info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Различните масивни кухненски шкафове

Различните масивни кухненски шкафове

Sep 11, 2018

Различните масивни плотове на кухненски шкафове

Естествената естествена текстура от естествен мрамор, но дефекти на пукнатините

Склонни към напукване Природният мрамор има разнообразие от красиви текстури, но естествените му микропукнатини ще се разрушат след дълго време на използване.

Трудно е да изтриете пукнатината при ежедневното почистване. Неизбежно е някои остатъци да бъдат запълнени трайно в пукнатината с кърпата на парцала, което се превръща в гнездо за бактерии. Незначителна радиация Природният камък ще има повече или по-малко радиация, което може да навреди на човешкото здраве.

Гранит естествен материал с добри антибактериални свойства

Плътността е силно отслабена като скрит плот от кухненски шкафове . Като традиционен кухненски плот от кухненски шкафове , гранит има висока плътност, висока твърдост и много устойчива на износване повърхност, което намалява възможността за скриване на мръсотията до известна степен.

По-добрите тестове за антибактериални показатели показват, че гранит е по-устойчив на бактериална регенерация във всички материали, които могат да се използват в кухненския плот на кухненските шкафове .

Ограничението на естествените материали Дължината на естествения камък обикновено не е дълъг, така че ако искате да направите дълга обща маса, ще има шевове и тези шевове също лесно ще скрият мръсотията.

Ако наистина харесвате естествени материали, гранитът със силни антибактериални способности е идеален избор, но трябва да обърнете специално внимание на нивото на шевовете на строителните работници.

Плотове от кухненски шкафове от неръждаема стомана   имат най-добрите антибактериални свойства

Изключителният антибактериален тест за изпълнение на кухненски шкафове от неръждаема стомана показва, че неръждаемата стомана има най-високата антибактериална регенеративна способност сред всички налични материали за кухненския плот на кухненските шкафове .

Обликът на кухненските шкафове от неръждаема стомана е много авангарден, а кристалът не е мръсен.

(1) Здравеопазване и опазване на околната среда: нулев формалдехид, без радиация, антибактериален; качество за създаване на благороден живот;

(2) Мода и елегантност: метални елементи, външният облик е тежък;

(3) здрава и издръжлива, устойчива на корозия, без пукнатини;

(4) Устойчивост на температури: силна якост, устойчивост на удар, устойчивост на висока температура и устойчивост на проникване;

(5) Ярко като ново: дъската е богата на цвят, цялостна форма, лесна за почистване, винаги блестяща и нова.

Сглобката на противопожарната секция не е добре мостова

Повечето от тях са MDF на ниски цени. Повечето от материалите, използвани при производството на огнеупорни панели в Китай, са MDF с ниски цени, които не могат да осигурят ефективни гаранции по отношение на производителността и опазването на околната среда.

Безпроблемното снаждане е трудно. Пожарните плочи имат същите дължини като естествения камък. Трудно е да се присъедините към раздела. Независимо дали е залепен със силикон или метална лента, е невъзможно да се постигне перфектно безшевно снаждане. Тези пролуки са естествено "горещи" бактериални замърсявания.

Плочките не са лесни за почистване

Прегряването и прегряването са лесни за счупване. Плочките, използвани за плота от кухненски шкафове   имат същите физически свойства като стените. Въпреки че са много издръжливи, те лесно се разбиват под въздействието на тежки предмети, а обектите, които са прегрявани или твърде студени, ще бъдат поставени върху тях дълго време. щета.

Залепването на плочките определено ще има пропуски. Дори ако това е безшевна плочка, то ще остави много по-голяма празнина между тухли и тухли, отколкото други материали. Много е неудобно да се чисти, скритите опасности са очевидни и лепилото е лесно. Почерняването, маната също може да се появи в качеството.

Кварцов плот от кухненски шкафове

Каменният, но не радиационен изкуствен камък има богата текстура и цвят. Тя е напълно сравнима с камък и лесна за почистване. Той е идеален заместител на естествения мрамор.

Цената на истинския кварцов камък е относително висока, но много безскрупулни търговци правят фалшиви впечатления, за да печелят пари, за да произвеждат по-нисък кварцов камък. При обработката на кварцов камък, той приема нисък материал с прекомерно балонче, слаба устойчивост на проникване и недостатъчна твърдост. Произведеният кварцов камък не е устойчив на износване и е лесно да се пусне прахът. При монтажа и употребата може да се дължи на прекомерна инхалация на прах. Причинява респираторни заболявания; за да се намалят разходите, лепилото, съдържащо формалдехид, действа като разтворител и след обработка в плота от кухненски шкафове , излишъкът от формалдехид ще остане и силната миризма на формалдехид ще бъде непрекъснато изпарявана в рамките на 3-5 години, въздухът не циркулира или температурата е твърде висока. Екологията ускорява изпарението на такива токсични вещества и е много вероятно да причини рак, когато е изложена дълго време. В производствения процес, неподходящи неорганични материали, съдържащи тежки метали като олово или кадмий, се добавят директно към органичния разтворител. След влизането в семейството тези нискокамерни кварцови каменни плочи преминават през вредни вещества като тежки метали и влизат директно в храносмилателната система с храна като носител, което застрашава човешкото здраве.

Тел: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Имейл: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: Стая 538, Секция C, Jewel Center No 16 Kangyuan Road, Хангжу, Китай.310015