info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Дизайнът на кухненски шкафове

Дизайнът на кухненски шкафове

Jun 11, 2018

Дизайн на кухненски шкафове

1, има предписан процес за готвене, главно за измиване и разбъркване на запържени, вашият дизайн на кухненския шкаф трябва да следва този процес. Най-добре е да проектирате пространството за рязане на басейн и дизайна на печката на една и съща технологична линия. О, като монтажната линия.

2, колко висок е кухненският плот на върха?

Не разчитайте на така наречената стандартна височина на т.нар. Кухненски кабинет t countertops. Стандартната височина на кухненските плотове на кухненския шкаф е стандартна. Въпреки това, височината и навиците на всеки човек не са стандартни. Те сляпо следват така наречената стандартна височина, за да създадат плотове за кухненски шкафове . И накрая, ако готвенето не е въпрос на чувство Ръце, тоест, рязане на зеленчуци е уморен.

Най-научният метод е да намерите почти висок плот за кухненски шкафове , като запълвате нещата почти на една и съща височина, след което поставете готварския съд върху него, симулирайте действието на разбърканата храна, намерете най-удобния размер за вас, използвайте този размер минус рамката Височината е най-подходящата височина за падане на плота на плота.

Най-общо казано, тази височина е подходяща, когато изрежете зеленчуци. Ако тази височина не е подходяща за отрязване на зеленчуците, можете да направите само височината на масата в кухненския шкаф , т.е. височината на секцията за рязане на зеленчуци и печката за готвене. Височината на частите не е еднаква. Това ще бъде по-висока цена, но тя изглежда по-красива. На снимката:

3, свързани кухня дизайн и хранителни навици.

Вашето семейство обича ли западната храна или китайската храна? Действието на западната храна и китайската храна е напълно различно. Изискванията за димната машина и печката също не са същите. Ако дизайнът на кухненския шкаф може да бъде стартиран, ще бъде по-добре да определите специфичните функции и размери на димната машина и печката. дизайн на кухненския шкаф Чертежите ще бъдат по-точни. Екстравагантните единици са склонни да направят 2 кухни, отвън е кухнята, а отвътре е западната кухня.

Ако ядете кухненски шкафове всеки ден е дисплей, О, вашият принцип на дизайна на кухненския шкаф е базиран на естетиката.

4, използвайте дизайна, за да намалите изпаренията в кухнята.

Китайците имат навика да се разбъркват. Най-досадно е кухненските газове. Вкусът е много лош и е много лесно да се замърсят стените. Ако имате балкон и кухня, най-добре е да преместите печката на балкона. Вратата на балкона може да държи отделни изпарения, да премества позицията на печката е проста, да премества газовата тръба и да я захранва. Няма значение дали изпускателната тръба е по-дълга. Димоходът извън дома ви е по-дълъг от частта вътре в дома ви, а основната част на димохода е над тавана, което не влияе на височината на вашата кухня.

Много собственици като отворени кухни и отворени кухни пестят места. Въпреки това, ако не можете да запазите готварското пространство затворено, най-добре е да не се отварят кухни.

Ако няма кухненски балкон, препоръчително е да поставите печката в ъгъла на кухнята, особено когато ъгълът на стената е най-добрият и най-добре е да се намали количеството сажди, които се отделят. (Оригиналният тристранен разсейващ се дим се превръща в двустранно разпръснат дим).

Кухненската врата е най-добре да не се използват плъзгащи се врати, затворени плътно, главно плъзгащи се песни на вратите, след няколко месеца ще бъде мазна и мъртва, трудно да се отвори и затвори вратата. По-добре е да използвате плъзгащи релси с плъзгащи се врати.

Забележка: Някои хора са удобни за преминаване на съдове и закарат печката близо до вратата. Когато отваряте и затваряте вратата, вятърът лесно може да изгори огъня и димът лесно може да се влее в ресторанта. Някои хора поставят печката под прозореца, за да се разпръснат димните газове, което също е много опасно. Местоположението на печката трябва да е близо до външната стена, така че да се монтира лесно качулката. Мястото пред прозореца е най-добре да бъде оставено на климатичната станция, тъй като тази част от работата прекарва най-много време, гледайки към природата извън прозореца, разпенвайки топли ветрове, така че операторът има добро настроение

5, Кухненските уреди са научно и разумно проектирани.

Когато проектирате кухненски шкафове , помислете за проектиране на кухненски уреди, които трябва да използвате в разумна позиция и да подреждате гнезда за превключване. Кухнята може да държи много малки електрически уреди, да напише какво мислят: съдомиялни машини, пречистватели на вода, микровълнови фурни, ориз, котлони, електрически чайници, индукционни готварски печки, хлебопекарни, електрически тигани, кафе машини, електрическа печка, дезинфекциращ кухненски шкаф , хладилник. Подчертавайки дизайна на местоположението на електрическите уреди, за да се организира работата по преобразуване на веригата. Тези уреди обикновено не се използват по едно и също време, но е много важно да се организира възможно най-много обекти.

Пречиствателите на вода обикновено се подреждат под мивката, обръщат внимание, за да останат властта и водата.

Фурната може да бъде поставена под печката, без фурната, гърнето може да се постави под печката и да го приготвите на ръка.

Подправните кошници или местата, където се поставят подправките, трябва да са по-близо до плота.

6, дизайнерски кухненски осветителни тела, тази лампа, миялни чинии, зеленчуци за нарязване могат да се видят ясно.

Лампата от дясната страна на снимката по-горе е светлината за работа в кухнята. Нека дизайнерът го проектира с вас, главно веригата. Този вид превключвател на светлините е неудобен и не красив. Дизайнерските осветителни тела за кухнята са както следва:

Купувайте 2 или 3 сантиметра дебела бичичка за очи на пазара 2-3, в долния отвор за измиване на шкафа на кухненския шкаф е точно същият като диаметъра на очната лампа на бика, лампата на очната ябълка, поставена в дупката, и свържете жицата, така че производителите на кухненски шкафове да направят повече Долната плоча на кухненския шкаф шкаф е покрита от вътрешната страна на горния кухненски шкаф, когато се инсталира.

След като включите кабела, включете го в резервирания контакт отгоре. Между горния кухненски шкаф за кухненски шкафове и долния кухненски шкаф се монтира голям превключвател, който контролира горния отвор. По този начин, когато ръката ми е пълна с вода, мога да използвам лакът да включа светлината на кухнята. Работната лампа не може да се види изобщо, така че дизайнът е по-красив. Разбира се, този дизайн трябва да бъде предварително направена верига трансформация.

Тел: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Имейл: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: Стая 538, Секция C, Jewel Center No 16 Kangyuan Road, Хангжу, Китай.310015