info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Различните съвет на кухненски шкафове

Различните съвет на кухненски шкафове

Aug 07, 2018

Различните съвет на кухненски шкафове

Огнеупорна дъска от кухненски шкафове : Стандартното наименование на огнеупорната дъска е огнеупорната дъска. Огнеупорната дъска е просто обичайна поговорка, но всъщност не се страхува от пожар, но има определена огнеустойчивост. Огнеупорната плоскост е изработена от огнеупорна дъска, а плочката от дървесни частици се използва като основа (също използвана като дъска за плътност), която се прави чрез натискане на   кухненски шкаф   фабрика. В сравнение с меламиновите пластини, обработката на бордовете е по-обезпокоителна. Много декоративни екипи и фабрики за кухненски шкафове нямат специални пластини за натиск на машината. Те използват някои почвени методи за натискане на плочите и качеството им е трудно да се гарантира. Огнеупорният фурнир се състои от три слоя, а меламиновата плоскост има само един слой фурнир. Ето защо устойчивостта на износване, устойчивостта на надраскване и устойчивостта на високи температури на общата огнеустойчива дъска са по-добри от тази на меламиновата плоскост. Огнеупорната дъска има ярък цвят и дава нов облик. Огнеупорният плот обаче лесно се ерозира от вода и влага, а неправилното му използване може да доведе до дегумиране, деформиране и разширение на субстрата.

Меламинова плоскост от кухненски шкафове : Меламинната плоскост е изработена от меламин върху плочи от дървесни частици или MDF, а разширеният тип има метална рамка в ръба. Подобно на огнеупорната дъска, има свойства на антифрик, удароустойчивост, висока устойчивост на температури, топлоустойчива киселинна гореща алкална и така нататък. Огнеупорната дъска има различни естествени цветове и текстури, но няма триизмерна форма. Металната лента на лентата и дръжката на алуминиевата сплав увеличават само декоративността и няма ефект от практическия ефект.

Боядисване на кухненски шкафове : Боядисването е разделена на боя и полиестерна боя. Лакът за печене се състои от смола и добавки и може да бъде полиран и полиран. Полиестерният лак прилага процеса на боядисване, който не се нуждае от печене. Повърхността е матов, без да се полира, а твърдостта и адхезията се подчертават. Добрият полиестерен лак пада под формата на прах, докато обикновените листове падат.

Масивна дървена дъска от кухненски шкафове : Масивът от масивна дървесина е разделен на чиста масивна дървесина, масивна дървена композитна дъска и масивен фурнир. Перфектната масивна дървесина има по-високи изисквания за консистенция за дървесни видове, цялостно естествено, луксозно и класическо и има добър ефект; масивната дървесна композитна дъска е изработена от масивен материал за смазване на дърво и повърхността е покрита с масивна дървесина, която може да постигне визуалния ефект на масивна дървесина; масивен дървен фурнир е в Повърхността на MDF е двойно покрита с масивна дървесина. Комплектът от масивна дървесина и масивът от дървен фурнир могат да избегнат хроматичната аберация и дефекти на повърхностните суровини, да постигнат същия цветен ефект на текстурата и да не бъдат лесно деформирани.

ПВЦ дъска от кухненски шкафове : Материалите, използвани от различните производители, са различни и качеството също е неравномерно.

Кристална плоча на кухненските шкафове : Кристалната плоча е плоча от плексиглас, след като е боядисана върху повърхността на плочата. Поради опаковането, уплътняването на ръбовете, изрязването и други процеси е напълно ръчна работа, а характеристиките на самия плексиглас имат много недостатъци. Кристалната плоча е устойчива на износване, устойчива на надраскване и има слаби свойства на забавяне на горенето и няма съпротивление на натиск.

Пластмасова рамка: Пластмасовата рамка е декорирана с пластмасов декоративен хляб върху повърхността на основата. Повечето от този материал е ръчно. Тя е много красива в началото, с богат цвят и цвят. Лесно се деформира, пада и се завърта след дълго време. Изчезна и има много чисти ъгли.

Кухненски шкафове от типа твърдо дърво : кухненски шкаф от масивна дървесина   панели за врати, стилът е предимно класически, обикновено е с висока цена. Вратата от масивна дървесина е разделена на врата от масивна дървесина и фурнир от масивна дървесина. Общата рамка на вратата е масивна дървесина, главно цвят на черешово дърво, цвят орех и дъбов цвят. Вътрешната сърцевина на вратите има плоскости със средна плътност с масивна дървесна обвивка и има също ядро от масивна дървесина. При производството, повърхността на твърдата дървесина обикновено се изработва във вдлъбната и изпъкнала форма, а външната боя се напръсква, като по този начин се поддържа цвета на дървения материал, а формата е красива. Това може да осигури специалния визуален ефект на масивната дървесина, а комбинацията от рамката и ядрото може да осигури силата на панела на вратите.

Кухненски шкафове тип "блистер" : Пластмасовият листов субстрат е MDF, повърхността се смесва във вакуум или се използва процес на формоване на безшевни PVC филми. Пластмасовите панели на вратите са богати на цвят, реалистични в дървесни зърна, чисти на цвят, без пукнатини и деформации, устойчиви на надраскване, топлоустойчиви, устойчиви на петна и устойчиви на избледняване. Те са най-зрелите кухненски шкафове и са лесни за поддръжка. Пластмасовият панел на вратата е много зрял и много популярен кухненски шкаф   материал в Европа. Пластмасовият панел за врати определя главно качеството на панела на вратите.

Мебели от меламинов фурнир тип кухненски шкафове : хартия с различни цветове или текстури се потапя в лепило от меламинова смола и след това се изсушава до известна степен на втвърдяване, павирани върху повърхността на плочи от дървесни частици, В местното производство на меламинови покрития показателите също са достигнали международните стандарти.

Формовани кухненски шкафове : Изработени са от MDF като субстрат и са изработени от повърхностна форма от PVC като фурнир чрез високотемпературно горещо пресоване. Тя е разделена на две категории: матирана плоча и висококачествена формована плоча, която може да бъде преработена в различни форми. Повърхностните форми се внасят от Китай, а вносът обикновено е от Корея, Япония и Германия. Разликата между внесените и домашните е дебелината и тънката форма на лицето и устойчивостта на износване.

Метални кухненски шкафове : Изгладена и полирана, метална плоча или имитация на метална плоча с плътен защитен слой на повърхността. Този материал има отлична устойчивост на износване, висока устойчивост на температури, устойчивост на корозия, ежедневна поддръжка, фина текстура, лесна за почистване и дълъг живот. С преобладаването на металната мода този висококачествен метален панел на вратата се превърна в нов фаворит, а алуминиевият фурнир е най-висококачественият панел на вратите. Въпреки това, тя е скъпа и подходяща за ултра-висок клас декорация, която е в синхрон със света.

Кухненски шкафове за печене на боя : Основният материал на дъската за печене е плътна дъска, а повърхността се изпича при висока температура от шест внесени спрей нанесени лакове (три дъна, две страни, една светлина). "Боядисването" на кухненския шкаф само илюстрира процес, при който боята се обработва с вратичка за сушене на боя, която се нагрява и суши в сушилня. Бояджията се характеризира с ярки цветове и лека форма, силно визуално въздействие, много красива и модерна, отлична водоустойчивост, силна анти-замърсяваща способност и лесна за почистване. Недостатъкът е, че нивото на процеса е високо и степента на отхвърляне е висока, така че цената е висока; употребата трябва внимателно да се внимава, страх от изкривявания и драскотини, ще бъде трудно да се поправи, след като настъпи вредата и цялото трябва да бъде сменено; кухнята с повече сажди е склонна да се появи. Цветова разлика.

Тел: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Имейл: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: Стая 538, Секция C, Jewel Center No 16 Kangyuan Road, Хангжу, Китай.310015