info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Различните кухненски шкафове Плотове

Различните кухненски шкафове Плотове

Aug 11, 2018

Различните плотове за кухненски шкафове

Дървени кухненски плотове

Естествен комфорт и създаване на атмосфера

Дървеният материал е с естествена текстура и топъл цвят, който може да създаде топла и комфортна атмосфера в кухнята, давайки на хората усещане за връщане към оригинала, а дървото е лесно за нарязване, подходящо за неравномерно кухненско пространство.

Повечето кухненски шкафове плотовете, използвани днес са най-вече масивна дървесина. Структурата и цветът на самата масивна дървесина са особено популярни и тъй като тя е дървен материал, тя също така може да регулира вътрешната температура и влажност.

Топлата дървесина има красива дървесна зърно и е подходяща за използване в разнообразни стилове кухня. Дори в модерната готина стил кухня с много стъкло или неръждаема стомана, поради добавянето на масивна дървесина, ще се почувства малко по-топло.

Когато избирате, най-добре е да изберете вида дърво, който расте бавно и има висока плътност. Цената ще бъде относително висока. Също така има и кухненски шкафове от масивна дървесина плотове с изгодна цена на пазара. Много читатели ще се притесняват за напукване на дървени кухненски шкафове плотове. Кухненските шкафове плотовете трябва да са били третирани с антибактериално и хидроизолационно покритие.

Дървени кухненски шкафове плотовете, цветът и спокойствието и щедростта, са напълно неподправени и няма да изглеждат неудобни с някакъв панел за готвене.

Тук, за да напомни на всички да обърнат внимание: разликата в цените между дървени кухненски шкафове плотове е сравнително голям, като например материал от твърда дървесина ще бъде по-скъп.

Огнеупорна дъска

Богата на цвят, красива и издръжлива

Огнеупорната дъска всъщност е плоча от дървесни частици (дървена дъска), цената е по-достъпна от масивната дървесина, а моделът се предлага в разнообразни стилове и всеки модел може да се използва, а повърхността на огнеустойчивостта е по-добра. Недостатъкът е, че той не е устойчив на горещи, винаги трябва да се използва матката за саксии, мръсни веднага избършете, не използвайте остри предмети, които да рисувате, чисти, за да сте старателни, ако е мързелив пациент с рак, той все още се използва с повишено внимание ,

Пожароустойчивите панели са по-често срещаните кухненски шкафове плот материали, както и много шкафове също се използват.

Мраморни кухненски шкафове плот

Просто и красиво, твърдо и издръжливо

Мраморът е един вид естествена скала. Той има характеристиките на деформация, висока твърдост, силна износоустойчивост, устойчивост на корозия и устойчивост на висока температура. Той е много подходящ за използване в кухненски кухненски шкафове плотове.

На повърхността на мрамора обаче има много пори и мръсотията лесно прониква в него. Ето защо, ако искате да използвате естествен камък като кухненски плот кухня кухненски шкафове , в допълнение към запечатване веднъж на всеки две години, за да запечатате порите на повърхността, трябва да го почистите много усърдно.

В допълнение към гранит има и материал, подобен на гранит, наречен гранит. Този материал е предимно декорация на потребителя

Кухненски шкафове от изкуствен кварцов камък плотовете са красиви и издръжливи, рентабилни

Кварцовият камък също е вид изкуствен камък. Разликата е, че се прави чрез разчупване на кварцов камък и след това свързване със смола. Кварцови кухненски шкафове плотове са много трудни, не се страхуват от драскотини, но също така и устойчиви на кисели и алкално масло; и единственият му недостатък е, че шевът не може да бъде безпроблемен, ще има някои следи.

И с развитието на науката и технологиите, кварцови кухненски шкафове плотовете са все по-оформени. Например, на 2018 кухня и баня изложба, кухненски шкафове са представили най-новите шкафове за кухненски шкафове плотове, използвайки кварцов камък, специално проектиран в структурата на скалната дъска и се чувства вдлъбнат и изпъкнал. ,

Освен това, интелигентната сензорна функция се добавя към кухненските шкафове плотове, дръжката леко облечена и светлината на вратата е ярка, която е особено подходяща за ставане в средата на нощта и няма да бъде сънна поради включването на светлината.

Кварцови камъни също често се използват в днешно време, с използването на различни нови материали, дизайнът на мрамор също е все повече и повече

Кухненски кухненски шкафове от неръждаема стомана плот

Високотехнологична, трайна и екологична

Ако къщата е проста или промишлена, кухненски шкафове от неръждаема стомана плотове са добър избор. Кухненски кухненски шкафове от неръждаема стомана плотове са известни като най-лесната за почистване кухненски шкафове плотове, с изключение на това, че са устойчиви на огън и топлина, лесни за почистване и защото са антибактериални; и неръждаема стомана и изкуствен камък могат да бъдат интегрирани безпроблемно.

На току-що завършената 2018 кухня и баня показват, много кухненски шкафове от неръждаема стомана плотове също са наблюдавани. Много кабинети са изработени от неръждаема стомана, богати на цвят и разнообразни в материали.

Но единственият проблем с кухненски шкафове от неръждаема стомана плотове е, че те имат слаба устойчивост на износване и са особено лесни за прекарване. Освен това стоманената плоча на масата от неръждаема стомана за маса не е дебела и ще се деформира, за да бъде барабан, след като е загрята за дълго време.

Материалът от неръждаема стомана е по-скъп за впечатленията на много хора, но доколкото ми е известно, някои производствени обекти ще бъдат по-евтини.

Кухненски шкафове Terrazzo плот

Нов фаворит в кухнята, артистичен смисъл

Древният теразо е първоначално достъпен и е идеален за арт деко и стилове, които сега са преобладаващи. Теразото е продукт, получен чрез смесване на чакъл, стъкло, кварцов камък и други материали в циментно свързващо вещество след смилане и полиране. Ето защо, през повечето време изглежда груб, дълъг период на строителство и високи разходи.

Понастоящем производственият процес на теразо е подобрен на няколко нива. Настоящият терзазов е изключително гладък и криволинееният му израз е идеален за арт деко и стилове, които сега са преобладаващи. Мястото на приложение също е много обширно. В допълнение към земята, той е широко използван в стени, кухненски шкафове плотове и други места.

Теразото не е напукано, устойчиво на валцуване, с висока чистота, устойчивост на петна и корозия и може основно да се използва като заместител на мраморни кухненски шкафове плотове.

Използването на теракот е много голямо. Освен че се използва в кухненски шкафове за кухненски шкафове , теразото може да се види във всички аспекти на живота като стени, подове, стълби, мебели, аксесоари и др. Поради красивия си вид и постоянно променящия се цвят, той се превръща в дом. Новият любимец на света.

Разбира се, подовата настилка също има неизбежни недостатъци, като например тежкото тегло, което отнема време и трудоемка работа, особено при някои етажи с високи или носещи изисквания, което може да не е много подходящо. Ето защо, ако искате тереза, трябва да изберете според реалните нужди и житейски навици.

Печка за готвене

Богат на материали, които да отговарят на нуждите на електрическите уреди

Независимо дали вашият дом е газова печка, индукционна печка или електрическа лъчиста пещ, няма нужда от панел за готвене. Това е задължителен елемент в кухнята. Има много материали за панела.

С развитието на науката и технологиите, печката е все по-развита. Панелът за готвене има добри качествени въздействия при удар и може да се използва върху повърхността на плота. Той е безопасен, топлоустойчив, удароустойчив, енергоспестяващ и лесен за почистване. В електрически печки и индукционни готварски печки.

Скака плоча

Груба текстура, устойчива и екологична

Скалните плочи също са все по-популярни кухненски шкафове плот материал. На изложбата за кухнята и банята, която току-що завърши тази година, видях много марки шкафове, използващи материали от скалната плоча.

Каменната плоча има висока твърдост, висока устойчивост на температури, устойчивост на надраскване и дълъг живот. Той е също така ефективен срещу петна от петрол, против стареене, затихване, опазване на здравето и околната среда и т.н. Коефициентът на повърхностни кухини е почти нулев, а цветът е естествен. Има и ултра тънки плочи на пазара, които са лесни за рязане и могат да се използват като стенни облицовки. Цената на скалните плочи е сравнително скъпа и много нови продукти в тази кухня и изложбена зала не са оценени.

Тел: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Имейл: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: Стая 538, Секция C, Jewel Center No 16 Kangyuan Road, Хангжу, Китай.310015