info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Неръждаема стомана кабинет плотове поддръжка на пет внимание

Неръждаема стомана кабинет плотове поддръжка на пет внимание

Oct 26, 2017

1. не слагайте висока температура обекти директно или постоянно пускат на неръждаема стомана кабинет плотове, директно от печка или фурна, микровълнова печка, отстранени от гореща пот, гореща пот или други уреди, висока температура и така ще доведе до увреждане на таблица.

Използвайте притежател на пот с гумени крака или поставени на топлинна тампон на масата. Не изплакнете веднага със студена вода с топла вода.

2, операцията трябва да се опитват да избегнат остри предмети с таблицата, за да се избегне надраскване. Без значение какъв вид на масата за подбор трябва да бъде нарязан храна на кълцане борда, в допълнение към избягвам напускам нож марки, щетите извън на острието може да направи по-добре за почистване.

3. Съхранявайте таблицата сухо е възможно. Устойчиви плоча, против пъти таблицата да се избегне дългосрочно накисване, за да се предотврати образуването на пластична деформация таблица. Изкуствени каменни плотове за предотвратяване на вода белина и мащаб, така че таблицата цвят запалка, които влошават външния вид.