info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Цветът на кухненските шкафове

Цветът на кухненските шкафове

Apr 23, 2018

Цветът на кухненските шкафове

Мека бяла: Бялата маса с деликатни маркировки е най-често срещаният и популярен цвят, обикновено използван за камъни или други плочи като кварц, неутрално бяло обикновено смесено със светло сиво, многоцветни петна от частици, блестящи Ефектът е пълен с нежност естествено богатство, което прави цялото пространство по-чиста и по-светло.

В една по-традиционна кухня, този цвят ще бъде по-добър от чист бял и може да бъде естествено съчетан с други цветове, без да губи елегантност.

Предимства: Добър преход от традиционен към съвременен стил; пространството е по-просторно, елегантно, но не и просто, лесно се грижи и почиства. Комбинацията от бели и дървени шкафове може да смекчи визуалната естетическа умора.


图片1.jpg


Цвят на дървесината: Топлият цвят на дървото дава на хората естествено и достъпно усещане. Ако бялото се използва като основа на кухнята с дървени плотове, тогава традиционните и съвременните елементи могат да бъдат напълно балансирани. Класическото дърво също отговаря на тези два стила. В сравнение с по-тъмните цветове светлият дървен цвят представлява непринудено или селско усещане, подходящо за някои селски ваканционни къщи или вили и може да бъде съчетано с някои традиционни или модерни аксесоари.

Дървеният материал може да бъде полиран и полиран според действителните изисквания за декорация. Цветът на дървени броячи може да бъде топъл или светъл, червеникавокафявата е по-традиционна, а сивата е тенденцията от последните години. При избора на цветове, според декорацията на вашия дом Стил и предпочитания, за да съвпадат.

Предимства: Селективен размер; с бял кухненски шкаф или бяла базова кухня може да добави топлина; като собствениците на стил в страната могат да се насладят на творческата декорация.


图片2.jpg


Черни или тъмни цветове: Тези цветове може да изглеждат много готически. Ако вашата кухня има тъмни шкафове или подове, можете да я съчетаете с въглен и други острови, за да увеличите чувството за зрялост и лукс.

Трябва да се отбележи, че тъмните кухни изискват много естествени или изкуствени източници на светлина за поддържане на комфорта на пространството. Ако светлината е недостатъчна, тогава тя ще бъде незадоволителна.

Предимства: Дизайнерски тенденции за апартаменти и модерни жилища, перфектно съчетани с други черни елементи в пространството, както и класическо съчетаване на цветовете с бялото.


图片3.jpg


Грей: Сенният крем-сив брояч добавя хармоничен поглед към кухнята, давайки приятелско и интимно усещане. Грей може да се свърже със сметана, златни багажници, маси, столове и малки части. Тъй като сивото е най-неутралният цвят, това е добър избор за съвпадение с цветни шкафове.

Предимства: Ако искате да имате мека, приятелска и спокойна атмосфера, можете да изберете сиво, подходящо за цветни шкафове и декорации; смесване на черно-бели схеми за омекотяване, а тези, които харесват пенливите топли ефекти, могат да избират месингови метални цветове.


图片4.jpg


Тел: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Имейл: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: Стая 538, Секция C, Jewel Center No 16 Kangyuan Road, Хангжу, Китай.310015