info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Детайлите на кухненските шкафове

Детайлите на кухненските шкафове

Jul 10, 2018

Детайлите на кухненските шкафове

1, дебелина на плочата на шкафа

Дебелината на шкафовете е различна и експлоатационният живот е различен. Нещо повече, пазарът е пълен с голям брой нестандартни плочи. Дебелината е 1,8 см, което всъщност е само 1,7 см, дори по-тънка. Когато сравнявате търговците, не само да погледнете цената, но и да обърнете внимание на дебелината на борда. При подписване на договор, дебелината на листа също трябва да бъде изяснена. Не се ангажирайте устно. При инсталиране проверете дали дебелината е до стандартна.

2, преградата трябва да бъде запечатана от всички страни

Аз не забелязах този проблем преди. В резултат на това ламинатът на шкафа беше видим и запечатан. Другите три страни не бяха директно запечатани. В допълнение към формалдехид, той ще намали живота на дъската и дори мухъл.

3, долната плоча за уплътняване

Най-добре е да имате уплътнителна плоча в долната част на шкафа . Не бъдете безпрепятствено като моя дом. Винаги има картофи, които се търкалят. Всеки път, когато почиствате, трябва да лежите на земята и да поставите метлата. Може да се използва нормалната PVC преграда и очите не са досадни, нали.

4, направете няколко чекмеджета

Чекмеджето е по-удобно от шкафа . Той може да се види на един поглед и е подходящ за малки предмети. Семейството ми главно поставя в чанти с подправки като сушени люти чушки и чушки. Само цената на чекмеджето е по-скъпа, а 2-3 чекмеджета са достатъчно.

5, шарнирна панта

Пантата е най-използваният хардуер в инсталацията на шкафа. Трябва да е с добро качество, лошо качество, лесен за разбиване и ръжда. Предлагам на всички тук, да попитате господаря как да настроите шарнира. След като вратата на шкафа е била използвана за определен период от време, ще има различна степен на сближаване и разширяване на празнината. По това време само трябва да коригирате самия панта.

6, не забравяйте задържащата вода отпред и отзад

Не мислете, че търговецът е стандартът по подразбиране, не забравяйте да ви напомня. Водата на гърба ще бъде направена основно. Някои магазини в предния блок ще мислят, че това е персонализирана конструкция. Ако не го питате, няма да го направите, или ще добавите допълнителни пари. Необходимо е да направите водна спирка на плота. Много е практично да избягвате водата или маслото да текат на земята при готвене.

7, плот на шкафа

Има много видове плотове в шкафовете , като огнеупорни панели, изкуствен камък, естествен мрамор и т.н., в зависимост от вашите предпочитания, не избирайте твърде евтини, в края на краищата, стотинка. Плотовете от неръждаема стомана, които избрах за моя дом, изглеждат сравнително ниски. Предимството на плотове от неръждаема стомана е, че те не се страхуват от пукнатини и са устойчиви на грубо обработване и лесни за почистване. Семейството често облига пилета и патици и няма никакъв проблем изобщо. Също така е много удобно да се почиства. През последните няколко години роднините са правили бизнес в шкафове, често срещат проблеми като каменни плотове, избухващи, изтичане на масло и т.н. Затова сега семейството избира неръждаема стомана, хаха!

8, дръжката на вратата трябва да е отворена

Дръжката на вратата на шкафа трябва да бъде добре отворена. При готвене е неизбежно вратата да се отваря с мокри или мазни ръце. Най-добре е да изберете по-голяма дръжка. Семейството ми избра дръжка с бразда. Най-добре е да не го избирате. Удобно е да го използвате в началото. Тъй като продължителността на престоя стана по-дълга, беше установено, че дръжката е лесна за натрупване и маслото е мазно.

9, нетната червена ъглова рамка не е практична

Най-трудното място за шкафове е ъгловата позиция. Опитайте се да разгледате шкафове с една или L-образна форма. U-образните шкафове ще имат два ъгъла. Преди приятелката да използва ъгловата рамка, цената не е скъпа, а голямата точка на ключа не може да бъде поставена, ако икономическите условия ви позволяват да опитате смело. След като се запознах с опита на моите приятели, семейството ми няма друг избор. Позицията на ъгъла е директно включена в различни буркани от буркани. Обикновено ми харесва да взема някои кисели краставички и чесън. Има повече буркани и без загуба на пространство.

10, стъкло лепило

Независимо дали сте избрали бяло стъкло лепило или прозрачно стъкло лепило, ако сте мухъл, то ще бъде много отвратително. Най-добре е да се купуват някои миди стъкло лепило, стъкло лепило на работниците, качеството обикновено не е добро. В многофункционална и мокра кухня ще падне след няколко дни. Банята на семейството ми е направена от стъкленото лепило, което работят работниците. Тя е мухлясана и няма намерение да я прегрупира.

11, дренажна стойка

В къщата няма монтирана съдомиялна машина и няма дезинфекционен шкаф . Мисля, че тези уреди са по-вкусни. Специално използвайте шкаф за съхраняване на съдове. На плота бе приготвена кана за изтичане. Неизползваните ястия и шкафове се използват, когато има много хора, и няма много пъти през всички сезони.

Обикновено се използва в контейнера за изтичане, след измиване, поставете го директно, източването е удобно, не се притеснявайте за водата, накисваща шкафа . Три хранения на ден се консумират сами, честотата на употреба е много добра, затова съм твърде мързелив, за да слагам шкафовете.

12, бъчво ориз варел юфка

Харесвам стоките, ориз, юфка, всички се купуват в няколко торби, всички са шкафове . В допълнение, бяха приготвени кофа за ориз и кофа за тесто. Кабинетът е специално проектиран да остави това малко пространство, сравнително независимо пространство, не миризма и сравнително чист.

13, хартия от алуминиево фолио

Ако вашият дом ще инсталира шкафове , дезинфекционни шкафове , фурни, съдомиялни машини и т.н., трябва да залепите алуминиево фолио около уредите, водоустойчива и висока температура, което може да предпази шкафовете добре. Шкафовете под мивката също трябва да бъдат поставени, което е най-лесно да проникнат.

14, позицията на подложката за подправки трябва да обърне внимание

Позицията на подложката за подправка трябва да бъде избрана. Тези неща трябва да заемат много място. Ако това е между плота и плота, ще знаете, че това е прекалено много проблеми и е лесно да се удари. Когато газовата тръба е запечатана у дома, остави вратата, добавете няколко слоя прегради и поставете достатъчно подправки. Що се отнася до нетната червена подправка за подправки, трябва да го видя сам. В крайна сметка, цената не е евтин.

15, таван шкаф да върви нагоре

Това е много разумен избор. Предпочитам да имам малка пейка и да не искам да гледам пълното масло. Закачалният шкаф е близо до тавана и няма празно пространство, така че няма нужда да се притеснявате за натрупването на прах в горната част на окачващия шкаф. Ако не виждате сърцето си, не можете да го видите, добре! Що се отнася до пространството на окачващия шкаф, се препоръчва да се разделят на два слоя, а пространството на долния слой на подвижната дъска може да се използва за повдигане на ръката. То може да бъде сухи стоки и т.н. Горното пространство може да бъде поставено в голям параход, който не се използва често.

Тел: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Имейл: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: Стая 538, Секция C, Jewel Center No 16 Kangyuan Road, Хангжу, Китай.310015