info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Кутиите от кристална стомана и алуминиева сплав и UV кухненски шкафове

Кутиите от кристална стомана и алуминиева сплав и UV кухненски шкафове

Oct 17, 2018

Алуминиева сплав от кристална стомана и алуминий и UV кухненски шкафове

Кухненски шкаф за врати от кристална стомана : подходящ за модерен стил

Кухненският кухненски шкаф от кристална стомана е вид висококачествен панел за врати, който се състои от алуминиева сплав, като скелетът и панелът са изработени от закалено стъкло (плочата, образувана от две високотемпературни обработки на избран кварцов пясък) през PVC покритие процес. Нов материал за панелите на вратите. Стъклото обикновено е изработено от 4 мм закалено стъкло, а външният ръб е изработен от висококачествен профил от алуминиева сплав с дебелина 0,7 мм и ABS основна конструкция.

Предимства на кухненския шкаф за врати от кристална стомана : екологичен и издръжлив, гладък и плосък, красив външен вид, огнеупорен, удароустойчив, устойчив на мехури, устойчив на износване, разнообразни цветове, без мирис, лесен за почистване, мравки,

Недостатъци на кухненския шкаф за врата от кристална стомана : лесната за криене мръсотия не е устойчива на мръсотия, поради високата яркост на повърхността, светлината има по-голямо влияние върху цвета и ръбът е лесен за счупване.

Алуминиева сплав панел за врати кухненски шкаф : подходящ за прости европейски, китайски

Алуминиевата сплав е широко използван метален материал, приготвен чрез добавяне на легиращи елементи към чист алуминий. Плътността на алуминиевата сплав е много ниска, но якостта е висока. Тя е по-голяма или равна на стоманата и нейната пластичност е много добра. Тя може да бъде преработена в различни видове. Проби.

Предимства на панела за врати от алуминиева сплав: фина текстура, прости и щедри линии, устойчиви на износване, антикорозионни, огнеупорни, водоустойчиви, лесни за почистване; дълъг експлоатационен живот, трайни, екологични, няма да излъчват мирис; леко тегло, не е лесно за ръжда, цена Популярност.

Недостатъци на панели на алуминиева сплав панели кухненски шкаф : Той е склонен да леко напукване. Лесно е да изглеждате боядисващи при излагане на слънчева светлина / влага, не е устойчива на сблъскване, драскотините са очевидни и трудни за ремонт.

Кухненски шкаф за врати от UV : подходящ за модерен минимализъм

UV лак за печене е изработен от висококачествена, екологична, влагоустойчива дъска с висока плътност като субстрат, повърхността е покрита с UV грунд, UV покритие, внесена с висока яркост UV-лак с висока разделителна способност (нарича се също снимка - първоначално нанесен лак) и веднага се втвърдява чрез ултравиолетова светлина. , PVC лента лента (без прорези) или алуминиеви лента лента (канализация), за да образуват нов екологично чист, с висока яркост, устойчив на износване, анти-стареене кухненски шкаф врата врата. УВ е съкращението на Ултравиолетовите лъчи, UV, което представлява парче електромагнитно излъчване, различно от видимата ултравиолетова светлина. Изсушаването с ултравиолетова светлина е процес на химична полимеризация, кръстосано свързване и т.н. чрез абсорбиране на ултравиолетови лъчи със силни ултравиолетови лъчи, така че течността да образува триизмерна мрежова структура за части от секундата, става твърд филм и образува твърд субстрат и покриващ филм. Плъзгането, подобно на ноктите, предотвратява падането на повърхността на листа.

Предимства на кухненския шкаф за врати от панели UV : висока повърхностна гладкост, пълно филм, защита от околната среда, без изпаряване, устойчивост на надраскване, киселинна и алкална корозионна устойчивост, висока повърхностна твърдост, плоскостта на вратичката може да бъде покрита с UV боя, но не и с боя.

Недостатъци на кухненския шкаф за врати от UV врати : Лоша устойчивост на влага; Тъй като е лаково покритие, излъчвано от ултравиолетови лъчи, то веднага се втвърдява чрез ултравиолетова светлина и не може да бъде оформяно по желание, обикновено плоско; поради голямата повърхностна твърдост на вратата за UV боя, ако е неравен, е лесно да падне от Paint, ако искате да направите същия цвят, боята трябва да бъде напълно отстранена и боята ще бъде потънала и няма да пада боята. UV-боядисаните панели за врати са заобиколени от алуминиеви рамкови уплътнения за дълго време. На ръба на алуминиевата сплав ще има натрупване на мазни прах, което не е лесно да се борави и водонепропускливостта на алуминиевата рамка е относително слаба.

Кухненски шкаф за UV печене на боя е със силно визуално въздействие, красив и модерен, гладка повърхност, износоустойчив, устойчив на насекоми, устойчив на влага, не е лесен за деформиране, богат на цвят, лесен за почистване, устойчив на качество, устойчив на обезцветяване , устойчивост на удар, висока здравина (над ЗН) Здраве, защита на околната среда и други предимства пред други общи кухненски шкафове   панелите на вратите постепенно ще се превърнат в обикновена врата за кухненски шкафове на пазара.

Тел: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Имейл: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: Стая 538, Секция C, Jewel Center No 16 Kangyuan Road, Хангжу, Китай.310015