изложен на високи температури за дълго време. Материалът за дъното не може да бъде изработен от MDF. Компресията с висока якост ще доведе до деформация. Ако възникне открит пламък, външният филм ще бъде изгорен.

2. Двойни кухненски шкафове

Двуфамилни кухненски шкафове също са известни като меламинови дъски, egeboard и MFC. Те са кухненски шкафове, изработени от двустенни панели. Индустрията предпочита да ги нарече еко-дъски. Пълното наименование е меламин-импрегнирани покрити с хартия фурнирни панели.

Нейният субстрат е плоскости със средна плътност, плочи от дървесни частици и други панели на основата на дърво, меламин, импрегниран с различни цветове и декоративни хартии от външната страна, широко използвано е високотемпературно горещо лепило, както вътре, така и извън цветната декорация в кухненските шкафове.

Основното предимство на двойните кухненски шкафове е, че те не трябва да бъдат боядисани, а боите не се използват за намаляване на замърсяването. Създайте защитен филм върху повърхността, износоустойчивост, устойчивост на надраскване, устойчивост на киселини и алкали, устойчивост на горещина и устойчивост на замърсяване. И богати цветове, разнообразни линии, подходящи за разнообразен домашен стил.

Но в сравнение с кухненските шкафове от масивна дървесина или алуминиева сплав, двойният фурнир изглежда малко по-нисък. Съществуват и някои проблеми в качеството на двойния фурнир, като: ръбът на фурнир е лесно да се срути, и лепила марки са очевидни.

Тел: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Имейл: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: Стая 538, Секция C, Jewel Center No 16 Kangyuan Road, Хангжу, Китай.310015