info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Неръждаема стомана Counter върховете на кухненски шкафове

Неръждаема стомана Counter върховете на кухненски шкафове

Apr 25, 2018

Неръждаема стомана Counter върховете на кухненски шкафове

Предимства:

1. Лесно почистване: Материалът от неръждаема стомана има дълго време, за да се поддържа, а петна, маслени петна и др., Прилепнали към повърхността от неръждаема стомана, могат лесно да се почистват. Докато използването на логистиката плюс почистване, е трудно да избледнее или повърхност скучна.

2. Здравеопазване и опазване на околната среда: материал от неръждаема стомана, нетоксично излъчване, антибактериална регенерация. Дори и да е в пряк контакт с тялото и храната, няма да има замърсяване на металите, не само здравето, но и опазването на околната среда.

3. Дълъг живот: кухненски шкаф от неръждаема стомана плътност повърхност твърдост, не е лесно да се повреди и напукване, дълъг живот на експлоатация.

4. Противопожар и проникване: неръждаема стомана плотове е метален материал, не се страхува от огън, страх от топлина. Няма проникване на течности като зеленчукова супа и е по-хладно, когато се използва през лятото.

Недостатъци:

Дизайнът на плота от неръждаема стомана е прост и стилът е хладен и единичен. В допълнение, устойчивостта на надраскване на масата от неръждаема стомана не е много добра, лесно е да се надраска от твърдия предмет на повърхността и е трудно да се отстрани.


图片1.png

图片2.png

Тел: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Имейл: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: Стая 538, Секция C, Jewel Center No 16 Kangyuan Road, Хангжу, Китай.310015