info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Различните материали за кухненски шкафове Countertop

Различните материали за кухненски шкафове Countertop

Sep 25, 2018

Различните материали за кухненски шкафове Countertop

Целият кухненски шкаф   е основният компонент на съвременната кухня, а плотът е основният компонент на кухненския шкаф . Днес най-често срещаните плотове на кухненския шкаф   са кварцови каменни плотове. Освен това има комбинирани акрилни плотове, плотове от неръждаема стомана и дървени плотове.

1. Кварцов плот от кухненски шкаф

Какви са материалите, използвани в плотовете?

Понастоящем повече от 80% от плотовете на целия кухненски шкаф трябва да използват кварцов камък. Кварцовите каменни плотове на кухненския шкаф имат много очевидни предимства, които понастоящем са основните.

Твърдостта на кварца е изключително висока и не се страхува от драскотини върху остри предмети;

Киселина и алкали, устойчиви на висока температура, изгореният съд се поставя директно без проблеми;

Нетоксични, нерадиоактивни, безопасни и издръжливи;

Съществуват много цветове и текстури, които могат да се направят, а цветната стойност лесно се сравни с кухненския шкаф .

Да се каже, че има и недостатъци на кварцовия камък, като шевовете, е трудно да се постигне "безпроблемна безшевност". По същия начин, ако искате да направите водна бариера пред платформата, естетиката ще бъде по-ниска от акрилния плот.

2. Кухненски шкаф от неръждаема стомана

Какви са материалите, използвани в плотовете на кухненския шкаф ?

Плотове от кухненски шкафове от неръждаема стомана имат по-очевидни предимства и недостатъци, което прави хората, които ги харесват, много харесват. Хората, които не харесват, определено няма да изберат.

Предимствата на кухненския шкаф от неръждаема стомана   са по-добре интегрирани с кварцови камъни и други материали, няма проблем "шев" на кварцов камък, а ако направите "под технологията на басейна", можете директно да заварявате мивката и плота от неръждаема стомана. Направете "неразделна част". Това е много удобно за почистване. Никога не се страхува, че соевият сос ще проникне в плота и не се страхува от висока температура.

Недостатъците на кухненския шкаф от неръждаема стомана също са очевидни, драскотини, драскотини не могат да бъдат ремонтирани, ако неръждаемата стомана с релефен лед ще облекчи този проблем. Има и материал от неръждаема стомана, който ще направи кухнята да изглежда като хотелска кухня, а студът не е достатъчен.

3. Дървени плотове на кухненски шкаф

Дървените плотове са повече ниша материали. Основното предимство е, че кухнята може да изглежда по-топла и по-топла. Въпреки това, все още има много притеснения относно кухните, които се използват често и практически. Например силата на дървото също е много по-лоша. Въпреки че повърхността може да бъде защитена с лак или други техники, вероятността за проблем ще се увеличи с течение на времето.

В допълнение, твърдото дърво с висока плътност е най-вече скъпо. Смята се, че е по-скъпо от камък и неръждаема стомана. Ако използвате повече кухня готвене, трябва да го разгледа внимателно.

Без значение какъв материал се използва, на първо място, бялото е гъвкав цвят. Има повече хора, които могат да избират, но бялото също е по-трудно да се поддържа. Независимо дали е кварц или акрил, може да е заразен, така че трябва да се обърнете внимание на него по време на употреба. Ако има шумолене, я избършете навреме и вероятно ще се пробие, ако не се търка няколко дни. Или можете също така да разгледате тъмния плот с светъл цвят на кухненския шкаф .

Има и желязо на масата да се обърне внимание на чиста, влажна среда е лесно да ръждяса, въпреки че самият камък няма да ръждяса, но желязо ръжда, ако тя прониква на масата, че е трудно да се спаси.

Височината на плота може да бъде проектирана в зависимост от височината на ÷ 2 плюс височината от 2-5 см. В допълнение, дизайнът на плота може да се счита за висок. Плотовете на площта за подготовка могат да бъдат малко по-високи. Реженето на зеленчуци не може да се огъне; областта на готвене може да бъде малко по-ниска, готвенето може да се използва без оръжие, виж разлика от 5-10 см.

Тел: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Имейл: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: Стая 538, Секция C, Jewel Center No 16 Kangyuan Road, Хангжу, Китай.310015