info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Цветът на кухненските шкафове

Цветът на кухненските шкафове

May 31, 2018

Цветът на кухненските шкафове

В допълнение към практическата стойност на кухненския шкаф , цветът също е много важен, тъй като пряко влияе на настроението за хранене на хората. В началото на дизайна, хората трябва да се основават на собствените си предпочитания, а след това чрез главния тон да интерпретират усещането за кухнята и ресторанта.

Бяло: Чисти и безупречни, безупречно чисти кухненски шкафове с бял тон са прости, елегантни и чисти. За тези, които обичат чистотата и спокойствието, това несъмнено е най-добрият избор. Контрастът на бялото и черно ще създаде чисто спокоен ефект, бял и всеки цвят ще бъде много хармоничен.

Жълто: Традиционното усещане за жълто е символ на благородството. Бледо жълто може да се използва с различни цветове, за да се постигне задоволителен ефект, като синьо, зелено, червено и т.н. Ярката кайсия ще създаде младост. художествена концепция.

Син: Това е фантастичен цвят, даващ на хората ясно, романтично усещане. Синята е по-освежаваща и елегантна под белия фон. Той е пълен с декоративен вкус и носи душата на съдовете в спокойното пристанище. Особено подходящ за работа с стресови работници. Синьо и жълто мач, чувство на светлина, особено буден. Сините кухненски шкафове са украсени с портокал, така че да се добави по-дълбоко и по-оживено. Дръзкото използване на сиво-син цвят прави освежаващо настроение.

Зелено: Отпуснато и освежаващо, приятно за окото е първото впечатление, което зеленото дава. Промяната на зелената дълбочина кара хората да се чувстват спокойни и щастливи. Тя се променя от светлозелено до сиво-зелено и после тъмнозелено. Цветовете на открито и закрито са постепенно прекомерни. Светлият зелен е подът на полето, кухненският шкаф от жълто е като есенните листа, а масата с тъмно зелено е като борова игла. Природната природа кара хората да се чувстват светло и открито. Комбинацията от светло зелено и светло синьо може да направи кухнята жизнена.

Дървесен цвят: Това е вид идиличен цвят, разположен в пространството, създадено от обикновеното масивно дърво, плюс цветя и декорации, ще направи живота по-природосъобразен, полезен за физическото и психическото здраве. Много от възрастните хора и стабилните личности и собственици са предпочитани кухненски шкафове от дървесен цвят. Що се отнася до енергията, обикновената добавка на дървесината е светло синьо и тъмно зелено, което може да подчертае топлото усещане.

Червен: страстен, щастлив и щастлив, това е духът на червено. Новодошлите приемат червени като най-подходящи, по-способни да покажат жизнеността на живота, а червеното може да стимулира апетита. Червеното и бялото могат да направят всичко по-богато и по-богато. Комбинацията от червено и жълто има силно ограничен ентусиазъм, а използването на старомодни мебели, за да отпразнува благоприятното използване на цветни техники, ще направи кухненския шкаф да покаже нова атмосфера на просперитет.

Сребро-сиво: Изглежда, че идва от космоса. Това е продукт на съвременната цивилизация и символизира ефективността, здравето и позитивността. Сребърната пепел показва голяма тежест в простотата и възстановява спокойствието. Този оттенък е прикрепен към пространството за рязане на кухненския шкаф , сякаш е самолет, плаващ в космоса.


Тел: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Имейл: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: Стая 538, Секция C, Jewel Center No 16 Kangyuan Road, Хангжу, Китай.310015