info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Изборът на кухненски шкафове от масивна дървесина

Изборът на кухненски шкафове от масивна дървесина

Mar 06, 2019

Изборът на кухненски шкаф от масивна дървесина е

С ускореното темпо на живот всеки е по-склонен да се върне към природата при проектирането на кухненски шкафове , особено при избора на материали. Кухненски шкаф от масивно дърво и дават на хората усещането за връщане към оригинала, както и опазването на околната среда и замърсяването, тези предимства правят кухненския шкаф от масивно дърво и се превръща в представител на висок клас кухненски шкафове в очите на всички.

Ще го разгледаме подробно от различни гледни точки, включително подбора на материали и дизайна.

kitchen cabinets 1

Първо, кухненският шкаф има и класически начин

Впечатлението от традиционния кухненски шкаф от масивна дървесина обикновено е едно и също, цветът е прост, а формата е проста. Росен е добавил още модни елементи към стила и детайлния дизайн на традиционния кухненски шкаф от масивно дърво .

Например добавянето на дърворезби и решетки прави панелите на вратите по-цветни, а кухненските шкафове стават все по-гъвкави. Освен това ъгълът на дантела на кухненския шкаф и цветовото третиране на боята също са по-сложни.

Кухненските шкафове от масивно дърво са проектирани в класически и стилен стил, особено подходящи за китайски традиционни и европейски стил, независимо дали е поставен в хола или ресторантът е добър избор.

kitchen cabinets 2

Второ, добър субстрат за изграждане на добър кухненски шкаф

Кухненският шкаф от масивна дървесина Розен избират предимно многослойно масивно дърво и естествена масивна дървесина при избора на материали. В момента на пазара на кухненски шкафове от масивна дървесина материалите на кухненския шкаф включват главно плочи от дървесни частици, плочи от масивна дървесина, MDF, многослойни плоскости от масивно дърво и масивна дървена дъска.

Rosen естествена твърда дървесина субстрат, предимно внос от Европа, внесени пепел или вносни евкалипт, фина обработка на трупи, шахматни естествени дефекти като салове, в сравнение с други естествени масивно дърво, умерена твърдост, износоустойчивост и висока устойчивост на корозия.

В допълнение, субстратът от естествена масивна дървесина има бърза скорост на сушене и висока стабилност по време на машинната обработка, така че листът не е лесно напукан и деформиран. В допълнение, вътрешната текстура на естествения субстрат от масивна дървесина също е фина и еднаква, лесна за обработка и лесна за оцветяване, така че цветът на плота може да бъде по-разнообразен и персонализираната персонализация може да бъде напълно реализирана.

kitchen cabinets 3

Трето, панелът на вратата е удебелен, за да се намали скритата опасност от деформация на кухненския шкаф

При избора на панел на вратата всички кухненски шкафове на кухненския шкаф на Росен са изработени от 18 мм дебели плочи, които могат да гарантират строго време за ползване на кухненския шкаф .

Друго предимство на плочата с дебелина 18 мм е, че той е устойчив на деформация и може да предотврати влагата на масивната дървесина да направи температурата на кухненския шкаф нестабилна и деформирана от влага. В допълнение, Rosen масивна дървесина кухненски шкаф   материалите са в съответствие с международните екологични стандарти и винаги могат да защитават здравето на вас и вашето семейство.

Телефон: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Email: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: стая 538, отдел C, център за бижута №16, път Kangyuan, Hangzhou, Китай. 310015